Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΧΩΡΟΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σήμερα το πρωί! Νεαροί και νεαρές, παίρνουν τις μπύρες, τ' αναψυκτικά και τα σουβλάκια τους και την αράζουν γύρω από το συντριβάνι στου Παπάγου μέχρι λίγο πριν από την ανατολή του ηλίου. Με περιβαλλοντική συνείδηση όμως κάτω του μηδενός, οι νεολαίοι παρατάνε τα απορρίμματά τους και φεύγουν! 

Παρακαλούνται οι αρμόδιοι δημοτικοί υπάλληλοι να καθρίσουν το σημείο. 
Όσο για τους νεαρούς, φαίνεται πως σπίτι τους δεν τούς έμαθαν τι σημαίνει καθαριότητα. Νομίζουν ότι βρίσκονται σε ταβέρνα και θα έρθει ο σερβιτόρος να μαζέψει τις ακαθαρσίες τους;

2 σχόλια:

  1. Γράφετε παραπάνω: Με περιβαλλοντική συνείδηση όμως κάτω του μηδενός, οι νεολαίοι παρατάνε τα απορρίμματά τους και φεύγουν!
    Μέσα λοιπόν στην περιβαλλοντική συνείδηση ανήκουν ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ! Και μάλιστα έχουν κυριαρχικο λόγο!

    Γι'αυτό μη το παίζετε οτι νοιάζόσαστε.. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ! Δήθεν τα σκουπίδια είναι ΚΑΚΑ ενώ οι ΦΟΛΕΣ καλες... Κολοτούμπες,ε κωλοτούμπες!

    Εφη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τυχαίως ρίξανε σε εκείνο το σημείο τις φόλες ; Εκεί δάγκωσε και ο "εγκληματίας" μαύρος σκύλος τον κύριο που αναφέρατε στο προηγούμενο αρθρο για τις φόλες οπου σας έγινε μύνηση.Προφανώς κάποιοι που μένουν εκει κοντά δεν αγαπάνε ουτε τα παιδιά , αλλά ουτε και τα ζώα και εσείς τους υποστηρίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή