Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ...ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ! ΑΠΟΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΝΔ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ...

"Πάγωσαν" οι παλαιοκομματικοί...

Αυτά που λέγαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα, κάποιοι που νομοθετούν δεν εννοούν να τα καταλάβουν και προχωρούν ακάθεκτοι στη νομιμοποίηση της ανωμαλίας! Θέλουν να νομοθετήσουν ως φυσικό-φυσιολογικό, το ανώμαλο, το άρρωστο, το αφύσικο! 
Ιδού τι αναφέρει το δημοσίευμα από τα "parapolitika" για τον γραμματέα της ΝΔ Α. Παπαμιμίκο.
"Πολλές είναι οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΝΔ, μετά την θέση που πήρε ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Παπαμιμίκος, υπέρ του συμφώνου συμβίωσης των ομοφύλων. Στην σχετική συνέντευξη που έδωσε στην Athens Voice , ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής, εξέφρασε μία πολύ φιλελεύθερη άποψη για το συγκεκριμένο θέμα, που ήδη έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τα μεγαλύτερα σε ηλικία στελέχη.
Η απάντηση που έδωσε στο συγκεκριμένο θέμα ήταν η εξής:
«Υπάρχουν δύο δεδομένα. Η καταδικαστική απόφαση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων και η κοινωνική πραγματικότητα. Μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας σ’ αυτά; Το σύμφωνο συμβίωσης έρχεται να διευθετήσει μια σειρά από γραφειοκρατικά και νομικής φύσεως προβλήματα, οπότε καλό είναι να μην εθελοτυφλούμε" συμπληρώνοντας: 
Αυτό, όμως, δεν πρέπει να μας κάνει να πάρουμε επιπόλαιες αποφάσεις σε ευαίσθητα και σύνθετα θέματα, όπως αυτό της δυνατότητας υιοθεσίας από τα ζευγάρια ομοφυλοφύλων. Δεν πρέπει εν ονόματι καμιάς προοδευτικότητας ούτε να βιαζόμαστε ούτε και να πετροβολούμε την Εκκλησια που έχει ένα τόσο σημαντικό ανθρωπιστικό έργο και που αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς ανακουφίζει και υλικά αλλά και ψυχικά πολλούς ανθρώπους που περνάνε δύσκολα αυτές τις στιγμές της κρίσης. Μαζί με το θεσμό της οικογένειας, άλλωστε, έβγαλαν τους Έλληνες από πολλά αδιέξοδα που προέκυψαν μέσα στην κρίση"
Η τοποθέτηση αυτή σε συνδυασμό με την ανατρεπτική φωτογράφιση του με μία μολότωφ στο χέρι, έχει προκαλέσει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του parapolitika.gr , σάλο στο εσωτερικό του κόμματος, που δεν περίμενε ο επικεφαλής της πολιτικής επιτροπής να βγει με τόσο προσωρημένες θέσεις για τις συντηρητικές δομές του κόμματος. 
"Θα υπάρξει θέμα" αναέφερε χαρακτηριστικά στα parapolitika.gr βουλευτής επαρχίας και είναι γνωστός για τις υπερ συντηρητικές απόψεις του"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου