Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟ...ΑΜΟΡΕ ΤΗΣ ΚΑΙ ...ΑΗΔΙΑΣΤΕ!!!

Αυτή κοντεύει τα 50  και ο...αγαπημένος της έχει σχεδόν τα μισά της χρόνια! Κάλλιστα θα μπορούσε να είναι η μαμά του! 
Η γυναίκα όμως είναι...τίγκα ερωτευμένη μαζί του! Τι τού βρήκε; Την παλαιά, χαμένη αθωότητά της; 

Καραγκιοζιλίκια! 
Άντε και καλά ...στέφανα στα... παιδιά!!! Κάπως έτσι ευχόντουσαν στον Ανδρέα Παπανδρέου που είχε σχεση με την Λιάνη!!! Και μετά τα...παιδιά παντρεύτηκαν. Έτσι και τώρα λοιπόν να ..ευχηθούμε στα παιδιά βίον ανθόσπαρτον και με πολλούς απογόνους! 
Δείτε αγκαλίτσες και φιλάκια. Τράλα λι τράλα λο! "Μ' αγαπάς;" "Και βέβαια σ' αγαπώ. Όλη μου η ζωή είσαι". 
Κάπως έτσι θα μπορούσαν να μιλάνε τα ερωτευμένα παιδιά. 
Αηδιάσατε; Εμείς ναι.

Εντυπωσιακός πάντως είναι και ο τρόπος που οι δημοσιογράφοι του reality παρουσιάζουν τέτοιες ειδήσεις. Δείτε τι γράφει το gossip-tv.gr απ'όπου δανειστήκαμε και τις φωτογραφίες:
"Το ζευγάρι είναι μαζί και ερωτευμένο και ιδού και η απόδειξη. Στις 31 Αυγούστου έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Δεν έφτασαν μαζί, αλλά πρώτη έφτασε στο νυχτερινό κέντρο η Ναταλία Γερμανού με την παρέα της, μιας και ο νεαρός ηθοποιός είχε παράσταση στο Λαύριο.
Ο δε νεαρός ηθοποιός έφτασε γύρω στις 2 τα μεσάνυχτα και κάθισε αμέσως δίπλα στη σύντροφό του και δεν έκρυψαν τον έρωτά τους! Αγκαλιές, χάδια, φιλιά... αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα των θαμώνων! Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK εντόπισε καρέ καρέ τις τρυφερές τους στιγμές. Η Ναταλία χαμογελούσε όλη την ώρα και ο Μάνος δεν έπαψε να την αγκαλιάζει"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου