Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΩΙΜΕ! ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΕΜΑ: ΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ! 
ΠΟΥ ΠΑ' ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ;

Αύριο στις 7.30 το απόγευμα συνεδριάζει η ολομέλεια της τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ Παπάγου-Χολαργού, στα γραφεία της Αναστάσεως 61-63 με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης τις αποφάσεις που θα πάρουν για τις επόμενες δημοτικές εκλογές!!!
Τι αποφάσεις να πάρετε ρε παιδιά; Θέλει πολύ σκέψη ώστε κάνετε και ολομέλεια; Το ΠΑΣΟΚ από την Α' Εθνική, ο λαός το έριξε εκεί, στην Β' Εθνική και σε λίγο θα το στείλει στο πυρ το εξώτερον, μια και δεν προβλέπεται να μπει στη Βουλή στις επόμενες εκλογές! 
Εσείς δεν ήσασταν που εκλέξατε τον Βενιζέλο για αρχηγό κόμματος; Εσείς δεν προσερχόσασταν στο δημοτικό μέγαρο Χολαργού για να τον ψηφίσετε για Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ; Και μάλιστα τον βγάλατε με συντριπτική πλειοψηφία! Και μέσα σε χρόνο ρεκόρ, ο Βενιζέλος, ο Πρόεδρός σας κατεδάφισε και εξαϋλωσε το ΠΑΣΟΚ! 
Και τώρα, μετά την ...εξαιρετική επιλογή σας να βάλετε τον Βενιζέλο επικεφαλής στο κόμμα σας, θέλετε να επιλέξετε και υποψήφιο Δήμαρχο για τον Χολαργό-Παπάγου; 
Όχιιιιι! Δεν θα πάρουμε, αφήστε το καλύτερα. Με τις επιλογές σας συμβάλατε στην καταστροφή της χώρας. Και συνεχίζετε να συμβάλετε μια και ο Βενιζέλος παραμένει στα πράγματα και διαλύει καθημερινά την Ελλάδα. 
Καθήστε στ΄αυγά σας λοιπόν γιατί τον Χολαργό-Παπάγου τον χρειαζόμαστε. Μην τον κάνετε φύλλο και φτερό κι' αυτόν!
Καταθέστε τα όπλα, βγάλτε τις παλάσκες σας και αράξτε. Αρκετά μέχρι τώρα. 
Θέλετε και υποψήφιο Δήμαρχο!    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου