Κυριακή, 7 Απριλίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ! 4 ΔΙΣ ΖΗΤΑΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ 25.000 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ


ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ; 

Η Τρόικα λέει ΟΧΙ στη συγχώνευση ΕΘΝΙΚΗΣ – EUROBANK 


"Αν δεν πάρετε μέτρα 4 δις ευρώ και δεν απολύσετε 25.000 υπαλλήλους, δεν έχει δόση"! Αυτά διαμηνύουν οι τροϊκανοί!
Να σας δώσουμε και τα παιδιά μας στα σκλαβοπάζαρα και τις κόρες μας στα χαρέμια σας ρε καθίκια; Αλλά δεν φταίτε εσείς. Οι Σαμαράς, Κουβέλης, Βενιζέλος και ο Στουρνάρας σας παρέδωσαν τα κλειδιά του μαγαζιού-Ελλάδα και τεμαχίζετε τον λαό. Εσείς καλά κάνετε, τα δικά μας πολιτικά σκύβαλα επιμένουν να λένε ότι θα μας σώσουν μέσα στο ευρώ! 

Η τρικομματική, επιχειρεί να βάλει στο παιχνίδι τον Τσίπρα, την ίδια ώρα που ο Όλι Ρεν προσπαθεί να θεσμοθετήσει τη ληστεία των καταθέσεων.
Τη Δευτέρα στο ταμπλό θα χυθεί αίμα.
Προβλέπεται μέχρι και αναστολή διαπραγμάτευσης στα τραπεζόχαρτα, με την κυβέρνηση να βιάζεται να αποποινικοποιήσει την απιστία στη χορήγηση των θαλασσοδανείων.
Η σιωπή του Προβόπουλου είναι χρυσός (μόνο για τον ίδιο). Και με τα 120 στα 155 ΔΙΣ των καταθέσεων να είναι κάτω από 10.000 ευρώ και να τις εγγυάται το ΤΕΚΕ, που δεν έχει στο ταμείο του δεκάρα τσακιστή, το μόνο έργο που μπορεί να δούμε τις επόμενες εβδομάδες στην Ελλάδα είναι το “ΚΥΠΡΟΣ 2″. Η τελευταία πράξη στο θέατρο του παραλόγου του Ελληνικού bail out θα είναι το bail in. Δώσαμε 350 ΔΙΣ στις Τράπεζες, όχι για να σώσουμε 160 ΔΙΣ καταθέσεων, γιατί αυτό δεν αντέχει ούτε στη λογική της αριθμητικής της 1ης Δημοτικού, αλλά για να διασωθεί η ξενόδουλη, εγχώρια και κρατικοδίαιτη ολιγαρχία των τραπεζιτών, των μιντιαρχών, των διαπλεκομένων επιχειρηματιών και των επίορκων πολιτικών.
Και δεν κατόρθωσαν να σωθούν ούτε με αυτά.
Εκτός από κλέφτες, αποδείχθηκαν και ανίκανοι.
Γι’ αυτό και τους ξέρασε το ίδιο το σύστημα που τους εξέθρεψε και τους ανέδειξε στη μεταπολίτευση.
Και επειδή η ώρα μηδέν πλησιάζει, πριν επιβιβαστούν οι Τροϊκανοί στα ελικόπτερα της αναχώρησης, θα τους ρίξουν στην αρένα της εξαθλιωμένης Ελληνικής κοινωνίας, που διψάει δικαίως για αίμα. Κάποιοι αφελείς νόμιζαν ότι θα ήταν συνεπιβάτες του Τόμσεν.
Τους είχαμε προειδοποιήσει από το Σεπτέμβρη ότι μπήκαμε στον 3ο Κύκλο.
Σε αυτόν που το Μνημόνιο σκοτώνει και τους πιστούς υπηρέτες του. Δεν μας άκουσαν.
Βοήθειά τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου