Σάββατο, 13 Απριλίου 2013

ΟΙ GAY ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΛΕΣΒΙΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ!ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ
thea-athina
Είναι απορίας άξια η σιγή την οποία τηρούν ορισμένοι νεοφώτιστοι Έλληνες, οι οποίοι, ενώ εξυβρίζουν το πρόσωπο του Ιησού (δεν διστάζουν ν' απεικονίζουν τον Χριστό με βλάσφημες εικόνες), τώρα μένουν εμβρόντητοι μπροστά στη στοχοποίηση των θεοτήτων του αρχαίου Ελληνισμού, όπως η θεά Αθηνά, την οποίαν ορισμένοι την παρουσιάζουν ως λεσβία! Οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί διαμαρτύρονται για την στοχοποίηση των αρχαίων ελληνικών θεοτήτων. Ελπίζουμε να κάνουν το ίδιο και όσοι Συνέλληνες αρέσκονται στις βλασφημίες εις βάρος του Ιησού!.. Κακά τα ψέματα!.. Τα βέλη, που μας στέλνουν ορισμένοι, είναι εναντίον όλων των Ελλήνων και των προγόνων ημών, αδιακρίτως φιλοσοφικών και θρησκευτικών δοξασιών!..
ARXAIA
ΗΤΑΝ κάτι αναμενόμενο!.. Από την ημέρα που οι Ευρωπαίοι θέλησαν να εξοβελίσουν τον Ελληνισμό από τη Ευρωπαϊκή Ιστορία (επισήμως την θέτουν τον 8ο αιώνα μ.Χ. επί Καρλομάγνου!) και την αφαίρεση από το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα μίας φράσεως του Θουκυδίδη («Χρώμεθα γαρ πολιτεία ... και όνομα μεν διά το μη ες ολίγους άλλ' ες πλείονας οικείν δημοκρατία κέκληται»), ο Ελληνισμός ήταν θέμα χρόνου να δεχθεί μία νέα στοχοποίηση. Αλλά ας διαβάσουμε καλύτερα μία επιστολή που έστειλε ο εξαίρετος επιστήμων κ. Θωμάς Δασκάλου, Αρχιτέκτων – Μηχανικός, από τα Τρίκαλα:
«Θα ήθελα μέσω της φιλόξενης στήλης σας να δημοσιεύσετε το παρόν επίκαιρο σχόλιό μου. Και επειδή γνωρίζω τις ευαισθησίες σας στις πατρογονικές αξίες, πιστεύω ότι θα συνηγορήσετε.
Προχθές ανακοινώθηκε η διοργάνωση GAY PARADE (παρέλαση ομοφυλοφύλων), για το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 στην πλατεία Κλαυθμώνος, με σύνθημα «Η ΑΘΗΝΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ» από την οργάνωση ομοφυλοφίλων «ΣΥΚΟ και ΕΛΑ». Ως σύμβολο της φετινής εκδήλωσης έχουν επιλέξει την θεά Αθηνά. Στην σχετική ανακοίνωση της οργάνωσης - μέσα από την επίσημη σελίδα μεγάλου πολιτικού χώρου της λεγόμενης «αριστεράς και της προόδου» που φιλοδοξεί να γίνει κυβέρνηση- , κατά τρόπο αισχρό, αναίσχυντο, χωρίς αιδώ και στοιχειώδη σεβασμό, υβρίζουν κατά τον χειρότερο τρόπο, το ιερότερο πρόσωπο που έχει γεννήσει αυτός ο τόπος, την σεπτή θεά Αθηνά, ιερό σύμβολο του Ελληνικού πολιτισμού και της κάθε εκφάνσεως του ανθρωπίνου πνεύματος. Διαβάστε και ανατριχιάστε- τι γράφουν μεταξύ των άλλων για την θεά Αθηνά:
"Εμείς, οι λεσβίες, οι γκέι άνδρες, οι τρανς γυναίκες και άντρες, οι αμφισεξουαλικές γυναίκες και άντρες (οι LGBT) αυτής της πόλης είμαστε το ίδιο αναπόσπαστο κομμάτι της Αθήνας, όσο και τα σύμβολά της... Η θεά Αθηνά μας ανήκει γιατί δεν ταιριάζει στα στεγανά ούτε των φύλων ούτε των εποχών... Ο μύθος τη θέλει να ήταν παρθένα. Αυτό που ξέρουμε ήταν ότι αντιστέκεται στους άντρες και δεν έχει σχέσεις μαζί τους. Όπως όλες οι λεσβίες".
Επισυνάπτω και την σχετική εικόνα της αφίσας στην οποία η Αθηνά παρουσιάζεται ως αμφισέξουαλ. Επέλεξα τα δύο αυτά θέματα, ώστε να έχετε ένα μέτρο συγκρίσεως για το μέγεθος της ευαισθησίας και της αντιδράσεως. Μπορείτε να τα συγκρίνετε, να τα σχολιάστε και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε φρίξει και αγανακτήσει. Εκτός βεβαίως εκείνων που στο όνομα της ψευτοδιανόησης και της διεκδίκησης απίθανων, επίπλαστων και κατ' επίφαση δικαιωμάτων, δεν χάνουν την ευκαιρία να υπερασπίζονται με επιστολές τους στον τύπο.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας τελικά. Έχουν εκλείψει οι ευαισθησίες, ο σεβασμός στην πατρογονική μας κληρονομιά, της οποίας είμαστε οι φυσικοί κληρονόμοι και συνεχιστές, καθώς και η ιστορική αυτογνωσία. Ο λεγόμενος πνευματικός κόσμος αδιαφορεί, κωφεύει, αδρανεί και προσπερνά θέματα ουσιώδη τα οποία σύντομα θα μας στοιχίσουν ακριβά, με ανυπολόγιστες συνέπειες.»
Αναντίρρητα είναι καταδικαστέα η πράξη των κυρίων ή κυριών με τις όποιες σεξουαλικές προτιμήσεις εις βάρος μιας αρχαίας θεότητας, όπως της θεάς Αθηνάς. Μια πράξη για την οποία διαμαρτυρόμαστε σχεδόν όλοι οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, που μπορεί να μην πιστεύουμε στους αρχαίους θεούς, αλλά που σεβόμαστε, όμως, απεριόριστα τα πιστεύω κάποιων Συνελλήνων συμπατριωτών μας.
Ο κάθε άνθρωπος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα στην όποια στάση τηρεί στο κρεβάτι του. Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να σφετερίζεται τα ιερά και τα όσια τα φυλής μας για να εξυπηρετήσει τους δικούς του σκοπούς! Ακόμη περισσότερο όταν τα κέντρα που αποφασίζουν για την στοχοποίηση του Ελληνισμού δεν είναι μόνον ελλαδικά και ντόπια.
Κι ένα μικρό παράπονο τώρα, προς ορισμένους Συνέλληνες:
Φίλοι και Συμπατριώτες μου, μπορεί να διαφωνούμε φιλοσοφικά στο Δωδεκάθεο, μια συνήθεια τόσο διαδεδομένη μεταξύ των αρχαίων Ελλήνων, που σέβονταν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του άλλου, αλλά μας ενώνουν όλα τα άλλα (μα όλα τα άλλα!), που έχουν σχέση με τον Ελληνισμό (κοινή φυλετική καταγωγή, κοινή ελληνική γλώσσα, κοινά ήθη κι έθιμα, κοινές παραδόσεις, κοινοί αγώνες μέσα στους αιώνες, η ίδια αρχαία ελληνική φιλοσοφία, τα ίδια ομηρικά έπη, οι ίδιοι τραγικοί ποιητές, οι ίδιοι ήρωες και βασιλείς των πολέμων, ο λατρεμένος μας Μ. Αλέξανδρος, η ίδια Ελληνική αρετή, οι Τέχνες, τα Γράμματα, οι Επιστήμες, η ανθρωπιά και τόσα άλλα) από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα!
Τι σας κάνει, λοιπόν, και εξυβρίζετε με τόσο πάθος εναντίον ενός ιερού προσώπου, όπως ο Ιησούς, στον οποίον πιστεύουν εκατομμύρια Έλληνες; Δεν βλέπετε ότι τα βέλη, που μας στέλνουν ορισμένοι, είναι εναντίον όλων των Ελλήνων και των προγόνων ημών, αδιακρίτως φιλοσοφικών ή θρησκευτικών δοξασιών;
Σήμερα κιόλας, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, σύμφωνα με το Vimaonline, κάποιοι ετοιμάζονται να πωλήσουν τον ναό του Απόλλωνα Ζωστήρα στη Βουλιαγμένη!.. Δεν το βλέπετε;
sakketosaggelos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου