Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΟΣΟΙ ΑΣΚΗΣΑΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ!

ΑΙΣΧΡΟΛΟΓΙΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ!

Όσοι άσκησαν αυτή τη λυσσαλέα-πρωτοφανή επίθεση σε βάρος μου, πολλοί εξ αυτών παρασυρμένοι από δεκάδες ιστοσελίδες και blogs που έγραφαν "Εφημερίδα καλεί τους πολίτες να ρίξουν φόλες στα σκυλιά" είτε θα ζητήσουν συγγνώμη είτε θα λογοδοτήσουν. Θα κληθούν να αποδείξουν με στοιχεία και όχι με ενδείξεις πού και με ποιο τρόπο η εφημερίδα που διευθύνω, καλούσε τους πολίτες  να ρίξουν φόλες στα σκυλιά! Παρά το γεγονός ότι του επίμαχου άρθρου, από το οποίο -επαναλαμβάνω- παρασύρθηκαν πολλοί, ακολούθησαν συνεχείς αναρτήσεις που εξηγούσαν σε όσους δεν κατάλαβαν το νόημα του άρθρου, συνέχισαν και συνεχίζουν να επιμένουν σε ψεύδη ή και να καθυβρίζουν. Πρόσφατο ανώνυμο σχόλιο λέει:
"Γι'αυτό μη το παίζετε οτι νοιάζόσαστε.. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΖΟΙ! Δήθεν τα σκουπίδια είναι ΚΑΚΑ ενώ οι ΦΟΛΕΣ καλες... Κολοτούμπες, ε κωλοτούμπες"!  

Όλοι λοιπόν όσοι επιμένουν ότι η εφημερίδα μου έγραψε κάπου ότι "οι φόλες είναι καλές" ή...προέτρψε τον κόσμο να ρίχνει φόλες, θα κληθούν να το αποδείξουν. Όπως επίσης, όσοι με καθύβρισαν από "ανθρωποειδές" έως "υπάνθρωπο" μέχρι που απείλησαν να με κρεμάσουν ζωντανό έξω από το αστυνομικό τμήμα Νικαίας. Τα ονόματα (είτε πραγματικά είναι είτε υποκοριστικά) τα έχω στη διάθεσή μου. Από την Άννα Μιλάνου μέχρι ton "kostas moremusic.gr" αλλά και την κ. Μαρία Δρίζου. 
Έχω οικογένεια και μεγαλώνω 3 παιδιά. Τέτοια χυδαιότητα από ανθρώπους που θέλουν να λέγονται φίλοι των ζώων, δεν έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Φαίνεται πως πολλοί εκ των φιλόζωων δεν είναι φίλοι της ανθρώπινης ζωής. Είναι έτοιμοι να "κατασπαράξουν" άνθρωπο εάν κάτι δεν τους...κάτσει καλά, σε σχέση με όσα πιστεύουν για τους τετράποδους φίλους μας. Πολλοί εξ αυτών μελετούν μόνο τη συμπεριφορά των συμπαθητικών τετράποδων αλλά δεν ξέρουν να διαβάζουν με στοιχειώδη προσοχή ένα κείμενο που αφορά στα αδέσποτα επιθετικά σκυλιά, όπως το δικό μας προχθές! 

ΤΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΙΜΗΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΛΗ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΝΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ! ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΗ ΜΑΧΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΕΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΟΥ!!!
Άλλοι εξυπνάκηδες θέλουν να χτυπήσουν τον Βραχιολίδη, λέγοντας ότι τον έχουν ταράξει στις μηνύσεις και ότι ένα βράδυ πέρασε στη...στενή! Και τι σημαίνει αυτό ρε καρντάσια; Είναι επίμεμπτον; Μήπως από κάποιο έγκλημα δικό μου πέρασα στη στενή ή επειδή με...μπαγλάρωσαν χωρίς να στοιχειοθετείται αδίκημα σε βάρος μου; Και όταν ο εισαγγελέας αυτοφώρου είδε την επομένη τη σε βάρος μου μήνυση, διέταξε να με απελευθερώσουν αμέσως! Οποιοσδήποτε θέλει να καταθέσει μήνυση με αυτόφωρη διαδικασία μπορεί αμέσως να στείλει τον δημοσιογράφο ή τον blogger  στα κρατητήρια. Έτσι έγινε και με μένα. Και θεωρώ ότι αυτή η σύλληψη αλλά και όσες μηνύσεις έχουν γίνει σε βάρος μου αποτελούν τίτλους τιμής για μένα. Διότι έχω καταφέρει να αθωωθώ σε όλες τις δίκες. Είτε πρωτόδικα είτε στο Εφετείο. Έχοντας σε πολλές δίκες
απέναντί μου μεγάλα ονόματα. Όπως την Άννα Βίσση αλλά και αντίπαλους δικηγόρους τον Βασίλη Καπερνάρο ή τον Απόστολο Ανδρεουλάκο. 
Το ίδιο ακριβώς θα κάνω και τώρα με κ. Μάρθα Πουτλίδου, της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας που με μήνυσε. Με μήνυσε, για προτροπή εξόντωσης ζώων με φόλες, όπως τουλάχιστον αναφέρουν τα sites. Περιμένω την δικογραφία να μάθω πώς η κ. Πουτλίδου αποδεικνύει εμπράκτως και με ατράνταχτα επιχειρήματα ότι η εφημερίδα μου προτρέπει τον κόσμο να εξοντώσει τα αδέσποτα με φόλες!!! Αποδείξεις και όχι ενδείξεις κα Πουτλίδου, έτσι;  

5 σχόλια:

  1. Δηλαδη ολοι εμεις που διαβασαμε το αρθρο σου,καταλαβαμε λαθος;;;;
    Θελεις να μας πεισεις οτι εισαι και φιλοζωος;;;;
    Χαχαχχαχχαχααααα,εκτος απο δημοσιογραφακος της κακιας ωρας εισαι και χωρατατζης,ατιμουτσικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψαξε τωρα για υποστηρικτες,γιατι η κυρια Πουλτιδου,εχει πολλους που θα την υποστηριξουν και θα ειναι διπλα της κι ας μην ειναι η Αννα Βισση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παιζει να ειναι διπλα της ΚΑΙ η Αννα Βισση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τώρα δεν τα βάζεις με την Αννούλα φιλαράκο !!!! Με το θωρηκτό Αβέρωφ τα βάζεις !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή