Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΑΥΤΕΣ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΟΙ 5 ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!

ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΟΛΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ...ΠΑΛΚΟΣΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ!
Η Δούκισσα Νομικού κατέκτησε την 1η θέση. Στέλεχος του ΑΝΤΕΝΝΑ και βραβευθείσα στα καλλιστεία του ΑΝΤΕΝΝΑ.
Στη 2η θέση η Έλενα Παπαβασιλείου. Η νεαρή, εγινε πιο γνωστή μέσα από τον Alpha. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι σε σχέση με τις άλλες 4 έχει λιγότερη σχέση με τον ΑΝΤΕΝΝΑ.  Και είναι και ιδιαίτερα μορφωμένη. Μιλάει αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά!
 Στην 3η θέση η Νικολέττα Ράλλη. Και αυτή πέρασε και πήρε τίτλο στα καλλιστεία του ΑΝΤΕΝΝΑ.
Στην 4η θέση η Χριστίνα Μουστάκα. Πέρασε από την...πασαρέλα της Ελένης Μενεγάκη ως συνεργάτης και μετά στο "Ράδιο Αρβύλα" μαζί με τον Αντώνη Κανάκη και τον Σερβετά, όλες εκμπομπές του ΑΝΤΕΝΝΑ. 
Στην 5η θέση είναι η Όλγα Φαρμάκη, μοντέλο που έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή του Θέμου Ανστασιάδη "Όλα", στον ΑΝΤΕΝΝΑ!
Τα ...καλλιστεία για τις 100 πιο όμορφες Ελληνίδες διοργανώθηκαν από το oneman.gr.
Συμπέρασμα: Εάν μια κοπέλα θέλει να καταχωρηθεί στις πιο σέξυ Ελληνίδες, θα πρέπει πρώτα να περάσει από το...παλκοσένικο του ΑΝΤΕΝΝΑ, να πάρει διαβατήριο επιτυχίας και μετά θα μπει σίγουρα στη λίστα με τα πιο όμορφα κορίτσια της Ελλάδος! Αυτά κάνουν τα μέσα και η προβολή!
Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι εκτός από αυτές τις 5 ομολογουμένως όμορφες Ελληνόδες, υπάρχουν και άλλες, πολύ ωραιότερες. Είναι οι λεγόμενες "ανώνυμες", μη διάσημες οι οποίες είναι εκπληκτικά εντυπωσιακές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου