Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ΜΑΡΙΑΝΤΑ ΠΙΕΡΙΔΗ: Η 40ΑΡΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΤΗΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ

 "Απαραίτητη η άσκηση" δηλώνει η ίδια!

Πώς μπορεί ένας 40άρης ή μια 40άρα να διατηρούν τέλεια σιλουέτα; Η Μαριάντα Πιερίδη, η δημοφιλής τραγουδίστρα που διατηρεί εκπληκτική και καλογυμνασμένη σιλουέτα, δίνει απαντήσεις και αποκαλύπτει τα μυστικά της .  Η Μαριάντα γεννήθηκε στην Κύπρο τον Ιούλιο του 1973.  Ξεκίνησε την καριέρα της το 1994 κάνοντας φωνητικά στην ελληνική αποστολή για το διαγωνισμό της Eurovision με βασική ερμηνεύτρια την Ελίνα Κων/πούλου  στο τραγούδι "Ποια Προσευχή". Έπειτα εμφανίστηκε σε μεγάλες πίστες στην Αθήνα, έχοντας στο ενεργητικό της αρκετές συνεργασίες με άλλους καλλιτέχνες. Στη δισκογραφία εισήλθε το 2002. Έχει κάνει δύο γάμους.Το 2012 δέχτηκε πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 να πάρει μέρος στο φιλανθρωπικό χορευτικό show "Dancing with the stars 3" αλλά αποχώρησε στο 3ο επεισόδιο (wikipedia).
Η ίδια, όπως αποκαλύπτει στο tlife με δίαιτα έχασε 5 κιλά σε 2 μήνες. Λέει επίσης: "Φροντίζω να γυμνάζομαι μια ώρα, μέρα παρά μέρα εκτός από τα Σαββατοκύριακα. Επιλέγω κατά κύριο λόγο το Spinning..."
Προτείνω τη διατροφή με βάση την ομάδα αίματος! (Για να δεις τι περιλαμβάνει και πως μπορείς να την ακολουθήσεις κάνε κλικ εδώ). 
Δείτε όμως το καθημερινό της διαιτολόγιο και εάν θέλετε να έχετε μια τέτοια σιλουέτα πρέπει να την ακολουθήσετε. Τέρμα τα κοψίδια κι τα βραδινά φαγητά, έτσι; Αλλιώς ξεχάστε το ωραίο σώμα!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου