Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΝΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!


Ενώ θα έπρεπε ήδη να είχε καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου για εσχάτη προδοσία, όχι μόνο δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά μιλάει σε συμπόσια και στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ, υπερασπιζόμενος την πολιτική του που μας έχωσε στο ΔΝΤ, λέγοντας λίγο ως πολύ ότι θα έκανε τα ίδια! 
Καλά να πάθουμε ως χώρα. 
Σύμφωνα με το capital.gr, ο Γιώργος Παπανδρέου υπερασπίστηκε την πολιτική της κυβέρνησής του και επέρριψε ευθύνες στην Ευρώπη για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε και εξακολουθεί να χειρίζεται την κρίση στην Ελλάδα.
Κατά την ομιλία του στο συμπόσιο για τα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ ο κ. Παπανδρέου πραγματοποίησε επίσης επίθεση στην κυβέρνηση Καραμανλή για την κατάσταση στην οποία παρέδωσε το 2009 την οικονομία. 

"Πετύχαμε να μην καταστραφεί η χώρα" είπε και τόνισε ότι ανέλαβε από την πρώτη στιγμή την ευθύνη για την περίοδο της διακυβέρνησής του.  Για την Ευρώπη είπε ότι πρέπει να ξεφύγει από το λαϊκισμό και τον συντηρητισμό που εκφράζει ακόμη και τώρα, κάνοντας αναφορά στην Άγκελα Μέρκελ για τα όσα λέει για την Ελλάδα και πρότεινε ως λύση την ολοκλήρωση της τραπεζικής ένωσης, τη δημιουργία του ευρωομόλογου και την θέσπιση ενός ευρωπαϊκού προγράμματος ανάπτυξης.  Επίσης επικαλούμενος την ανάγκη για μεγαλύτερη συμμετοχή του πολίτη στα κοινά υποστήριξε αφενός πως αυτή την έννοια είχε η κίνησή του να ζητήσει δημοψήφισμα το 2011 για το οποίο επανέλαβε ότι δεν μετανιώνει αφετέρου είπε ότι πρέπει να είναι το διακύβευμα με το οποίο το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει από εδώ και στο εξής να προσεγγίσει και να ομογενοποιήσει τις προοδευτικές δυνάμεις. 


Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου