Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Η κ. ΠΟΥΛΤΙΔΟΥ ΔΙΑΣΥΡΕΙ ΤΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"

Δείτε τι δυσφήμιση έχει κάνει στην εφημερίδα μας και στον εκδότη της η κ. Μάρθα Πουλτίδου της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας! Όλα τα blogs και sites αναφέρουν τον λόγο για τον οποίο κατέθεσε μήνυση. Δείτε τι γράφει το tromaktiko και θα καταλάβετε. Θα συμβουλευτούμε κι εμείς τον δικηγόρο μας για το αν πρέπει να της καταθέσουμε άμεσα μήνυση για ψευδή καταμήνυση. Πέραν του ότι δεν είχε την ευαισθησία να στείλει μια εξώδικη διαμαρτυρία ή μια επιστολή. Κατευθείαν στη Δικαιοσύνη. Φαίνεται πως η σεβαστή κυρία έχει μάθει να πηγαίνει στη Δικαιοσύνη με συνοπτικές διαδικασίες:

Μήνυση εναντίον του ιδιοκτήτη, εκδότη και διευθυντή της εφημερίδας "Ανεξάρτητος και Διπλωματικός Παρατηρητής" Μάκη Βραχιολίδη κατατέθηκε νωρίτερα σήμερα από την... Μάρθα Πουλτίδου εκ μέρους της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας στο Α.Τ. Γλυφάδας εξαιτίας των όσων απαράδεκτων δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της συγκεκριμένης εφημερίδας indobserver.blogspot.gr/. apokalipseto.blogspot.gr
   ·   Πριν από 14 ώρες, 20 λεπτά  ·   
Tro-ma-ktiko

5 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ:
    Μην ασχοληθείς πολύ με το καθε ΓΕΛΟΙΟ άτομο, τζάμπα διαφήμιση της κάνεις. Η ποιότητά σου, το ήθος σου και η ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ σου κε Βραχιολίδη, είναι γνωστη σε όλους τους αναγνώστες σου, και σε όσους ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΣΟΥ.

    Μην σπαταλήσεις φαιά ουσία για το κάθε σούργελο που φωτογραφίζεται μπροστά σε γραφεία, γιατί δεν έχει ΟΝΤΟΤΗΤΑ η ίδια, και ψάχνει να δανειστέι, υιοθετώντας τρομοκρατική συμπεριφορά. Θα μας κάνει ντα η κυράτσα; ΡΕ Αει σιχτίρ!

    Κε Μάκη, οι καιροί είναι δύσκολοι, χρειάζονται άνθρωποι με καθαρό μυαλό να ξεσκεπάζουν τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ. Μην της χαρίσεις περισσότερη ενέργεια, μπορεί να είναι και βαλτή...

    Πολλοί έχουν θιγεί απο τις αλήθειες που γράφεις. ΣΥΝΕΧΙΣΕ τον ΑΓΩΝΑ! Μην ασχοληθείς με σκύβαλα... Τους δίνεις αξία!

    Ένας μόνιμος αναγνώστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΚΟ ΚΥΡΗΓΜΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ.
    ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΣΠΟΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ? Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eυτυχώς που υπάρχουν κυρίες σαν την Πουλτίδου και sites σαν το zoozos και το http://petfriends.gr/ και σας βάζουν στην θέση τους... κύριε Βραχιολίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ
    Ας σταματήσει κάπου ο χορός του παραλόγου!
    Το άρθρο της 27.08.13 ξεκάθαρα δικαιολογεί την εξόντωση των ζώων με φόλες. Έχει τη δύναμη να κινητοποιήσει ψυχικά ασθενείς ανθρώπους να προβούν σε ανάλογη ενέργεια για πρώτη ή για μία ακόμη φορά. Η απειλή-πρόσκληση συνοψίζεται ήδη στον τίτλο του –καταφατικός λόγος και ούτε καν σε εισαγωγικά : «Θα ρίξουμε φόλες στους σκύλους αν δεν τους μαζέψετε»!
    Η βία που εμπεριέχει αποδεικνύεται από τις αναμφισβήτητα βίαιες αντιδράσεις αναγνωστών που προκάλεσε.
    Ένας λογικός συντάκτης σε αυτό το σημείο θα είχε κατανοήσει το λάθος μίας τέτοιας ανάρτησης. Ο συγκεκριμένος όμως δεν σταματά εδώ! Ακολουθούν και άλλα δημοσιεύματα γύρω από το θέμα που χειροτερεύουν την κατάσταση. Αντίλογος χωρίς σαφή θέση, από τη μία κι άλλα περιστατικά, από την άλλη έμμεσες προσπάθειες να «το σώσει» , μη πειστικές δηλώσεις φιλοζωίας, εκ των υστέρων ισχυρισμοί ότι το άρθρο απευθυνόταν πρωταρχικά στον Δήμο, νέες πυροδοτήσεις αντιδράσεων.
    Κοινό σημείο του συνόλου των δημοσιευμάτων η προχειρότητα με την οποία αγγίζεται το τόσο ευαίσθητο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας. Πουθενά ένας εμπεριστατωμένος λόγος που να εκθέτει τον πολύπλευρο χαρακτήρα του ζητήματος και να αποκαθιστά το κακό μήνυμα που δόθηκε με το αρχικό άρθρο. Θα αρκούσε μία εκλογίκευση, ποιος άλλωστε θα περίμενε ένδειξη ευαισθησίας?
    Μάλλον άξιζε η μήνυση που υποβλήθηκε, έτσι για να μας μάθει να έχουμε τουλάχιστον την τσίπα να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των όσων σκεφτόμαστε , λέμε και πολύ περισσότερο γράφουμε! Αναφορικά δε με τη φωνή διαμαρτυρίας περί μη προηγούμενης ευκαιρίας, προφανώς δεν ευσταθεί. Ευκαιρία συνιστούσαν τα άρθρα που ακολούθησαν. Η ευκαιρία είναι ακόμη εδώ! Τον λόγο εξακολουθείτε να τον έχετε κύριε συντάκτη! Όπως εξακολουθείτε και κρατάτε αναρτημένο το άρθρο σας!
    Στην περιοχή Παπάγου – Χολαργού δεν υπάρχουν μόνο δημοσιεύματα που προτρέπουν σε φόλες.
    Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που ξέρουν να αγαπούν. Και η αγάπη τους φυσικά περιλαμβάνει τα ζώα, που τα φροντίζουν και εκείνα τους δίνουν χαρά.
    Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που εναντιώνονται στη μορφή βίας που προτείνετε, αφού τα ζώα τους έπεσαν θύματα άλλων ανθρώπων, άνθρωποι που συγκεντρώνουν καταγγελίες για φόλες και επικηρύσσουν τους δολοφόνους που παρακινείτε.
    Για του λόγου το αληθές επισκεφθείτε τη σελίδα facebook «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ»
    Και για τελευταία φορά σας παρακαλούμε ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή