Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑΣ

 Οι τράπεζες και οι διαχειριστές της εξουσίας έστησαν την μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία ώστε να φορτώσουν τον κόσμο με χρέος και με την δικαιολογία της εξόφλησης του χρέους να μεταβιβάσουν την κρατική και ιδιωτική περιουσία στα αφεντικά τους, τους ξένους τοκογλύφους.
 Οι τράπεζες έκαναν υπεξαίρεση διότι τα λεφτά που πήραν δεν τα έδωσαν με δάνεια στον κόσμο όπως όριζε ο νόμος και όφειλαν να κάνουν.
 Οι τράπεζες και διαχειριστές της εξουσίας έκαναν απάτη σε βάρος μας διότι με υπουργικές αποφάσεις από την αρχή όρισαν αυτά τα λεφτά να μην τα πληρώσουν οι τράπεζες, αλλά να μπουν στο χρέος και να τα πληρώσουμε εμείς.
 Με ΑΓΩΓΗ ζητάμε α) να επιστρέψουν αυτά τα λεφτά στο κράτος.   
 β) σε εμάς να δώσουν αποζημίωση για ηθική βλάβη για την απάτη που έστησαν σε βάρος μας.       
 Με  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ  ζητάμε:             
  α)  να δεσμευτούν άμεσα τα ατομικά περιουσιακά στοιχεία όλων και β) να παγώσουν τα δάνεια και οι δικαστικές ενέργειες των τραπεζών εναντίον των δανειοληπτών μέχρι τελεσιδικίας της αγωγής. Πριν καταθέσουμε τα ανωτέρω                                      
Στέλνουμε το εξώδικο και τους ζητάμε να απαντήσουν αν εφάρμοσαν ότι τους υποχρέωνε ο νόμος με τον οποίον πήραν τα λεφτά.
Ασχέτως απάντησης στο εξώδικο, την ομαδική αγωγή θα καταθέσει μια αστική εταιρεία ήένωση καταναλωτών που ξεκινήσαμε να ιδρύσουμε, για να έχουμε ένα δικαστικό έξοδο και να είναι το κόστος για τον κάθε έναν μας ελάχιστο)   
Β. ΑΜΥΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ 
1) Οι δανειολήπτες που έχουν καθυστερήσει να πληρώσουν μια η περισσότερες δόσεις και έχουν αρχίσει να τους ενοχλούν με τηλέφωνα οι τράπεζες και οι εισπρακτικές ή και τους έχουν στείλει εξώδικα με καταγγελία της δανειακής σύμβασης, κάνουν τα κάτωθι :
Πηγαίνουν στην τράπεζα αυτοπροσώπως και ζητάνε να τους κάνει η τράπεζα μια πρόταση ρύθμισης, δηλαδή τι ποσό να δίνουν, για πόσα χρόνια, με τι επιτόκιο, διότι την τρέχουσα δόση δεν μπορούν να την εξυπηρετήσουν. Την απάντηση της τράπεζας την παίρνουν εγγράφως ή προφορικά.
 Δεν υπογράφουν κανένα έγγραφο εκεί, οτιδήποτε και να τους πούνε και τους ενημερώνουν ότι σε 3-4 μέρες θα πάνε να τους απαντήσουν . (δεν μιλάνε με δικηγορικά γραφεία ή εισπρακτικές εταιρείες σε καμία περίπτωση) Κατεβάζετε από το blog την αντιπρόταση ρύθμισης ή σας την στέλνουμε με email και την συμπληρώνετε με τα δικά σας στοιχεία.
Μετά 3-4 μέρες πάτε πίσω στην τράπεζα και τους δίνετε αυτήν την πρόταση εγγράφως, λαμβάνοντας αντίγραφο με την σφραγίδα της τράπεζας ότι την παρέλαβε.
Λαμβάνοντας την έγγραφη απάντηση της τράπεζας η οποία θα είναι κατά 99 % αρνητική, κατεβάζουμε το έγγραφο της δεύτερης αντιπρότασης σας και την πάτε πάλι στην τράπεζα λαμβάνοντας πάλι αντίγραφο με σφραγίδα παραλαβής από αυτήν .
Θα λάβετε πάλι κατά 99 % αρνητική απάντηση και οι δυο αυτές έγγραφες απαντήσεις θα σας είναι χρήσιμες στα δικαστήρια που θα ακολουθήσουν με την τράπεζα  .
 2)  Αν οι δόσεις καθυστέρησης είναι αρκετές και η τράπεζα σας βγάλει διαταγή πληρωμής, τότε κάνετε ανακοπή της διαταγής πληρωμής και το έγγραφο της ανακοπής το ζητάτε και σας το δίνουμε να το συμπληρώσετε απλά με τα δικά σας στοιχεία και να το καταθέσετε με τον δικηγόρο σας εντός της προθεσμίας των 15 ημερών που αναφέρει η διαταγή πληρωμής.
Το δικόγραφο αυτό δεν έχει μόνο τους τυπικούς λόγους ανακοπής, αλλά και όλα τα στοιχεία και την νομολογία που θα ακυρώσουν οριστικά την διαταγή πληρωμής, μην μπορώντας πλέον η τράπεζα να προβεί σε κατάσχεση και πλειστηριασμό της περιουσίας σας.
Το δικόγραφο της ανακοπής το λαμβάνετε δωρεάν.
3)  Επίσης πρέπει να καταθέσετε μήνυση και αγωγή εναντίον των τραπεζών ώστε στην δικαστική διαδικασία να συνεκδικάζονται   και να μην αμύνεστε μόνο στην επίθεση της τράπεζας. Τα έγραφα της μήνυσης και της αγωγής τα λαμβάνετε από εμάς δωρεάν και τακαταθέτετε με τον δικηγόρο σας.
Γ.  ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ                                                     
Με το εξώδικο που καταθέτουμε σε όλους τους εφοριακούς υπαλλήλους, δεν στρεφόμαστε εναντίον αυτών , αλλά τους ενημερώνουμε για τα δικαιώματα και υποχρεώσεις που έχουν απέναντι μας, δίνοντας τους όλα τα στοιχεία που του επιτρέπουν νόμιμα να αρνηθούν να εκτελέσουν τις αντισυνταγματικές και παράνομες εντολές των διαχειριστών της εξουσίας.
Τους καλούμε να μην προχωρήσουν σε αναγκαστική είσπραξη με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς από τους φορολογούμενους, γιατί παραβαίνουν τον νόμο 3528 / 2007 που ορίζει τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους και θα μας προξενήσουν ζημιά την οποίαν δικαστικά θα διεκδικήσουμε από την ατομική περιουσία των ιδίων.
Τους καλούμε δε να πάρουν το δικόγραφο αγωγής και να το καταθέσουν εναντίον της κυβέρνησης για να πάρουν αναδρομικά όσα λεφτά τους έχουν κόψει από την έναρξη τωνμνημονίων και να επαναφερθεί ο μισθός τους στα προ των μνημονίων επίπεδα.
 Η αγωγή έχει την ίδια νομολογία που χρησιμοποίησαν οι δικαστές και ακύρωσαν τις περικοπές που τους επέβαλαν και πολλά περισσότερα στοιχεία από αυτά που χρησιμοποίησαν εκείνοι. Τους καλούμε λοιπόν μαζί να μπλοκάρουμε τις εισπράξεις του κράτους νόμιμα και σίγουρα και να τους τελειώσουμε οριστικά.
Φίλες και φίλοι γεια σας...
Γνωρίζω καλά την πηγή προέλευσης του μηνύματος, συμμετέχω στην προσφυγή και, χωρίς να έχω κανένα άλλο χρέος εκτός από χαράτσια στην εφορία, απαιτώ ηθικήν αποζημίωση! 

Διατίθεμαι να πληρώσω το μερίδιό που μου αναλογεί στον αρμόδιο δικηγόρο ακόμη και αν δεν κερδίσω τίποτε, με στόχο την επιτυχή έκβαση της υπόθεσης, επειδή η απάντηση θα "μπλοκάρει" τις εισπράξεις του κράτους και, προφανώς, θα τελειώσουν ενωρίτερα...

Δεν πιστεύουν στο ότι μπορούμε να ομονοήσουμε και να κάνουμε μια πολυάριθμη ομαδική προσφυγή!
Σκεφτήτε το λίγο, σας παρακαλώ...

Α. Σ.
===============================================
 vickytoxotis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου