Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΥΣ; ΘΑ 'ΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΑΣ!

...ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΜΑΣ! 
ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΟΛΑΣ! ΕΝΩ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΗΝ ΦΟΥΝΤΩΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ, ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΜΗΝΥΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ! ΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ!!!
 Ποιος σας είπε ότι ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" είναι ανώνυμο blog; Τα ανώνυμα blog βρίσκονται κρυμμένα σε internet cafe' ή σε άλλες διαδικτυακές τρώγλες και δεν μπορεί να τους βρει κανείς. Η εφημερίδα αυτή επί 40 και πλέον χρόνια δεν κρύφτηκε ποτέ! 
Οι φιλόζωοι λοιπόν που όρμηξαν ως αγέλη να ...κατασπαράξουν το προειδοποιητικό προς το Δήμο άρθρο μας, αποκαλώντας τον αρθρογράφο "θρασύδειλο" και εκτοξεύοντας τις πιο χυδαίες ύβεις ακόμη και απειλές ότι θα τον κρεμάσουν από το Αστυνομικό τμήμα Νικαίας, όπως η Μαρία Δρίζου, βλεπουν τον υπεύθυνο της εφημερίδας μπροστά τους!  Κρεμάστε τον λοιπόν!  Άλλοι πάλι εύχονται τα αδέσποτα σκυλιά να κατασπαράξουν τον αρθρογράφο και να μην μείνει ούτε κοκαλάκι του! 

Όλα αυτά τα υπογράφουν ...φιλόζωοι οι οποίοι δεν κατάλαβαν, δεν θέλησαν να καταλάβουν ή παρασύρθηκαν από εκείνους που διαστρέβλωσαν το περιεχόμενο του επίμαχου άρθρου. 
Φιλοζωϊκές οργανώσεις, όπως μας πληροφόρησαν, έσπευσαν ομαδικά ή κατά μόνας, να κάνουν μηνύσεις ώστε να... κρεμάσουν κι εξοντώσουν νομικά τον υπεύθυνο της εφημερίδας. 
...Κρεμάστε  λοιπόν τον υπεύθυνο της εφημερίδας γιατί τόλμησε να προειδοποιήσει τον Δήμο για τα φαινόμενα επίθεσης αδέσποτων σκύλων. Ο ίδιος έχει δεχτεί δυο φορές επίθεση από σκύλους! Και όμως, είναι και φιλόζωος. Στο σπίτι του έχει ένα λευκό κουνελάκι, ενώ με τον αδερφό του έχουν ένα μπεζ λαμπρατόρ! 
Στο δικαστήριο λοιπόν θα έρθει με το λαμπρατόρ και του κουνελάκι του! 

Την ώρα που ετοιμάζονται οι βομβαρδισμοί στη Συρία και σε λίγο -φευ- οι φλόγες του πολέμου θα αγγίξουν την αυλή μας, κάποιες φιλοζωικές οργανώσεις κατέθεσαν μηνύσεις σε βάρος του υπεύθυνου της εφημερίδας μας! 
Ο εκδότης του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" σημειωτέον, έχει δώσει αγώνες κατά της φόλας κι έχει κάνει καταγγελτικά ρεπορτάζ από την εφημερίδα του. 
Αύριο-μεθαύριο θα ανασύρουμε από το αρχείο της έντυπης εφημερίδας μας ρεπορτάζ και θα το παρουσιάσουμε από'δω. 

ΜΙΑ ΑΠΟΡΊΑ: Η Πανελλαδική Φιλοζωική & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία που όπως μας είπαν κατέθεσε μήνυση και κατήγγειλε το δημοσιογράφο στην ΕΣΗΕΑ (δεν ανήκει στην ΕΣΗΕΑ, αλλά σε άλλη δημοσιογραφική Ένωση), γιατί δεν τήρησε τα ...δεοντολογικά προσχήματα; Γιατί δεν έστειλε ένα εξώδικο ή την άποψή της;  Κατευθείαν μήνυση; Μπράβο ρε παιδιά!

2 σχόλια: