Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ! ΟΙ ΗΠΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΙΣΒΟΛΗ


Ο αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι, έριξε  την ευθύνη για τα χημικά στο καθεστώς Άσαντ, κατηγόρησε την συριακή κυβέρνηση ότι προσπαθεί να καλύψει το θέμα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι ΗΠΑ δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε μια πιθανή στρατιωτική εισβολή. 
Παίζεται η ίδια πολεμική συνταγή που ακολουθήθηκε από τις ΗΠΑ και στην εισβολή στη Σερβία: προβοκάτσια από τους ισλαμιστές σε βάρος ισλαμιστών για να κατηγορηθεί ως υπεύθυνος αυτός που τελικά δεν ευθύνεται. Στη Σερβία, ο βομβαρδισμός στην αγορά με τον θάνατο αμάχων έγινε από τους ισλαμιστές του Ιζεντμπέκοβιτς αλλά κατηγορήθηκε ο Μιλόσεβιτς για να δικαιολογηθεί έτσι ο πόλεμος κατά της Σερβίας. Ακριβώς το ίδιο γίνεται και με τη Συρρία. Παρά το ότι αποδεδειγμένα τα χημικά τα έριξαν οι ισλαμιστές (πολλά φωτογραφικά ντοκουμέντα και από το συριακό καθεστώς και από τη Ρωσία) οι ΗΠΑ λένε ότι τα χημικά έπεσαν από τον Άσαντ. 
Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες θα ξεκινήσει ακόμη ένας πόλεμος, μόνο που αυτή τη φορά θα γίνει γης μαδιάμ και μπορεί να πάμε για έκρηξη παγκοσμίου πολέμου. Με τον πυρηνικό όλεθρο να είναι προ των πυλών. Ιράν και Ισραήλ είναι πυρηνικές δυνάμεις και κατλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου