Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ

Αγαπητοί μου συνδημότες,
 
    Θα ήθελα με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων εισαγωγής των παιδιών σας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τόσο εσάς όσο και τα παιδιά σας για την μεγάλη αυτή επιτυχία.
   Ξέρω πως το ευχάριστο αυτό  αποτέλεσμα αποτελεί το επιστέγασμα μιας ηρωϊκής προσπάθειας, αν αναλογισθούμε τις δυσμενείς οικονομικές συνθήκες με τις οποίες έχει να αντιπαλαίψει η σύγχρονη ελληνική οικογένεια λόγω της οικονομικής κρίσης.
   Τα παιδιά μας, αν και είχαν μπροστά τους ένα αβέβαιο μέλλον, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πέτυχαν το πολυπόθητο αποτέλεσμα.
   Οι γονείς στο δύσκολο αυτό αγώνα των παιδιών τους ήταν δίπλα τους με όλες τους τις δυνάμεις. Τώρα καμαρώνουν που το  παιδί τους  κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα για την επαγγελματική του αποκατάσταση.
   Θα ήθελα όμως να πω και στα παιδιά που εντός εισαγωγικών «απέτυχαν», πως η ζωή δεν δίνει   μόνο μια ευκαιρία, αλλά πολλές. Οι αποτυχίες θα πρέπει να τους κάνουν περισσότερο αγωνιστικούς στο μέλλον. Να μην ξεχνούν πως  κανένας δεν χάνεται στο στίβο της ζωής.
 
   Καλή δύναμη και καλή σταδιοδρομία στα παιδιά μας
 
Βασίλης Γιαννακόπουλος
Πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής
επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Μαζί για την Αγία Παρασκευή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου