Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ...ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

 
Αυτοί που πολυδιαφήμιζαν την συγχώνευση της Εθνικής με την Eurobank, μπροστά στο "ΟΧΙ" της τρόικας έκαναν πίσω και παραδίδουν τα κλειδιά στους Γερμανούς της Ντόιτσε Μπανκ! Είναι η Τράπεζα η οποία θα αγοράσει-καταπιεί την Εθνική Τράπεζα και θα σαρώσει τα πάντα στην Ελλάδα.
Οι Γερμανοί που βλέπουν ότι το ευρώ και η ευρωζώνη καταρρέουν θέλουν να σώσουν το δικό τους χρηματοπιστωτικό σύστημα και την οικονομία τους, καταβροχθίζοντας εν ψυχρώ την οικονομία της Ελλάδος, της Κύπρου, της Πορτογαλλίας και των άλλων κρατών του νότου. Πρόκειται περί της πιο ξεδιάντροπης και χωρίς προσχήματα επέλασης εναντίον της ελληνικής οικονομίας, με τις καταθέσεις του κομάκη να βρίσκονται στην πρωμετωπίδα της γερμανικής επίθεσης.Θελουν να γεμίσουν με ρευστό τα γερμανικά ταμεία και θα το κάνουν!

Τα πολιτικά σκύβαλα που καμώνονταν ότι η συγχώνευση των δύο Τραπεζών Εθνικής-Eurobank θα ορθώσει ανάστημα μπροστά στην τραπεζική-οικονομική κρίση, αποφάσισαν για μια ακόμη φορά να...κάτσουν στα τέσσερα και να υποκύψουν στο φασιστικό "Όχι"  της τρόικας!
Οι τροϊκανοί βρίσκονται στη χώρα μας με ένα και μόνο στόχο: να προκαλέσουν τεχνητή διόγκωση της κρίσης στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα, να αρπάξουν τις καταθέσεις του λαού και να αγοράσουν την Εθνική Τράπεζα για ένα κομμμάτι ψυχίο. 


Εν τω μεταξύ, οι δηλώσεις πρώτα του επικεφαλής του Eurogroup Ντάϊζεμπλουμ και μετέπεια του Όλι Ρεν, για  μελλοντική ευθύνη των καταθετών σε οικονομικές τραπεζικές κρίσεις, δίνουν το μήνυμα για το "κούρεμα" που επιφυλάσσουν οι εγκληματίες της Ευρώπης στις καταθέσεις των ελληνικών τραπεζών. 

Οι διαβεβαιώσεις των δυο αυτών ευρωπαίων εγκάθετων, ότι οι τραπεζικές καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ διασφαλίζονται, διαψεύστηκαν μόλις χθες από τον Μπαρόζο (Πρόεδρος της Κομισιόν) ο οποίος είπε ότι ούτε οι κάτω των 100.000 ευρώ καταθέσεις,  μπορούν να διασφαλιστούν.
Οπότε οι Έλληνες οφείλουν να προετοιμάζονται για την χειρότερη ληστεία που έγινε ποτέ στο τραπεζικό σύστημα. Το "κούρεμα" των ομολογιούχων του Δημοσίου θα φαντάζει ανέκδοτο μπροστά σε αυτό που έχουν προετοιμάσει οι τοκογλύφοι της Μέρκελ. 


Δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση η στάση της δικής μας πολιτικής ηγεσίας η οποία συνεχίζει να διαβεβαιώνει ότι οι καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες είναι απόλυτα ασφαλείς. Πρόκειται για παραμύθι, παρόμοιο με αυτό που εκτόξευε ο Βενιζέλος όταν διαβεβαίωνε ότι δεν θα "κουρεύονταν" οι αποταμιεύσεις των ομολογιούχων του Δημοσίου. 
Οι πολιτικοί ολετήρες, ως κοινοί υπηρέτες των τοκογλύφων και της Μέρκελ, για μια ακόμη φορά αναμένεται να αποψιλώσουν ό,τι απέμεινε όρθιο από την ελληνική οικονομία. Είναι πέραν πάσης αμφιβολία βέβαιον ότι θα προκαλέσουν ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ!!!
Ο κόσμος να προσέχει για το τσουνάμι που έρχεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου