Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΕΝΤΟΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ!

 ΙΑΒΕΡΗΔΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ! 
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ...ΤΟ ΝΟΜΟ!!!
Ενώπιον ολομέτωπης φοροεπίθεσης βρίκονται οι πολίτες. Μαζί με την εφορία και τα χαράτσια της ΔΕΗ, η κυβέρνηση φαίνεται πως έχει δώσει εντολή στην τροχαία για άγριο κυνηγητό των οδηγών! Είτε σταθμεύουν παράνομα είτε κάνουν την παραμικρή οδική παράβαση, η τροχαία στήνει καρτέρι και ρίχνει κλήσεις με το...τσουβάλι! 
Για δεύτερη φορά η τροχαία έκανε την αιφνίδια εμφάνισή της έξω από την στάση ΜΕΤΡΟ Χολαργού για να μοιράσει αβέρτα κλήσεις των 80 ευρώ, για παράνομη στάθμευση! Εκεί όπου όφειλε η Πολιτεία να φτιάξει θέσεις στάθμευσης δίπλα από το ΜΕΤΡΟ, δεν έχει προνοήσει τίποτε για τους οδηγούς! Ξαφνικά όμως, προνόησε να γεμίσει τα ταμεία του κράτους με τα πρόστιμα των κλήσεων. 
Πρόκεται περί αθλίας καταστάσεως, με τους τροχονόμους να παίζουν τον ρόλο του...Ιαβέρη που κυνηγάει τους ...Αγιάννηδες της ασφάλτου! Έλληνες τσακισμένους από τα Μνημόνια, Έλληνες άνεργους, καταθλιπτικούς, απελπισμένους, μέ άδειες τσέπες, υποχρεώνονται να βρουν (από πού;) 80 ευρώ γιατί -λέει- στάθμευσν στον παράδρομο της Μεογείων έχοντας ανεβάσει τις 2 ρόδες στο πεζοδρόμιο!
Και πού να το βάλουν το αυτοκίνητο; Στο κεφάλι τους;
Δείτε τροχαία και φτύστε τη μην την ματιάσετε! Πού έβαλε το αυτοκίνητό της για να ...επιβάλει το νόμο! Έκανε την παρανομία της παρανομίας για να επιβάλει το... σωστό και δίκαιο! 
Δεν ντρεπόμαστε λιγάκι; Ο πενόμενος κόσμος θα αρχίσει να εξοργίζεται και με τους τροχονόμους τώρα! 
Το άχτι σας βγάζετε στους χειμαζόμενους συνανθρώπους σας, όργανα της τροχαίας; 
Αλλά τι σας λέμε τώρα; Εντολές κυβερνητικές εκτελείτε, εντολές που τσακίζουν περισσότερο τον Έλληνα! 

Η φωτογραφία είναι από το myxolagos.gr


1 σχόλιο:

  1. Μόνο τις ρόδες στο πεζοδρόμιο είδες εσύ κ. ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ; Δεν είσαι παρατηρητικός !! Το οτι καβαλήσει και το διάδρομο των τυφλών δεν το είδες ; Μιλάμε για γομάρια του κερατά, πραιτωριανούς που πληρώνονται από τους πολίτες για να δέρνουν τους πολίτες. Το μόνο τους ελαφρυντικό είναι οτι σαν ζώα που είναι, προφανώς είναι και φιλόζωοι. Δεν δέρνουν ζώα. Μόνον ανθρώπους. Στο διάολο κι' ακόμα παραπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή