Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Η ΕΣΗΕΑ ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΙΑ ΚΟΣΙΩΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ 5 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ


sia-kosioni
Προσωρινές διαγραφές σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ επέβαλε το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του ΠΠΣ, για αντιδεοντολογική (αντισυνδικαλιστική) συμπεριφορά, σύμφωνα με ανακοίνωση.
Συγκεκριμένα, διατηρούνται ομόφωνα οι πρωτοβάθμιες ποινές: για 6 μήνες διαγράφεται από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ ο Άρης Πορτοσάλτε, 3 μήνες προσωρινή διαγραφή επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιατζόγλου και τον Δημήτρη Οικονόμου, ενώ για 2 μήνες διαγράφονται οι Μανώλης Βουλαρίνος, Γιώργος Ψάλτης, Νίκος Υποφάντης, Σία Κοσιώνη και Βασίλης Λυριτζής.
«Εγκαλούνται για το ότι ενώ η ΕΣΗΕΑ με την από 15.12.11 ανακοίνωσή της, κήρυξε 24ωρη απεργία στον Ρ/Σ ΣΚΑΪ στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2011, αναφορικά με την τακτική της εργοδοσίας να υπογραφούν άμεσα ατομικές συμβάσεις εργασίας, με στόχο τη μείωση μισθών κατά 20%, εκείνοι εργάστηκαν κανονικά, παραβιάζοντας την κηρυχθείσα απεργία του Σωματείου μας», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
Σε σχόλιο του στο Twitter ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης είπε: «Από σήμερα διαγραμμένος από την ΕΣΗΕΑ γιατί «τόλμησα» να κάνω εκπομπή για τον παιδικό καρκίνο. Να είναι καλά το Δ.Σ»
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου