Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!


Το παρακάτω άρθρο είναι του Αντώνη Κρούτση και αφορά στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας στην Κίνα. Ο αντιρατσιστικός νόμος και τα νέα Μνημόνια, αυτά θα φέρουν στη χώρα μας. Όποιος είναι ανυπάκουος ή εκφράζει άποψη εναντίον των λαθρομεταναστών ή των εβραίων, θα οδηγείται σε τέτοια στρατόπεδα. Δείτε και φρίξτε!

Τα «Λαογκάι» είναι  τα στρατόπεδα «αναμόρφωσης διά της εργασίας».
Δημιουργήθηκαν το 1957 επί ΜαοΤσεΤουνγκ με σκοπό  την αντιμετώπιση και την επανένταξη των μικρό-εγκληματιών και κυρίως των ενοχλητικών αντιφρονούντων - διανοούμενων. 


Σήμερα , ναι όπως ακούτε σήμερα, καταμετρούνται περί τα 350 στον αριθμό, με 3-5 εκατομμύρια εγκλείστους. Από το 1957 έως σήμερα έχουν περάσει από τα «Κινεζικά Γκούλαγκ» περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι.



Το κέρδος από την καταναγκαστική εργασία υπολογίζεται στα 200 εκ ευρώ το χρόνο. (α ρε Μαρξ με την υπεραξία σου , μέσα έπεσες!!!)
 Σύμφωνα με το δημοσίευμα του  περιοδικού της Νότιας Κίνας «Νανφένγκ Σουάνγκ», οι κατάδικοι εργάζονται 76,5 ώρες την εβδομάδα, από απλές χειροτεχνικές εργασίες μέχρι βαριές σωματικές δουλειές, ανάλογα με τις ικανότητες τους και μέσα στην εβδομάδα έχουν και  4 ώρες διάβασμα κομμουνιστικής αναμόρφωσης. (Συλλογικές συμβάσεις , 8ωρο, ένσημα, κατώτερος μισθός, μετενέργεια και άλλα εργασιακά δικαιώματα, φαντάζομαι τα έχει αναλάβει το Κινεζικό ΠΑΜΕ.)



Ο 35χρονος Κινέζος Πενγκ Χονγκ, δημοσίευσε μια γελοιογραφία του Γουέν Κιανγκ, πρώην αρχηγός της κινεζικής Αστυνομίας. Ποινή 2 χρόνια.

Ο Τζιέ Γκουομπίνγκ  καταδικάστηκε σε φυλάκιση 37 ημερών γιατί διαμαρτυρήθηκε εντόνως για την αναγκαστική έξωση από το σπίτι του, που επρόκειτο να κατεδαφιστεί από τις αρχές χωρίς να του δοθεί η παραμικρή αποζημίωση. Μετά το πέρας των 37 ημερών, στη διάρκεια των οποίων δεν είχε ούτε το δικαίωμα επίσκεψης από την γυναίκα και τα παιδιά του, μεταφέρθηκε σε στρατόπεδο καταναγκαστικής εργασίας.

Η Τανγκ Χούι, μια μητέρα που η κόρη της έπεσε θύμα βιασμού σε ηλικία 11 ετών και υποχρεώθηκε να εκδίδεται, ζητούσε επίμονα από τις Αρχές την αυστηρότερη τιμωρία των ενόχων, ανάμεσα στους οποίους ήταν και κάποιοι αστυνομικοί. Η επιμονή της όμως της στοίχισε ακριβά, καθώς καταδικάστηκε σε 18μηνο εγκλεισμό σε στρατόπεδο καταναγκαστικής εργασίας για «διατάραξη της δημόσιας τάξης» και επειδή άσκησε «αρνητική επιρροή στην κοινωνία»! Η απόφαση προκάλεσε θύελλα μεταξύ των Κινέζων χρηστών του Διαδικτύου και κινητοποιήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες υπέρ της θαρραλέας μητέρας, η οποία σύντομα αποφυλακίστηκε.(έτσι για να καταλάβουμε ότι το internet είναι εργαλείο άμεσης Δημοκρατίας και δεν είναι απλά ένα μέσο ψυχαγωγίας που ναρκώνει τους πολίτες)

Το γεγονός αυτό ανάγκασε το νέο αρχηγό του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος, Σι Τζινπίνγκ να ανακοινώσει μέσω του επικεφαλής της εσωτερικής ασφάλειας της χώρας Μενγκ Τζιανζού τη σταδιακή κατάργηση τους, χωρίς όμως να καταργήσει και αναμορφωτικό πρόγραμμα των αντιφρονούντων.


Αντώνης Κρούστης
fileleftheros1966.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου