Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ "ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟΥ"! ΠΛΑΣΤΗ Η -ΔΗΘΕΝ- ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΔΕΙΤΕ ...

Το κουκουλοφορικό blog το οποίο κάνει ΜΟΝΟ μία ανάρτηση την ημέρα και δήθεν το διαβάζουν χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά, είναι μια μπλόφα. Τα ανώνυμα κωλόπαιδα που κρύβονται σε κάποιο internet cafe παρουσιάζουν μια πλαστή επισκεψιμότητα "πειραγμένη" με πρόγραμμα. Είναι ένα παραμύθι. Άλλωστε δεν είναι ποτέ δυνατόν ένα site ή blog που έχει μία ανάρτηση ημερησίως να έχει τέτοια επισκεψιμότητα. Τα sites και τα blogs για να έχουν επισκεψιμότητα χρειάζεται να ενημερώνουν συνεχώς τον αναγνώστη. Διαφορετικά είναι ανυπόληπτα ειδησεογραφικά. 
Το κουκουλοφορικό blog όμως του Χολαργού-Παπάγου που μάλιστα έβγαλε και αυτοκόλλητα διαφημίζοντας ότι είναι το πρώτο μέσο της πόλης (!) είναι μια σκέτη απάτη! 
Δείτε τι λένε τα στοιχεία του ίδιου του alexa. 
Στο makeleio.gr , το οποίο κατέχει την θέση 112, ο επισκέπτης παραμένει ημερησίως στο site 5.16' λεπτά κατά  μέσον όρο. Και μάλιστα το συγκεκριμένο ιστολόγιο έχει σημειώσει και άνοδο κατά 1%. Προσέξτε: Σε ένα από τα μεγαλύτερα sites στην Ελλάδα, ο επισκέπτης  παραμένει σε αυτό για 5.16' λεπτά. Δείτε τώρα την μπλόφα του "κλισιοσκοπίου".
Στο "κλισιοσκόπιο" το οποίο έχει την πλαστή θέση 2.247 ο επισκέπτης παραμένει σε αυτό επί 7.35' λεπτά!!! Κατασκηνώνει στην κυριολεξία ο επισκέπτης για  να διαβάζει κάθε μέρα για τον Κουγιουμτζόπουλο (και μόνον). Κάνει διατριβή πανεπιστημιακή! Και μάλιστα το εντυπωσιακό είναι ότι το συγκεκριμένο blog παρουσιάζει πτώση κατά 46%! Δηλαδή, οι επισκέπτες στο "κλισιοσκόποιο" παρέμεναν επί 10λεπτο και τώρα που το blog παρουσίασε πτώση, παραμένουν μόνον 7.35' λεπτά! 
Παραμύθια του κερατά, που οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου σκαρφίζονται για να δείχνουν ότι ...παραμένουν πρώτοι. Μα δεν τους διαβάζει κανείς! 5-10 νοματαίοι μπαίνουν στο blog και αυτό είναι. Ποτέ άλλωστε δεν θα ήταν δυνατόν ένα μονοθεματικό blog που ασχολείται επί 40 μέρες μόνον με τον Κουγιουμτζόπουλο, να έχει τέτοια θέαση.
Τα κωλόπαιδα του κουκουλοφορικού blog ένα άγχος έχουν: μην τυχόν και στις μετρήσεις του alexa βρεθούν πίσω από τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή". Και το μόνο που κάνουν είναι να παίζουν με τα...πλήκτρα. Με άλλα λόγια το...παίζουν! Είναι τελείως γκα-γκα! 
Ναι ρε, είστε πρώτοι! Κόπανοι, εννοείται!


2 σχόλια:

  1. Τότε, αφού δεν μπαίνει κανείς, παρά 5-10 νοματαίοι (άρα, σιγά τα ωά), γιατί τόση πρεμούρα εδώ και δύο χρόνια για το Κλισιοσκόπιο κ. Βραχιολίδη; Μόνο και μόνο επειδή αναφέρει πως είναι πρώτο στην κατάταξη; Ας το αναφέρει. Μόνο τους 5-10 νοματαίους θα πείθει. Έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα είναι, τι είναι χειρότερο; Να "πειράζεις" την επισκεψιμότητα με πρόγραμμα(!!!) ή να την πειράζεις με την καθημερινή χρήση πορνό και την απάτη με την ανακατεύθυνση μέσω makeleio.gr; Θα μας πεις, ο καθένας με ό,τι είναι ικανός, λογικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή