Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΔΕΝ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΚΕΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΔΟΓΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΠΑΓΟΥ




Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες και κατοίκους της πόλης μας, ότι μετά από επίπονες, συντονισμένες και συνεχείς προσπάθειες και αγώνες ο σταθμός βάσης κεραιών κινητής τηλεφωνίας που επρόκειτο να τοποθετηθεί στην οδό Δογαροπούλου 10 στου Παπάγου, δεν θα εγκατασταθεί.
Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες πρώτα από όλα στο Δήμαρχο κ. Βασίλη Ξύδη και το Δημοτικό Συμβούλιο για την αμέριστη συμπαράστασή τους.
       Ιδιαίτερα μας συμπαραστάθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι     κκ. Κων/νος-Πολυχρόνης Τίγκας, που ήταν κοντά μας σε όλες μας τις ενέργειες, Περικλής Ζήκας και η κ. Μαρία Μουντάκη. Επίσης ευχαριστούμε τον τοπικό τύπο του προαστίου μας, που ανάδειξαν το πρόβλημά μας. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον εκδότη της Εφημερίδας ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ κ. Δημήτρη Οικονόμου για τη συνεχή και σταθερή υποστήριξη.
        Ακόμη θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες στον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Παπάγου «Υμηττός» και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Μαυράκο και στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων 2ου-3ου Δημοτικών Σχολείων Παπάγου. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τη δικηγόρο  κ. Άννα Μαρκουλή που έφερε σε αίσιο πέρας τον αγώνα μας, προσφέροντας τις νομικές της υπηρεσίες. Ακόμη ιδιαίτερα αναφέρουμε τους συμπολίτες μας κκ. Δημήτριο Ξηρούτσικο, Λουκά Κοτρώτσο, Νικόλαο Μπιλάλη και Κων/νο Πλαστήρα των οποίων η συμμετοχή στον αγώνα ήταν πολύ σημαντική.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους αγωνίσθηκαν μαζί μας στη δύσκολη αυτή προσπάθεια. Τους συμπολίτες μας αυτούς που κάθε Κυριακή επί σειρά μηνών συγκεντρώνονταν για να εκφράσουμε τη δίκαιη αγανάκτησή μας, αλλά και όσους με οποιονδήποτε τρόπο μας στήριξαν.
                                                         Παπάγου, 12 Ιουλίου 2013
                                                              Η Επιτροπή Αγώνα 

Η Φωτό είναι από το αρχείο του "Ανεάρτητου Παρατηρητή"            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου