Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΙΧ.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ. ΑΝΤΩΝΗ ΕΧΕΙΣ ΠΑΚΕΤΟ...

Xristoforakos-sekeris(ΦΩΤΟ1 : Σέκερης και Χριστοφοράκος)
 ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.
Μέσα στον Μάρτιο ο σύζυγος της αδερφής της γυναίκας του κυρίου πρωθυπουργού της χώρας(της κυρίας Κρητικού), και μπατζανάκης του Αντώνη Σαμαρά, Ευάγγελος Σέκερης, υιός ευπατρίδη της χώρας και πρώην κορυφαίου στελέχους του ΟΤΕ, επισκέφτηκε το Μόναχο. Τις πληροφορίες αυτές τις είχαμε γράψει σε προηγούμενη ανάρτηση και κάποιοι αποπειράθηκαν να τις υποβαθμίσουν. Δυστυχώς όμως για αυτούς (που οι περισσότεροι είναι έμμισθα παπαγαλάκια της Συγγρού)το ΜΑΚΕΛΕΙΟ και ως τηλεοπτική εκπομπή αλλά και ως site παρακολουθείται τουλάχιστον από μισό εκατομμύριο ανθρώπους σε όλο το κόσμο. Κάποιος φίλος λοιπόν(ένα από τα καθαρά μάτια του makeleio.gr) απαθανάτισε τον πρώην επικεφαλής της Μίζενς στην Ελλάδα και στρατηγικό εγκέφαλο της δωροδοκίας Ελλήνων πολιτικών, Μιχάλη Χριστοφοράκο, δίπλα -δίπλα με τον κ. Σέκερη. Τον μπατζανάκη του Σαμαρά. Το μέλος της οικογένειας του. Και βέβαια το στέλεχος της Siemens που έχει καταθέσει στο παρελθόν στην διάτρητη εξεταστική επιτροπή.
Αν αυτό το γεγονός είχε συμβεί σε άλλη χώρα(ακόμα και στη Ζιμπάμπουε)θα είχε γίνει της κοινής το κάγκελο. Στην Ελλάδα όμως της μίζας και της αρπαχτής, του βάλτου και της γενικής διαφθοράς και του χρηματισμού των πάντων, οι εισαγγελείς και οι ανακριτές κάνουν 3 χρόνια να καλέσουν για ανάκριση αυτούς που εξευτέλισαν το πολιτικό σύστημα με αποτέλεσμα ο λαός να υποφέρει. Άρα ποιος θα ασχοληθεί με τον στενό συγγενή του πρωθυπουργού που καθόταν πλάι-πλάι στον υπ'αριθμόν έναν καταζητούμενο στην Ελλάδα, Χριστοφοράκο;
xristoforakos3
φωτο 2: (Ο καταζητούμενος από τις ελληνικές αρχές Μιχάλης Χριστοφοράκος)
Οι φωτογραφίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Ο κύριος με την άσπρη μπλούζα, ο κ. Σέκερης, συνομιλεί στο κινητό του και ο κ. Χριστοφοράκος κοιτάζει το άπειρο. Μέσα στο γνωστό εστιατόριο του Μονάχου που συνηθίζει να πηγαίνει ο πρώην «βαρόνος» της Siemens και κολλητός της Μέρκελ.
Η συνάντηση αυτή δημιουργεί ένα επιπλέον ζήτημα αφού μόλις σήμερα, τρία χρόνια μετά, η ανακρίτρια Μαρία Νικολακέα και οι Γιάννης Φιοράκης και Νίκος Πιπιλίγκας απέστειλαν κλήσεις στον πρώην πρόεδρο της Siemens στη Γερμανία, σε δύο άλλοτε μέλη του διοικητικού συμβουλίου καθώς και σε υψηλόβαθμα στελέχη της διεύθυνσης τηλεπικοινωνιών την περίοδο 1998-2004.
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι ξέπλυμα μαύρου χρήματος και δωροδοκία σχετικά με τη σύμβαση 8002 του ΟΤΕ για την ψηφιοποίηση των κέντρων του οργανισμού αλλά και τις επεκτάσεις της, οι οποίες φέρονται να προκάλεσαν μεγάλες ζημιές στο ελληνικό Δημόσιο.
Ανάμεσα σε αυτούς που κλήθηκαν για απολογία είναι το πρώην διευθυντικό στέλεχος της Siemens Ράινχαρντ Ζίκατσεκ και οι Μίχαελ Κουτσενρόιτερ, Ρίχτερ, Νόιμπεργκερ, Νιντλ, Κοχ, Γιάγκεμαν, Γκεμπάουερ, Γιουνγκ, Γκανσβιντ, Μπεντζάου και Γιάσπερ.
xristoforakos2
Από ελληνικής πλευράς κλήσεις από τους ανακριτές θα λάβουν οι καταζητούμενοι Μιχάλης Χριστοφοράκος και Χρήστος Καραβέλας .
Μπορεί λοιπόν να μας πει ο κ. Σέκερης τι συζητούσε με τον καταζητούμενο Μιχάλη Χριστοφοράκο; Δεν αποτελεί σκάνδαλο πρώτους μεγέθους μια τέτοια συνεύρεση; Δεν πρέπει η κ. Νικολάκεα να καλέσει τον συνδαιτυμόνα του Χριστοφοράκου να πει το αντικείμενο της συζήτησης; Ο κ. Σέκερης δεν ήταν ένας από τους βασικούς συνομιλητές στις συμφωνίες του ΟΤΕ την προηγούμενη δεκαπενταετία με τη Siemens σαν υπάλληλος της που είναι;
Κύριε Σαμαρά, είστε για μια ακόμα φορά έκθετος. Μέλη της οικογένειας σας σε κοινή θέα με έναν καταζητούμενο που έφυγε νύχτα από τη χώρα. Μέλη της οικογένειας σας τετ-α-τετ με βαρόνους και φυγόδικους σε μια Ελλάδα που την κάνατε να περπατάει στα τέσσερα, ανυπόληπτη και ξεφτιλισμένη.
Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος, ο πρώτος καταζητούμενος εκτός Ελλάδος σας στέλνει χαιρετίσματα μέσω του μπατζανάκη σας. Ντροπή σας που θέλετε να λέγεστε και πρωθυπουργός.
Σ.Χ
Και ένα βίντεο δώρο από την "καταδίωξη' που κάναμε στον καταζητούμενο Χριστοφοράκο. Ας πάνε να τον βρούνε. Να τους δώσουμε και την διεύθυνση. Ρόμπες, ε Ρόμπες...

makeleio.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου