Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ)


Προσέξτε...ιλιγγιώδη ταχύτητα. Σε λίγο τελειώνει η θητεία του Ζορμπά και οι Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης τώρα βρήκαν χρόνο να ελέγξουν την θητεία του Γιαννακόπουλου! Μέχρι να την ελέγξουν και να βγάλουν πόρισμα μπορεί να τελειώνει και η επόμενη δημαρχιακή θητεία. Σε αυτή την χώρα όλα κυλάνε ...ρολόι. 
Εμείς εδώ στον "Παρατηρητή", ακόμη περιμένουμε ένα κωλοτιμολόγιο 300 ευρώ να πληρωθεί από την θητεία Γιαννακόπουλου από την Αναπτυξιακή Επιχείρηση. Έπρεπε να γίνει εκκαθάριση για να πληρωθούμε! Τρέχα γύρευε. Τι Μάης και τι τριφύλια! Ξεράθηκαν όλα. Εμείς όμως ως μακάκες πληρώσαμε αμέσως τον ΦΠΑ για μια διαφήμιση για την οποία δεν πληρωθήκαμε ποτέ! ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΖΟΡΜΠΑ
Επιθυμώ να ενημερώσω τους πολίτες ότι εχθές, Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013, επισκέφθηκε το Δήμο Αγίας Παρασκευής κλιμάκιο  Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης προκειμένου να ελέγξει υποθέσεις των ετών 2008, 2009, επί Δημαρχιακής θητείας του κυρίου Γιαννακόπουλου.

Τα οικονομικά στοιχεία που ζητήθηκαν θα παραδοθούν την ερχόμενη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Το ίδιο κλιμάκιο θα επισκεφθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου τον ΠΑΟΔΑΠ, από όπου έχουν ήδη ζητηθεί εγγράφως οικονομικά στοιχεία των ετών 2008,2009,2010, επί Δημαρχιακής θητείας του κυρίου Γιαννακόπουλου.

  

Τονίζω ότι ο οιοσδήποτε έλεγχος από Κρατικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς είναι πάντα ευπρόσδεκτος από την παρούσα Δημοτική Αρχή.




Με εκτίμηση,

Βασίλης Ζορμπάς


Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου