Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΔΡΙΜΥΤΕΡΟΙ!

Το αιφνίδιο λουκέτο στη δημοτική Αστυνομία που επέβαλε η άθλια κυβέρνηση των δωσιλόγων και των προδοτών, οι οποίοι υπακούουν στους εχθρούς της χώρας και όχι στις ανάγκες του λαού, φέρνει πίσω τους παράνομους μικροπωλητές-λαθρομετανάστες. 
Ήδη στην Αθήνα γίνεται το "έλα να δει". Οι παράνομοι μικροπωλητές ελλείψει δημοτικής Αστυνομίας έχουν στήσει ολόκληρη λαϊκή αγορά στην οδό Φυλής και Μιχαήλ Βόδα. Οι λαθρομετανάστες τρίβουν τα χέρια τους από χαρά. Χωρίς να χρειαστεί να κάνουν τίποτε έχουν ...συμπαραστάτη τους την ίδια την κυβέρνηση Σαμαρά η οποία με το λουκέτο στη δημοτική Αστυνομία ουσιαστικά προσκαλεί τους λαθρομετανάστες να ρημάξουν τα τελευταία εναπομείμαντα καταστήματα. 
Οι παράνομοι μικροπωλητές έχουν στήσει λαϊκή αγορά στο κέντρο της Αθήνας ενώ το...σύρμα δόθηκε από όλες τις ομάδες λαθρομεταναστών: "Πηγαίνετε και κατακλύστε και τα προάστια της Αττικής. Είναι δικές μας πλέον οι περιοχές", λένε μεταξύ τους. 

Ας περιμένουμε λοιπόν το επόμενο διάστημα και στον Χολαργό-Παπάγου να ξαναβιώσουμε τέτοιες απαράδεκτες καταστάσεις όπως αυτές που αποτύπωνε ο φακός του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" πριν από 2-3 χρόνια έξω από τη στάση Μετρό-Χολαργός. 
Η ανυπαρξία δημοτικής Αστυνομίας θα φέρει ως επικυρίαρχους στο προσκήνιο της αγοράς τους παράνομους μικροπωλητές-λαθρομετανάστες! 
Περαστικά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου