Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΕΓΕΡΘΗΤΙ! ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ!



Ο εικονιζόμενος Μ. Χάλκος, είναι μέγας δημοσιογράφος των δήμων Παπάγου-Χολαργού, του οποίου τα νέα του αποφθέγματα μπορείτε να βρείτε μέσα στις «Νέες Σελίδες»! 
Ποιες είναι οι «Νέες Σελίδες»; Τώρα πλέον και οι πέτρες το γνωρίζουν αλλά μας το υπενθυμίζει ο ίδιος ο Μ. Χάλκος: «Με 30.000 αντίτυπα οι Νέες Σελίδες αποτελούν πλέον τη διαχρονικά μεγαλύτερη εκδοτική προσπάθεια στην ευρύτερη περιοχή»!


Το καταλάβατε κύριοι; 30.000 φύλλα στον Χολαργό-Παπάγου δεν πουλάνε μαζί «ΤΑ ΝΕΑ», ο «Ελεύθερος Τύπος», η «Δημοκρατία» και όλες οι Πανελλήνιας εμβέλειας εφημερίδες. Όμως, οι Νέες Σελίδες όπως λέει και ο επιφανής δημοσιογράφος, «αποτελούν τη διαχρονικά μεγαλύτερη εκδοτική προσπάθεια στην ευρύτερη περιοχή». ΕΓΕΡΘΗΤΙ!
Και όχι μόνον αυτό: όπως λέει στον τίτλο του άρθρου του ο μέγας δημοσιογράφος, οι «Νέες Σελίδες» πάνω απ’όλα έχουν «Σχέση εμπιστοσύνης με γνώμονα την αλήθεια»! Όπως για παράδειγμα, «σχέση αλήθειας» είναι ότι ο φάκελος της ΑΔΕΧ γύρισε πίσω στην Εισαγγελία» και ουσιαστικά η υπόθεση έληξε!!! Τώρα, εάν η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη δικαστική εκκρεμότητα και εκδικάζεται τον επόμενο Οκτώβριο, αυτό δεν έχει σημασία! Η «Σχέση εμπιστοσύνης με γνώμονα την αλήθεια» είναι γεγονός, γιατί το είπε ο μέγας δημοσιογράφος Μ. Χάλκος! ΕΓΕΡΘΗΤΙ! 

Βεβαίως, «Σχέση εμπιστοσύνης με γνώμονα την αλήθεια» αποτελεί και η υπόθεση της διαθήκης Καρύδη κατά την οποία αθωώθηκε ο Δήμαρχος Ξύδης. Τι σημασία έχει εάν το δημοσίευμα αναφέρει ότι «Το δικαστήριο δικαίωσε απόλυτα το Δημήτρη Νικολάου»; Δεν διαβάσατε πουθενά στο άρθρο ότι αθωώθηκε ο Ξύδης; Κατηγορούμενος  ήταν ο Ξύδης και αθωώθηκε; 
Τι λέτε ρε; Ο Νικολάου δικαιώθηκε απόλυτα γιατί έτσι το λένε οι «Νέες Σελίδες» που έχουν με τους αναγνώστες «Σχέση εμπιστοσύνης με γνώμονα την αλήθεια». ΕΓΕΡΘΗΤΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου