Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΦΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΤΕ!

ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΔΑΓΚΩΣΕ ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗ!
Αδέσποτο σκυλί μεγάλου μεγέθους (μαυριδερού χρώματος) δάγκωσε περιπατητή στο τέρμα της οδού Κορυτσάς, λίγα μέτρα μακρύτερα από το συντριβάνι του δημοτικού πάρκου Παπάγου. 
"Με πλησίασε από πίσω και με δάγκωσε ύπουλα", λέει ο κύριος Σταύρος, καθημερινός περιπατητής σε Χολαργό-Παπάγου και συνεχίζει. "Τον αντιλήφθηκα τελευταία στιγμή και πρόλαβα να τραβήξω το πόδι μου λίγα χιλιοστά πριν τα δόντια του μού κόψουν σάρκα από το πόδι μου. Το παντελόνι μου όμως το αχρήστευσε. Αν μου δάγκωνε τη σάρκα, θα έτρεχα να πάρω καραμπίνα να το σκοτώσω"
Ο συγκεκριμένος αδέσποτος σκύλος, όπως πληροφορηθήκαμε, έχει δαγκώσει και άλλους περαστικούς ενώ τυγχάνει της φροντίδας κυρίας που διαμένει σε παρακείμενη μονοκατοικία, η οποία και τον ταϊζει καθημερινά!!! 
"Να τον πάρεις στο σπίτι σου γιατί τον ταϊζεις εσύ και να τον προσέχεις",  είπε στην κυρία ο κ. Σταύρος. Η γυναίκα όμως του αντέτεινε: "Έχω ειδοποιήσει τον Δήμο να τον παραλάβει αλλά δεν έχει έρθει"!

Η γυναίκα τον φροντίζει μεν αλλά το σκυλί είναι επικίνδυνο για τους ανυποψίαστους περαστικούς. 
Πού είναι ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού; Πού είναι οι φιλοζωϊκές οργανώσεις; 
Είναι δυνατόν να τρέμει ο κόσμος να βγει από το σπίτι του και να περπατήσει στους δρόμους του Χολαργού-Παπάγου; Πρέπει να ζούμε με το φόβο του αδέσποτου σκύλου; Δεν μας φτάνουν τόσες άλλες έγνοιες και σκοτούρες; 
Προχθές βράδυ, ο εκδότης του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" κάνοντας τζόκινγκ δέχθηκε επίθεση μεγάλου σκύλου!
Θα φταίνε μετά εάν κάποιοι οργισμένοι-αγανακτισμένοι, ρίξουν φόλες στα κωλόσκυλα; 
Ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, οι φιλοζωϊκές οργανώσεις και οι υπεύθυνοι ιδιοκτήτες των σκυλιών αν δεν τα μαζέψουν, θα υπάρξουν άσχημες αντιδράσεις. 
Πάνω από τα σκυλιά είναι οι άνθρωποι. Έτσι;

54 σχόλια:

  1. Για πείτε μας κύριοι του ανεξάρτητου παρατηρητή-σχολιαστή εκ του καναπέ, που φαντάζομαι δεν σηκώνεστε να σώσετε κανενα αδέσποτο, εσεις ευθύνεστε για αυτές τις εικόνες ντροπής, που έχουν φτάσει ως Αγγλία, Γαλλία, ΗΠΑ κλπ?
    Φόλες στου Παπάγου-Ζητά πληροφορίες για να βρει το δολοφόνο του σκύλου του
    http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6526:foles-stoy-papagoy-zita-plirofories-gia-na-brei-to-dolofono-toy-skyloy-toy&catid=142:animal-abuse&Itemid=116

    Φιλόζωοι κάτοικοι καταγράφουν τις φόλες σε Χολαργό & Παπάγου
    http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=6571:filozooi-katoikoi-katagrafoyn-tis-foles-se-xolargo-a-papagoy&catid=35:generalnews&Itemid=67

    ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΑΤΕ ΑΣΧΗΜΑ! ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ ΠΙΘΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φολεσ και παλι φολες θα πεσουν σε οσα αδεσποτα επιτηθονται στο κοσμο

      Διαγραφή
    2. Σε μια κοινωνία πολιτισμένης χώρας (η οποία διαμορφώνεται απο πολιτισμένα άτομα) το ζήτημα θα αντιμετωπιζόταν με άλλο τρόπο. Κατα τ'άλλα κύριε Ανώνυμε, φόλα σε σένα και στους υπόλοιπους αστοιχείωτους ομοίους σου.

      Διαγραφή
  2. Ποιός υπογράφει τη γελοιότητα αυτή? Οι φιλοζωικές οργανώσεις όντως πρέπει να δράσουν, να σας κάνουν μήνυση για αυτό το έκτρωμα!!!!!
    Ελπίζω να το κάνουν γιατί παράγινε το κακό με τους αλήτες πια! Φτάνει! ΦΟΛΑ στους αμόρφωτους και απαίδευτους καραγκιόζηδες που κρύβονταιπίσω από ένα ανώνυμο άρθρο και εκφράζονται με τόση χυδαιότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΚΡΙΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ !!!

      Διαγραφή
    2. Μαζεψου γιατι θα σου ριξω μια καταγκελια 30.000€ και +. 10 χρωνια φυλακη αντε πια

      Διαγραφή
    3. Λατρες τον σκυλον προστατεψτε τα σκυλακια σας απο ολους του αλους ωπος τον ανωνυμο

      Διαγραφή
    4. ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ???ΜΑΘΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ???ΦΙΛΟΖΩΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΤΕ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΖΩΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΣΚΥΛΟΥ ΑΠΟ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΣΙΡΚΟ.ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

      Διαγραφή
    5. Ναι ρε γτ τα ζώα ειναι συμαντηκοτερα πό εσένα και σίγουρα πιο ανώτερα σου Άρα βούλωστο και εσύ είσαι ο μαλακας και ο πουστις αλλά και εγώ τουλάχιστον κάνω εθελοντισμό και Αγαπάω τα ζώα Ενώ εσύ το μόνο που ξέρεις να κάνεις είναι να βρίζεις και τίποτα άλλο Άντε πάνε κλάψε λίγο τώρα και από τη κατάλαβα εσύ δεν λειπασε τπτ και μου φαίνεται ότι εσυ έχεις δηλητηρίαση ζώα και σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά να πέσει επάνω σου το δηλητήριο Που έριξες στα κακομοίρα ζωάκια

      Διαγραφή
  3. Ξεπερνάει τα όρια και της πιο "νοσηρής" φαντασίας.. Το λιγότερο ηθικός αυτουργός για τους φόνους ζώων εκεί έξω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΗΠΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΣΕ ΦΟΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ;;;

      Διαγραφή
  4. Θελω να πω οτι οι προλαλησαντες με καλυπτουν πληρως.
    Εγω θελω να επισημανω οτι ο ιδιοκτητης της σελιδας η οποια τιτλοφορειτε ως εφημεριδα β.προαστιων και μαλιστα η παλιοτερη(απο το 1969),δεν ειναι ανωνυμος μπλογκερ οπως εγω και πολλοι αλλοι,αλλα επωνυμος δημοσιογραφος....
    Κατα συνεπεια προτεινω προσφυγη σε εισαγγελεα,αιτηση στον εισαγγελεα για αρση απορρητου,εντοπισμο του ανεκδιηγητου αρθρογραφου και ποινικη διωξη εναντιον του για παρακινηση σε εγκληματικη ενεργεια:Ζωοκτονια απο προθεση με ενδεχομενο δολο(ασε που εδω ειναι σιγουρος ο δολος και οχι ενδεχομενος).Επισης παρακινηση σε εγκληματικη ενεργεια:Δηλητηριαση και/η θανατωση ζωου απο δηλητηριαση.
    Και κατι ακομα:Αφου ο ανεκδιηγητος αρθρογραφος ειναι δημοσιογραφος δεν θα ηταν καθολου ασχημη και μια καταγγελια στην ΕΣΗΕΑ....Το πιθανοτερο ειναι πως θα διαγραφει ο αρθρογραφος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να κινηθούμε νομικά και να κατέβει αυτό το βδέλυγμα από το Internet!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προχωράει η μηνυση & η καταγγελία στην ΕΣΗΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε άνθρωπε του παπά άγου … πας να νομιμοποιήσεις τις φόλες γιατί φοβάσαι κατι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα παιδια και ο κοσμος δεν θα φοβουνται τα παλιοσκυλα που τους επιτηθονται οταν θα πεσουν φολες αν οι αρμοδιοι αδιαφορισουν

      Διαγραφή
  8. Μπράβο στο Petfriends.gr που ανέδειξε πρώτο το θέμα!

    http://petfriends.gr/articles.html/_/nea/kataggelies/%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%AC%CF%81%CE%B8%CF%81%CE%BF-%CE%B5%CF%86%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%AF%CE%B4%CE%B1%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B2-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B5%CE%AF-r519

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΕΣΣΣΣΣΣ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΊΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΚΌΒΕΙ ΚΑΙ ΡΆΒΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βασιλικη Παπαδημητρίου28 Αυγούστου 2013 στις 2:21 μ.μ.

    Λυπάμαι για τοαπαράδεκτο άρθρο σας με τίτλο: ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΦΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΤΕ!
    Το περιστατικό που αναφέρετε ίσως να ναι αληθινό, ίσως και όχι (κρίνοντας απο τον τρόπο που είναι γραμμένο, και την μαρτυρία του ανώνυμου κυρίου Σταύρου ο οποιος θα μπορούσε κάλλιστα να ψεύδεται ή να έχει χτυπήσει το ζώο πρώτα. Ξέρετε σ αυτές τις περιπτώσεις, και αν θέλετε να αναφέρετε το γεγονός στην αστυνομία, που είναι και η αρμόδια να πάρει το συγκεκριμένο σκύλο και αν είναι όντως επικίνδυνος να προβεί σε ό,τι ορίζει ο ΝΟΜΟΣ, πρέπει να έχετε στοιχεία, ονοματεπώνυμα και μαρτυρίες. Και να απευθυνθείτε στην αστυνομία βέβαια και όχι να προτρέπετε έμμεσα πολίτες να διαπράξουν αδίκημα).
    Όπως πιθανότατα δεν γνωρίζετε ο νόμος έχει αλλάξει και η κακοποίηση ζωου τιμωρείται με 1-5 χρόνια φυλάκιση και 5.000 ως 15000 ευρώ πρόστιμο, διώκεται δε αυτεπάγγελτα. Προτρέπετε δηλαδή τους αναγνώστες σας να διαπράξουν μια ποινικά κολάσιμη πράξη. Κάτι που αποτελεί σαφώς αιτία καταγγελίας της εφημερίδας σας στις αρμόδιες αρχές.
    Αλλά για να αναφερθώ και λίγο στη σαθρή επιχειρηματολογία σας, ακομα κι αν τα γεγονότα συνέβησαν ακριβώς όπως τα περιγράφετε αυτό , ηθικά (γιατί νομικά όπως σας είπα προτρέπετε σε ποινικά κολάσιμη πράξη) είναι παράλογο και αισχρό. Δηλαδή αν υποθέσουμε οτι ένας άνθρωπος για χι λόγους επιτίθεται σε άγνωστο (οι άνθρωποι κάνουν τρις χειρότερα, και για λόγους συμφέροντος) πρέπει να σκοτώσουμε όσους ανθρώπους κυκλοφορούν στο δρόμο; Δεν αντιλαμβάνεστε οτι μ αυτό τον τρόπο θα σκοτωθούν αδιακρίτως αθώα και ήμερα ζώα, αντί να περιοριστούν κάποια που ίσως είναι επικίνδυνα.
    Για την ιστορία σας αναφέρω και ότι σε περίπτωση που αποδειχθεί οτι ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ σκύλος επιτέθηκε σε άνθρωπο αναίτια, υπάρχει σχετική νομική ρύθμιση η οποία αναλαμβάνει τί πρέπει να γίνει με τον ΣΥΚΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σκύλο. Η αυτοδικία είναι αδίκημα.
    Αλλά μάλλον έχουμε ξεχάσει να λειτουργούμε με βάση το γράμμα του νόμου σ αυτή τη χώρα.
    Σας ευχαριστώ, και για άλλη μια φορά λυπάμαι για όσα απαράδεκτα διάβασα στην εφημερίδα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ¨Οταν θα δαγκώσει τον δικό σου κώλο όμως ή το παιδί σου και έρθεις έντρομή στο νοσοκομείο, θυμήσου και το γράμμα του νόμου που δεν λειτουργεί ποτέ και θα δούμε αν θα λειτουργήσει και στην δική σου περίπτωση. Φιλόζωοι για κλάμματα.

      Διαγραφή
    2. Φιλι μου σωστα αλλα εναι 10 χρωνια φυλακιση 30.000€ προστιμο

      Διαγραφή
    3. Σωστα τα λες δςν ειναι καν αλιθια αυτα που γραφουν εγω ειμαι εναντιον τους

      Διαγραφή
    4. Ε βέβαια όταν πεθαίνει ένα σκυλί πρόστιμο 30.000 ευρώ κια οι φιλοζωικές τρέχουν για μυνήσεις ενώ όταν τραυματίζεται ένα παιδί σοβαρά και καταστρέφεται η ζωή του τότε κοστολογείται 3000 ευρώ και οι φιλοζωικές σιωπούν δεν κυνηγούν τον παραβάτη πόσο μάλλον στην περίπτωση αδέσποτου που πρέπει να κυνηγούν τις ίδιες αφου είναι υπεύθυνες για τα αδέσποτα

      Διαγραφή
  11. Διάβασα χθες την καταγγελία που έκανε το http://petfriends.gr/ για το εν λόγω άρθρο και πραγματικά εξοργίστηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μόλις πληροφορήθηκα από άνθρωπο που έκανε επώνυμη καταγγελία ότι ο συντάκτης του κατάπτυστου αυτού άρθρου είναι ο κος Μακης Βραχιολίδης, έγιναν καταγγελίες και μηνύσεις εναντίον του.
    Το λιγότερο που περιμένω από τον Ανεξάρτητο παρατηρητή είναι έγγραφη συγγνώμη και βέβαια να μην ξαναφυλοξενήσει ποτέ άρθρα του συγκεκριμένου κυρίου στο μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΑΚΑΘΑΡΣΙΩΝ ΠΟΥ ΝΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗΜΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΥΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ!

      Διαγραφή
    2. εξω τα σκυλια απο πολεις και γειτονιες!

      Διαγραφή
    3. Γτ θα μας κάνεις ντα αν σε σταματήσουμε

      Διαγραφή
  14. Ο εκδότης-αρθρογράφος-δημοσιογράφος-ελβετικός σουγιάς είναι προφανώς προσκείμενος στην ΧΑ,εξ'ου και η παιδεία και το επίπεδο.Και όχι απλώς κυκλοφορεί ελεύθερος ο εν δυνάμει,και ενδεχομένως ήδη, εγκληματικός αυτός τζιτζιφιόγκος,δηλώνει ανεξάρτητος,ο άτιμος,λες και απευθύνεται σε αμοιβάδες.Ξεκάθαρα παρακινεί το όποιο του αναγνωστικό κοινό σε εγκληματικές ενέργειες,και το καλύτερο για την περίπτωση του είναι να τον αναλάβει η δικαιοσύνη,ή και κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα.Στα τραίναααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ Η ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟ !!!

      Διαγραφή
  15. σιγα ρε κατι θα το εκανε το σκυλι τι ειδε το κολο της και ειπε αχ τι ωραιος ασ το δαγκωσω -_- οτι νανε μορη μλκς.....Τα αδεσποτα δν φταιν για τιποτα...εσεις οι βλακες που καθοσαστε και ακουτε μαλακιες...για το ψυχιατρο ειναι η βλαμενη που το ειπε...φολα να παρετε εσεις ηλιθιοι ανθρωποι της κοινωνιας ελπιζω να ψωφησετε! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ !!!

      Διαγραφή
    2. Άσε μας ρε πουστι εσένα θα πετάξουμε

      Διαγραφή
  16. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ
    Ας σταματήσει κάπου ο χορός του παραλόγου!
    Το άρθρο της 27.08.13 ξεκάθαρα δικαιολογεί την εξόντωση των ζώων με φόλες. Έχει τη δύναμη να κινητοποιήσει ψυχικά ασθενείς ανθρώπους να προβούν σε ανάλογη ενέργεια για πρώτη ή για μία ακόμη φορά. Η απειλή-πρόσκληση συνοψίζεται ήδη στον τίτλο του –καταφατικός λόγος και ούτε καν σε εισαγωγικά : «Θα ρίξουμε φόλες στους σκύλους αν δεν τους μαζέψετε»!
    Η βία που εμπεριέχει αποδεικνύεται από τις αναμφισβήτητα βίαιες αντιδράσεις αναγνωστών που προκάλεσε.
    Ένας λογικός συντάκτης σε αυτό το σημείο θα είχε κατανοήσει το λάθος μίας τέτοιας ανάρτησης. Ο συγκεκριμένος όμως δεν σταματά εδώ! Ακολουθούν και άλλα δημοσιεύματα γύρω από το θέμα που χειροτερεύουν την κατάσταση. Αντίλογος χωρίς σαφή θέση, από τη μία κι άλλα περιστατικά, από την άλλη έμμεσες προσπάθειες να «το σώσει» , μη πειστικές δηλώσεις φιλοζωίας, εκ των υστέρων ισχυρισμοί ότι το άρθρο απευθυνόταν πρωταρχικά στον Δήμο, νέες πυροδοτήσεις αντιδράσεων.
    Κοινό σημείο του συνόλου των δημοσιευμάτων η προχειρότητα με την οποία αγγίζεται το τόσο ευαίσθητο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας. Πουθενά ένας εμπεριστατωμένος λόγος που να εκθέτει τον πολύπλευρο χαρακτήρα του ζητήματος και να αποκαθιστά το κακό μήνυμα που δόθηκε με το αρχικό άρθρο. Θα αρκούσε μία εκλογίκευση, ποιος άλλωστε θα περίμενε ένδειξη ευαισθησίας?
    Μάλλον άξιζε η μήνυση που υποβλήθηκε, έτσι για να μας μάθει να έχουμε τουλάχιστον την τσίπα να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των όσων σκεφτόμαστε , λέμε και πολύ περισσότερο γράφουμε! Αναφορικά δε με τη φωνή διαμαρτυρίας περί μη προηγούμενης ευκαιρίας, προφανώς δεν ευσταθεί. Ευκαιρία συνιστούσαν τα άρθρα που ακολούθησαν. Η ευκαιρία είναι ακόμη εδώ! Τον λόγο εξακολουθείτε να τον έχετε κύριε συντάκτη! Όπως εξακολουθείτε και κρατάτε αναρτημένο το άρθρο σας!
    Στην περιοχή Παπάγου – Χολαργού δεν υπάρχουν μόνο δημοσιεύματα που προτρέπουν σε φόλες.
    Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που ξέρουν να αγαπούν. Και η αγάπη τους φυσικά περιλαμβάνει τα ζώα, που τα φροντίζουν και εκείνα τους δίνουν χαρά.
    Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που εναντιώνονται στη μορφή βίας που προτείνετε, αφού τα ζώα τους έπεσαν θύματα άλλων ανθρώπων, άνθρωποι που συγκεντρώνουν καταγγελίες για φόλες και επικηρύσσουν τους δολοφόνους που παρακινείτε.
    Για του λόγου το αληθές επισκεφθείτε τη σελίδα facebook «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ»
    Και για τελευταία φορά σας παρακαλούμε ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΚΥΛΙ ΔΑΓΚΩΣΕΙ Η ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ !!!

      Διαγραφή
    2. Φολα και σε οποιο διποδο ζωο σκοτωσει σκυλο που δεν εχει πειραξει..

      Διαγραφή
  17. Ρε παιδια γιατι τετοια λατρεια στα σκυλια? Δεν εννοω να τα κακοποιουμε, φυσικα οχι, αλλα δεν βλεπετε τους ανθρωπους να υποφερουν? Δαγκωματα, γαυγισματα, ενοχλησεις σε ωρες κοινης ησυχιας, για ολα αυτα δεν πρεπει να βρεθει μια λυση? Ο αλλος δηλαδη που ξυπναει ακοιμηστος γιατι μια κακομαθημενη απεναντυ δεν ενδιαφερεται για το ζωο-παιγνιδακι της, και κινδυνευει να τρακαρει η να σκοτωσει κανεναν ανθρωπο το πρωι που φευγει ζομπι, γιατι? Για να παει στη δουλεια του (αν εχει ακομα) να φερει φαι στην οικογενεια του? Δηλαδη ο ανθρωπος να τρελλενεται, και το ζωακι στη... φλοκατη? Και με τους ανθρωπους που φοβουνται τα σκυλια? Τι θα πειτε, να σταματησουν να φοβουνται η να μην περνανε απο κει? Μηπως χασαμε το μετρο στην πορεια?
    Μηπως στα αληθεια εχει παραγινει το κακο με τα ΖΩΑ? Ναι αγαπητοι φιλοι, ειναι ΖΩΑ, οσο κι αν δεν σας αρεσει το υφος, ειναι ζωα! ΔΕΝ γεννηθηκαν με βελουδινα ρουχαλακια διπλα σε θερμαστρες! Οχι αλλες υπερβολες, σας παρακαλω! Ας επανελθουμε στην πραγματητα και ας δουμε το προβλημα.
    Ξαναλεω η βια δεν ειναι λυση, ομως πρεπει να υπαρξει αποτελεσμα απο τη λυση.
    Εχω ταξιδεψει σε ολο τον κοσμο, αυτο το χαλι δεν το χω δει πουθενα! Τετοιος φανατισμος και τετοια υπερπροστασια υπερ του ΖΩΟΥ (επαναλαμβανω, εγω) σε βαρος - πολλες φορες - του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ξεπερναει και τον ορισμο της υπερβολης! Γιατι δεν γαυγιζουν τα σκυλια στη Βιεννη? Γιατι τα εχουν μαζεψει στη Ρωμη? κτλ
    Πολλοι - επισης που προσποιουνται τους ευαισθητους, με το πρωτο κρουσμα αποκαλυπτουν εναν αντιθετο (λυσσασμενο) χαρακτηρα, καιαλαβαινετε τι εννοω...
    Ολη αυτη η ιστορια μου θυμιζει το ρατσισμο του καπνιστη. Γιατι τον καταπιεζουμε να μην καπνισει....
    ΣΟΒΑΡΕΥΤΗΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!!! ΠΡΩΤΑ!

    φιλικα Γιαννης Κρητη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε Γιάννη ακριβώς το ίδιο πιστεύω κι εγώ. Στην Ελλάδα έχουμε καταντήσει μέσω των φιλοζωικών οργανώσεων που δείχνουν υπερβάλλοντα ζήλο στη δράση τους, να καταπιέζουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ενδεικτικά αναφέρω το εξής: μια θεία μου που ζει μόνη της στη Θεσσαλονίκη, 82 ετών, απλά έριξε νερό για να διώξει μια γάτα που της έκανε κάποια ζημιά στον κήπο. Την είδε κάποια άλλη κυρία, μέλος φιλοζωικής, την έβρισε άσχημα και την άλλη μέρα κουβαλήθηκαν τέσσερα-πέντε μέλη της φιλοζωικής, της μίλησαν πολύ άσχημα και την απείλησαν με μήνυση! Η γυναίκα υπέστη σε αυτή την ηλικία τόση τρομοκρατία για τα δικαιώματα της γάτας, που στο κάτω κάτω απλά της έριξε λίγο νερό, δεν πήγε να αγοράσει φόλα!
      Έχει καταντήσει αηδία αυτή η υπερβολή απο τις φιλοζωικές!

      Διαγραφή
    2. To θέμα ξεκινά από την ικανότητα αντίληψης και λογικής σκέψης .
      Το πλέον ανησυχητικό είναι πως έχετε και δικαίωμα ψήφου και δίπλωμα οδήγησης .

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ !!

      Διαγραφή
    4. ΕΝΝΟΥΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥΣ ΖΩΟΦΙΛΟΥΣ

      Διαγραφή
    5. Ως παθών και έντονα ταλαιπωρημενος από την κατάσταση που πολύ γλαφυρα περιγράφει ο Γιάννης, όντας αντιμέτωπος με 17 ανεκπαιδευτους και αφημενους στην τύχη τους
      σκυλους στο οικοδομικο τετραγωνο που εχω την ατυχία να ζω, έχοντας ξεχάσει τι σημαίνει αδιαταρακτος ύπνος, απογευματινή ηρεμία, πνευματική συγκέντρωση και ησυχία προσυπογραφω με δεκα χέρια και θεωρώ αναγκαία πλεον την ευαισθητοποιηση και κινητοποίηση όσων σέβονται τον άνθρωπο και τις ανάγκες του κατά του συρμου και της επιφασης που κάποιοι αποκαλούν "ζωοφιλια" - η ζωοφιλια είναι ευθύνη, δέσμευση, εκπαίδευση, σεβασμός στις αναγκες του ζώου αλλά και των περιοικων και κυρίως διαρκής φροντίδα και έλεγχος - οχι απόπειρα κοινωνικής προβολής, σπουδαιοφανεια, μόδα, καπριτσιο με ημερομηνία λήξης και κατάληξη ενα ταλαιπωρο ζωντανό στο δρομο, ή/και υποκαταστατο επαφής συμπλεγματικων ανθρώπων - εχουμε φτάσει στο απροχωρητο - φτάνει πια

      Διαγραφή
  18. ΕΞΩ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΠΟΙΟ ΑΔΕΣΠΟΤΟ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΠΑΙΔΙ
    ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μια χαρά τα λέει το άρθρο πουτάνας υιοί και κόρες που νομίζετε ότι επειδή εσείς θέλετε να φυλάξετε το σπίτι σας εμείς θα είμαστε υποχρεωμένοι να παθαίνουμε νευρικό κλονισμό και να χάνουμε την ηρεμία μας απ τα συνεχόμενα γαβγίσματα τους. Να τους βάλετε μέσ το σπίτι σας να τους ακούτε εσείς να γαβγίζουν, όχι στη βεράντα να τους ακούμε εμείς. Και αμα ψυχοπονάτε για τα αδέσποτα να τα πάρετε σπίτι σας να σας γαμούν εσάς όχι να το παίζετε φιλόζωοι με τα αποφάγια σας με τα σκυλιά λυτά και όποιον πάρει ο χάρος. Πόσα πρωινά ρε πουτανόπαιδα πρεπέι να ξυπνήσω απ τα γαβγίσματα του σκύλου σας μέχρι να λαλήσω; Πέντε; Δέκα; Χίλια; Όταν τελειώσει το νούμερο θα σας τουφεκίσω, και αυτά και εσάς. Κεφτέδες με γυαλιά όπου γαυγίζουνε σκυλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλησπέρα, γράφω από Κέρκυρα, άσχεη η περιοχή αλλά σχετικό το θέμα. Προχθές το βράδυ 3/5/15 με δάγκωσε αδέσποτος σκύλος έξω από το σπίτι μου. Έχουμε στη γειτονιά αδέσποτα σκυλιά αρκετά. Δεν είναι ιδιαίτερα επιθετικά αλλά συμβαίνει πολλές φορές. Περνάω λοιπόν από δυο που ήταν ξαπλωμένα αδιάφορα τελείως για να μπω στην πολυκατοικία και εμφανίζεται ένα τρίτο από το πουθενα και μου αρπάζει το πόδι. Μου κόπηκαν τα πόδια έτρεμα έβαλα τις φωνές και έφυγε. Να σημειώσω ότι τα τρία αυτά σκυλιά είναι της γειτονιάς τους δίνουμε νερό και φαγητό. Το ίδιο σκυλί έχει επιτεθεί σε φίλη μου αλλά προλάβαμε και δεν τη δάγκωσε, έχει επιτεθεί σε σκυλάκι μιας κυρίας από τη γειτονιά και όλα μαζί επιτίθενται σε μηχανάκια που περνάνε. Τηλεφώνησα χθες σε αρμόδιους να τα πιάσουν να τα μαζέψουν και είπαν ότι θα το κάνουν. Αλλά θέλω να ρωτήσω, εάν αυτό δε συμβεί και δεν τα πάρουν εμείς που ζούμε εδώ τι θα κάνουμε? Θα ζούμε με το φόβο μη μας επιτεθπύν, δε θα βγαίνουμε από το σπίτι μας? Τα παιδιά δε θα παίζουν στη γειτονιά τους? Δε λέω ότι είμαι υπέρ στην κακοποίηση ζώων ούτε στις φόλες αλλά κάπως πρέπει να προστατεύσουμε τη σωματική μας υγεία. Τι προτείνετε σαν λύση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θανατος στα κωλοσκυλα τα αδέσποτα.Ας εβλεπες ρε φιλοζωε τις κοτες σου κατακρεοργιμενες μισοφαγομενες ζωντανες- νεκρες τι θα ελεγες; μπραβο σε οσους βαζουν φολες να ξεβρωμισει ο τοπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρεπει να σου πω κυριε μου πως οι κοτες δεν ειναι τοσο τρααγικο να χασεις δυο τρεις!ΝΑ σου πω ομως πως οι φολες αν συνεχισουν να υπαρχουν θα υπαρξει προβλημα οχι μονο στις κοτες, οχι στα αδεσποτα αλλα και στους ανθρωπους! Καταλαβε λοιπον οτι λιγη αγαπη να προστατευσεις τα αδεσποτα θα σε βοηθησει ,οχι μονο θα αλλαξεις γνωμη για αυτα ,αλλα και θα σωσεις ζωες σκυλων και γατων ακομα και πτηνων.Μακαρι να καταλαβαινες γιατι υπαρχουν αδεσποτα και γιατι τα κακοποιουν! Μπες στη θεση τους λιγο!Καλη τυχη σε αυτο...

      Διαγραφή
    2. Σώπα ρε φιλόζωε της δεκάρας οι κότες είναι το λιγότερο, μπορούσαν να είχαν επιτεθεί στον ίδιο ή σε παιδιά όπως ακούμε καθημερινά.Αν επιτίθονταν σε εσένα τι θα έκανες; θα καθόσουν να σε φάνε για το καλό των αδέσποτων όποιος όμως είναι έξω απ'το χορό...

      Διαγραφή