Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΣOΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

 ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ 7 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ!
Στη δημοσιότητα έδωσε σήμερα ένα σοκαριστικό βίντεο με πολύ σκληρές εικόνες η εφημερίδα New York Times που την κάνει να αναρωτιέται αν τελικά ο Μπασάρ Αλ Ασαντ ή οι αντάρτες της Συρίας είναι χειρότεροι.
Η εφημερίδα έχει ως τίτλο στο δημοσίευμα «Η βαρβαρότητα των Σύρων ανταρτών θέτει σε δίλημμα τη Δύση» αναφέροντας ότι το βίντεο διχάζει ακόμη περισσότερο τις ΗΠΑ, σχετικά με την επέμβαση στη Συρία και στο πλευρό ποιων θα βρεθούν «χτυπώντας» τον Ασαντ.
Στο βίντεο που έχει προκαλέσει σάλο, εμφανίζονται Σύροι αντάρτες να εκτελούν εν ψυχρώ επτά αιχμάλωτους στρατιώτες του κυβερνητικού στρατού της Συρίας.
Οι κρατούμενοι, πέντε εκ των οποίων είναι δεμένοι, ενώ οι πλάτες τους έχουν εμφανή τα σημάδια από ραπίσματα.
Τα πρόσωπά τους βρίσκονται πιεσμένα στο έδαφος, ενώ ο διοικητής των ανταρτών απαγγέλλει εκφωνεί στίχους.
«Για 50 χρόνια, είναι συνένοχοι της διαφθοράς», ακούγεται να σημειώνει. «Ορκιζόμαστε στον Άρχοντα του Θρόνου κι αυτός είναι ο όρκος μας: Θα πάρουμε εκδίκηση».
Τη στιγμή που οι στίχοι ολοκληρώνονται, ο διοικητής Αμπντούλ Σαμάντ Ίσα, 37 ετών, με το ψευδώνυμο «Θείος», εκτελεί εν ψυχρώ με μία σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον πρώτο κατά σειρά κρατούμενο.
Οι άνδρες του ακολουθούν, σκοτώνοντας με τη σειρά τους όλους τους αιχμαλώτους.
Η σκηνή, η οποία αποκαλύφθηκε από πρώην αντάρτη ο οποίος δήλωσε «αηδιασμένος από τις δολοφονίες», όπως αναφέρουν στην ηλεκτρονική τους έκδοση οι New York Times, έχει δημιουργήσει ιδιαίτερο προβληματισμό για τις τάσεις οι οποίες επικρατούν εντός της ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης.
 naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου