Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ; "ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ" (ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ)


 olokaftoma
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο  11λεπτο ηχητικό μήνυμα,που μιλάει για επερχόμενη επίθεση στη χώρα μας, το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ: http://stranger.podcastpeople.com/
Η επίθεση στη χώρα μας δεν θα αφοράι μόνο στην αρπαγή των καταθέσεων σε ανύποπτο χρόνο αλλά θα σημειωθεί γενικό black out στις τηλεπικοινωνίες και στο internet. Ο ανώνυμος που μιλάει στο ηχητικό μήνυμα είναι Έλληνας και λέει ότι δεν πρόκειται να πέσει έξω στις προβλέψεις του ούτε ένα στο δισεκατομμύριο. Αλλά και έξω να έπεφτε, όπως λέει, θα έπρεπε όλοι να είναι προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσουν το ενδεχόμενο έκτακτης ανάγκης σαν και αυτή που προβλέπει ότι έρχεται και θα διαρκέσει για 1 μήνα. Όπως λέει ο άγνωστος, πιθανότερες ημερομηνίες για την επίθεση σε βάρος της χώρας μας είναι οι ημερομηνίες 9-13 Μαϊου ή 20-23 Ιουνίου. Η επίθεση, λέει θα γίνει Παρασκευή ώστε να μην μπορεί να αντιδράσει ο λαός και να αιφνιδιασεί. Προβλέπει μεγάλο πανικό όπως επίσης ότι ο Σαμαράς δεν θα παραμείνει Πρωθυπουργός τη χώρας (θα φύγει με ελικόπτερο; Δεν μας το είπε αυτό) αλλά στη θέση του θα έρθοει ένας ή δύο!!!
Συστήνει πάντως στον κόσμο να βρει τρόπο επικοινωνίας με τους δικούς του ανθρώπους διότι επιμένει στο ότι το black out θα δημιουργήσει πανικό. Συστήνει επίσης να εξασφαλίσουν οι Έλληνες τρόπους επικοινωνίας με τους δικούς τους ανθρώπους που βρίσκονται στα χωριά όπως επίσης να προμνθευτούν φαγητό για ένα μήνα.
Καλό θα ήταν να το ακούσετε για την ενημέρωσή σας, μόνο και μόνο για το ενδεχόμενο να υπάρχει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη χώρα. 
Πάντως ο Μαξ Κάϊζερ μιλάει επανειλημμένως για το οικονομικό ολοκαύτωμα της Ελλάδος.
Ας το ξαναθυμηθούμε:
Υ.Γ. Για όσους δεν κατάλαβαν, εννοείτε και από τον τίτλο της ανάρτησης αλλά και τη χιουμοριστική απορία μέσα στην παρένθεση, ότι δεν υιοθετούμε τα όσα λέει ο άγνωστος. Και βεβαίως εάν υπάρχει ειαγγελέας που μπορεί να τον καλέσει, να τον καλέσει. Το δημοσιεύουμε όμως γιατί κινδυνολογώντας, λέει πράγματα που ακροθιγώς έχουν πει ή λένε και άλλοι. Εξ' ου και το βίντεο του Κάϊζερ που μιλάει επίσης για ολοκαύτωμα!


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου