Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

ΓΕΜΑΤΟ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


Του ζητούν την παραίτηση, τον ονομάζουν εβραιομασόνο κι ένα σωρό άλλα. Τα σχόλια είναι αναρτημένα στο defencenet.gr. Δείτε μερικά από αυτά. Προσέξτε όσα υπογράφει ο "Έλληνας για πάντα" ο οποίος σχολιογραφεί κατά διαστήματα και στο δικό μας blog.
ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
Ξέρει κανείς πόσους αστυνομικούς με πολιτικά έχει κάτω από το σπίτι του ο κυριος Δένδιας την ίδια στιγμή που αποφασίζει αφοπλισμό και όχι φρούρηση της χρυσής αυγής και των Bουλευτών της ;

  • Petros Ikonomou ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Ο δενδιας ουτε του δημοτικού δεν ειναι ,εφόσον έχει αστυνομικούς έστω φρουρούς στην ΧΑ και ειναι κάθε μέρα με τους υποτιθέμενους εγκληματίες μπορούσε να τους έχει σπιουνους και να ξέρει απο πρώτο χέρι τι συμβαίνει στον χώρο τους .Αυτο δεν ειναι το ζητούμενο για μια εγκληματική οργάνωση ; Να διεισδύσει η αστυνομία στους κύκλους και στην κατάλληλη στιγμή πιάνει τα ποντίκια στην φάκα .Γιατι τους αφαίρεσε ; Και έψαξε να βρει μάρτυρες στον χώρο του υποκόσμου ;Μήπως δεν το κατάλαβα καλα;
Effie_C
Ναι, σε οποιαδηποτε αλλη Δημοκρατια θα ειχε παραιτηθει τωρα! Λεει πολλα για το χαρακτηρα του το οτι δεν εχει την ευπρεπεια να υποβαλλει παραιτηση εστω και τυπικα...

VP
ο ξενιος δενδιας εχει γλυψει μασονικους και σιωνιστικους κ.ω.λους
  • ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Μούνοι θεοφιλέες, όσοις εχθρόν το αδικέειν.
    (Είναι αγαπητοί στους Θεούς μόνο όσοι εχθρεύονται την αδικία)
    Δημόκριτος .
    Εν τη προαιρέσει η μοχθηρία και το αδικείν.
    (Η μοχθηρία και η αδικία υπάρχουν από πρόθεση (και όχι τυχαία ή κατά λάθος))
    Αριστοτέλης.
  • ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Για τον οποιοδήποτε και το οποιοδήποτε κόμμα που ζητά τη ψήφο του Ελληνικού λαού,χρειάζεται να έχει το σωστό λογότυπο,το σωστό όνομα ,τη σωστή ιδεολογική βάση που εκείνο καθορίζει, να μην λειτουργεί σαν οπαδικός ποδοσφαιρικός σύλλογος τύπου "Θύρα13" και συναφών αλλά κυρίως τους μορφωμένους και σωστούς ανθρώπους που μακρυά από ιδεοληπτικά χαρακτηριστικά θα συμβουλεύουν σωστά προς την αυτή κατεύθυνση.
    Για όσους δεν κατάλαβαν τι λέω , βάλτε το μυαλό που όλοι πιστεύω ότι διαθέτετε και σκεφτείτε τι σας έγραψα.
    Πέραν του τόπου, του τύπου και του χρόνου ,χρειάζεται κάτι πολύ πιο βασικό για βελτιστοποίηση και μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων οποιουδήποτε κόμματος,οργάνωσης,συλλόγου,ομίλου,ένωσης ανθρώπων.
    Αυτό το κάτι παραπάνω είναι ο "ΤΡΟΠΟΣ".
  • kranos
    ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ!!! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΕΒΡΑΙΟ, ΜΑΣΟΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ!!! !!!
  • ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ
    Δεν έχετε καταλάβει κάτι πολύ σημαντικό όλοι σας.
    Για να παραιτηθεί κάποιος πρέπει να τον παραιτήσουν και όχι να παραιτηθεί από μόνος του διότι στην Ελλάδα ζούμε όλοι.
    Ποιός θα παραιτηθεί ; Για να χάσουν προνόμια,θέσεις,κύρος και κοινωνική αποδοχή ;
    Είστε με τα καλά σας άνθρωποι μου ; Αυτά τα κάνουν όσοι έχουν αυξημένη την έννοια της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο και αποτυγχάνουν στον αντικειμενικό τους σκοπό.Δεν τα κάνουν όσοι αποτυγχάνουν στον αντικειμενικό τους σκοπό αλλά που η έννοια της κοινωνικής προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο είναι ανύπαρκτη.
    Καταλάβετε το αυτό γιατί λέτε αρλούμπες, μερικοί.
    Όταν είσαι πολιτικός στην Ελλάδα δεν σε ενδιαφέρει ούτε ο πολίτης ούτε καν η πολιτική.Σε ενδιαφέρει η τσέπη σου ,το κύρος που υποτίθεται έχει ο πολιτικός και η εσωτερική ασφάλεια .Εσωτερική όσον αφορά την ασφάλεια του κόμματος που ανήκει ο κάθε Υπουργός και την ασφάλεια του συστήματος που το έχουν ονομάσει πολίτευμα ενώ είναι το πολίτευμα που σε αυτό συμπεριλαμβάνεται το σύστημα !
    Και δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να παραιτηθεί !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου