Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!


Στο έλεος των εχθρών η Ελλάδα. Ακάλυπτη η Θράκη και τα νησιά μας στις επιβουλές της Τουρκίας!
 
Του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Λουκέτο και στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ), την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ), αλλά και για την ΛΑΡΚΟ βάζει η κυβέρνηση Σαμαρά, με συνοπτικές διαδικασίες! Οι πολιτικοί ολετήρες διαπράττουν την μεγαλύτερη εθνική προδοσία από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Η κατάργηση της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας συνιστά Εθνική προδοσία που ουσιαστικά οδηγεί στον κατακερματισμό και κατάργηση του ελληνικού κράτους! Κάθε σοβαρή χώρα που θέλει να διατηρεί την εθνική της ανεξαρτησία-κυριαρχία και να μπορεί να αποκρούει εχθρικές επιθέσεις, οφείλει να διαθέτει αμυντική βιομηχανία. Η Ελλάδα όμως του 2013, η Ελλάδα των εθνοπροδοτών Σαμαρά και Βενιζέλου, βάζει λουκέτο και  στην αμυντική βιομηχανία, παραδίδοντας ουσιαστικά την εθνική ασφάλεια στο έλεος των επιβουλέων της.

Ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ε. Βενιζέλος κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου αποφάσισαν την χειρότερη για τους εργαζόμενους και για το μέλλον των εταιρειών, λύση, επιλέγοντας την εκκαθάριση των εταιρειών εν όσο λειτουργούν, ακολουθώντας το σχέδιο που είχε προτείνει το υπουργείο Οικονομικών.

Το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αγνοήθηκε παντελώς, και επικράτησε τελικά η άποψη του ανθρώπου της τρόικας, Γ. Στουρνάρα!

Η κυβέρνηση Σαμαρά επέλεξε να εφαρμόσει το μοντέλο της ΕΡΤ, των εκπαιδευτικών στα Τεχνικά Λύκεια, το μοντέλο της δημοτικής αστυνομίας και σχολικών φυλάκων. Πήρε το δρεπάνι κι έκοψε από την… ρίζα το κεφάλι της εταιρείας και των εργαζομένων.

Η κυβέρνηση των αθλίων δωσιλόγων διαπράττει ακόμη ένα έγκλημα από τον Ιούνιο του 2012 που ανέλαβε την εξουσία. Και ίσως, αυτό είναι το χειρότερο όλων. Η τρόικα ενεργεί ως συνδικάτο του εγκλήματος που έρχεται να κατακερματίσει την Ελλάδα και να αρπάξει την δημόσια περιουσία της. Αφού ζήτησε και πέτυχε την κατάργηση του Α’ και Β’ Σώματος στρατού, τώρα επιτυγχάνει την κατάργηση της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας. Ο δρόμος για του κατακτητές είναι πλέον ανοιχτός. Δεν υπάρχει αμυντική θωράκιση της Ελλάδος, δεν υπάρχει τίποτε που να μπορεί να προστατέψει αυτό τον τόπο. Οι νέες υπογραφές Σαμαρά, Βενιζέλου και Στουρνάρα, επισημοποιούν το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου.  Το μόνο που περιμένει πλέον ο ελληνικός λαός από αυτά τα πολιτικά σκύβαλα που υπηρετούν τις εντολές των διεθνών εγκληματιών της τοκογλυφίας, είναι, μετά το λουκέτο σε ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΕΑΒ, να καταργήσουν και τον ελληνικό στρατό. Έτσι, θα αποστρατικοποιθούν τα ελληνικά νησιά ώστε να εκκενωθούν μετά από λίγο όσα από αυτά έχουν λιγότερο από 150 κατοίκους, για να εκπληρωθεί ακόμη μια επιθυμία της τρόικας!  

Την ώρα λοιπόν που η Τουρκία εξοπλίζεται ως αστακός, διεκδικώντας ευθέως ελληνικά εδάφη (βλέπε νησιά και Δυτική Θράκη) η ελληνική αμυντική βιομηχανία βάζει λουκέτο!

ΕΛΒΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: «Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ»
Ο αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΕΛΒΟ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Θεοδωρίδης, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ χαρακτήρισε εθνική προδοσία την απόφαση της κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην αμυντική βιομηχανία και τόνισε ότι εκπληρώνεται η εντολή των τροϊκανών που θέλουν να καταστρέψουν την άμυνα της Ελλάδος!

Θεοδωρίδης: H τρόικα θέλει να εξαφανίσει την εθνική άμυνα της χώρας. Ο κ. Στουρνάρας εντέλλεται από τους τροϊκανούς και πρέπει να εκπληρώσει κατά γράμμα τις εντολές τους.

Έχετε πάρει κάποια απάντηση από τους εκπροσώπους του υπουργείου οικονομικών στις δικές σας προτάσεις;

Θεοδωρίδης:  Στη συνάντηση που πραγματοποιήσαμε με όλο το επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών, με τα επιχειρήματά μας ανατρέψαμε τις δικές τους θέσεις Όταν τους ρωτήσαμε θέλετε αμυντική βιομηχανία για την υπεράσπιση της χώρας; Μας είπανε «ναι». Και όταν τους ρώτησα «πώς θα επιτευχθεί αυτό όταν καταργείτε στην ουσία τις αμυντικές βιομηχανίες; Θα γίνει με άλλο τρόπο; Με τους εμπόρους που στήσανε ήδη χορό εκατομμυρίων;». Οι κύριοι είναι κενοί δεν έχουν επιχειρήματα. Είναι απλά εκτελεστές μιας εντολής. Διαφωνούμε με την εντολή της τρόικας και είμαστε στους δρόμους και από σήμερα επίσημα σε επίσχεση εργασίας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Το θέμα δεν είναι οικονομικό;

Θεοδωρίδης:  Όχι, είναι βαθιά πολιτικό. Γι’ αυτό εγκαλούμε τον ίδιο τον Πρωθυπουργό και τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, να πάρουν θέση και ν’ αποσαφηνίσουν την δική τους πολιτική απέναντι στην κοινωνία της Ελλάδος.  Αυτό που κάνουν είναι έγκλημα, είναι εθνική προδοσία. Κυριολεκτώ με όλο το βάρος της ευθύνης των λόγων μου.

Τώρα που ο Πρωθυπουργός θ’ ανέβει στην Θεσσαλονίκη (για την Έκθεση) θα επιχειρήσετε να έχετε κάποια συνάντηση μαζί του ή με κάποιον από τους υπουργούς που θα έχει μαζί του;

Θεοδωρίδης:  Εμείς θα επιχειρήσουμε μέσα από δελτία τύπου και συνεντεύξεις τύπου να τους καλέσουμε σε μία από κοινού σύσκεψη και να τους μεταφέρουμε τις προτάσεις και τα επιχειρήματά μας. Αν αυτό δεν συμβεί, το λέμε ευθαρσώς  ότι θα κάνουμε την τελευταία μας παρέλαση με όλα τα αμυντικά προϊόντα που κατασκευάζει η ΕΛΒΟ εδώ και 45 χρόνια. Θα παρελάσουμε με αυτά τα προϊόντα που χειροκροτούσε ο ελληνικός λαός στις παρελάσεις, τις οποίες καταργήσανε κι’ αυτές. Εμείς λοιπόν θα παρελάσουμε με τα προϊόντα της αμυντικής βιομηχανίας μας έτσι ώστε να αναβιώσουμε στην μνήμη τους ότι υπάρχει μια εθνική αμυντική βιομηχανία την οποία κλείσανε! Τους καλούμε λοιπόν να βάλουν κάτω τα δικά τους άδεια επιχειρήματα απέναντι στα δικά μας τρανταχτά επιχειρήματα. Δεν είμαστε μια απλή αμυντική βιομηχανία που κατασκευάζει απλά οχήματα μεταφοράς. Είμαστε αμυντική βιομηχανία. Πρόκειται λοιπόν για την ύπαρξη της Ελλάδος. Το μέλλον της χώρας διακυβεύεται.

Όπως δήλωσε ο κ. Θεοδωρίδης από την ΕΛΒΟ Θεσσαλονίκης απολύονται 360 εργαζόμενοι.
"Ελεύθερη Ώρα" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου