Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ο ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΝΕΑΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΧΑΛΚΟ



Τα όσα απαξιωτικά έως υβριστικά λέει για τον τοπικό Τύπο ο νεαρός δημοσιογράφος Μ. Χάλκος, προκάλεσαν την απάντηση του Κώστα Δεληγιάννη, του υπευθύνου της εφημερίδας «Αντίλογος» στην οποία ο Μ. Χάλκος μέχρι πρόσφατα ήταν αρχισυντάκτης. 

Θυμίζουμε ότι ο νεαρός δημοσιογράφος είπε μεταξύ των άλλων για τους τοπικούς δημοσιογράφους-εκδότες:


"Για την παρουσίαση της αλήθειας και την εφαρμογή της υποτυπώδους δημοσιογραφικής δεοντολογίας, ούτε λόγος. Ποια δημοσιογραφική δεοντολογία, βέβαια, όταν σε όλη σου την επαγγελματική ζωή και σταδιοδρομία δεν έχεις να επιδείξεις ούτε ένα δημοσιογραφικό ένσημο".

Η απάντηση του Κώστα Δεληγιάννη, η οποία έφτασε πριν από λίγο στην εφημερίδα μας είναι η εξής:

«Δεν με εκπλήσσουν τα όσα αναφέρεται για τον Χάλκο. Το έργο αυτό το έχω ξαναδεί τουλάχιστον 40 φορές στα όσα χρόνια είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος. Όλοι όσοι ευεργετήθηκαν από μένα και όλοι αυτοί είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ και μερικοί εξ αυτών είναι και πρώτα ονόματα της τηλεόρασης, μερικοί δε και βουλευτές, όλοι αυτοί μόλις έγιναν «κάποιοι» ξέχασαν πώς έφτασαν ψηλά και κάνουν ότι δεν σε ήξεραν ποτέ. Το γνωμικό για όλους αυτούς “ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο” αποδίδει το ποιόν και το ήθος αυτών των ανθρώπων»
Εμείς από την πλευρά μας δεν χρειάζεται να πούμε τίποτε περισσότερο. Τα είπε σε λίγες γραμμές ο Κ. Δεληγιάννης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου