Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΟΙ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΖΟΥΡΟΥΔΗ" ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΖΩΣ ΒΑΛΙΑΝΟΥ!

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ!
Οι δίκες που έχει στήσει το ΔΣ του ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη" προφανώς και θα έχουν πολλά έξοδα. Μία παράσταση σε ένα δικαστήριο, σήμερα κοστίζει το ελάχιστο 600 ευρώ. Εάν λοιπόν υπολογίσει κανείς ότι η δικηγόρος του ιδρύματος κ. Μωραϊτου έχει απασχοληθεί για να συντάξει την μηνυτήρια αναφορά και θα παραστεί σε δύο δίκες. τότε μπορεί εύκολα κανείς να αντιληφθεί ότι όλα αυτά συνεπάγονται έξοδα για το ίδρυμα. Από πού θα πληρωθούν αυτά τα έξοδα; Προφανώς από τα έσοδα του ιδρύματος, από τις συνδρομές δηλαδή των μελών του "Αντιγόνη Ζουρούδη"! 
Με άλλα λόγια, το συγκεκριμένο φιλανθρωπικό  ίδρυμα θα λαμβάνει τις συνδρομές των μελών του και θα τις καταθέτει σε έξοδα για δίκες εναντίον της Ζωζώς Βαλιάνου!!! 
Ποιος θα φανταζόταν τέτοια μετάλλαξη; Φιλανθρωπικό ίδρυμα να παίρνει τις συνδρομές των μελών του και να τις προσφέρει όχι για φιλανθρωπικούς σκοπούς αλλά για να πληρώνει δικηγόρους και δικαστικές παραστάσεις!!!
Να ξαναπούμε ότι πρόκειται περί ντροπής; 
Δεν χρειάζεται, τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Μιλούν και ο πρώην Δήμαρχος κ. Νικολάου ο οποίος είπε ότι το "Αντιγόνη Ζουρούδη" έχει μετατραπεί σε "παραμάγαζο πολιτικών σκοπιμοτήτων διαφόρων τοπικών παραγόντων" , ο δε Δήμαρχος κ. Ξύδης κάλεσε το ΔΣ του ιδρύματος να αποσύρει την μήνυση σε βάρος της αρχόντισσας του Χολαργού, Ζωζώς Βαλιάνου! 
Φαίνεται όμως πως το αυτί κάποιων δεν ιδρώνει γιατί όχι μόνο δεν περιορίστηκαν στη μήνυση σε βάρος της κ. Βαλιάνου αλλά και αγωγή της έκαναν, με την οποία της ζητούν 76.000 ευρώ! Να της πάρουν δηλαδή και το σπίτι το δικό της ή των συγγενών της!

Εμείς απλά να προειδοποιήσουμε όσους Χολαργιώτες-Παπαγιώτες σκέφτονται να εγγραφούν στο συγκεκριμένο ίδρυμα, να το ξανασκεφτούν, διότι πρέπει να ξέρουν ότι μέρος των χρημάτων τους ή και ολόκληρη η συνδρομή τους θα πάει για την υποστήριξη των δικών σε βάρος της κ. Βαλιάνου! Το πάει η συνείδησή τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου