Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Το τί ετοιμάζει η Μέρκελ για την Ελλάδα και το τι κόλαση θα επιβάλει στη χώρα μας μετά τις εκλογές τις  οποίες προβλέπεται να κερδίσει εύκολα, δεν λέγεται. Ούτε καν η ίδια η Μέρκελ το ομολογάει. Διότι το κρατάει μυστικό. Θα μας ξεσκίσει κανονικά. Ως πειραματόζωα ποντίκια. 

Δείτε τι έγινε: Ο υποψήφιος των Σοσιαλδημοκρατών, Πέερ Στάινμπρουκ ζήτησε ξεκάθαρες απαντήσεις από την καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ, για το τι θα κάνει με το πρόγραμμα της Ελλάδος. Η Μέρκελ δήλωσε ότι δεν μπορεί να πει από τώρα τί θα γίνει με το ελληνικό πρόγραμμα που θα ολοκληρωθεί του χρόνου, αλλά περιορίστηκε να πει ότι δεν επιθυμεί τη χαλάρωση των πιέσεων προς την Αθήνα!!!

Καταλαβαίνετε τι γίνεται με την Μέρκελ και την Ελλάδα; Αποφασίζει η γερμανίδα μόνη της για το πρόγραμμα -πήδημα της Ελλάδος! Και αυτό λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση ισοτίμων μελών-κρατών!  Αλλά δεν μπορεί να πει ακόμη τι θα γίνει! Ή το έχει ήδη αποφασίσει ή ό,τι σκεφτεί μετά τις εκλογές. Θα σκεφτεί να κάνει ό,τι έκανε με την Κύπρο ή κάτι χειρότερο; Μήπως ζητήσει νησιά για να κάνει γεωτρήσεις για λογαριασμό της Γερμανίας;

Σε αυτό το μούτρο, ο αρχιδοσίλογος Σαμαράς υπέγραψε "ναι" σε όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου