Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Η ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΥ
Κάτι τρέχει τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στην Ρωσία του Πούτιν, στον έγκλειστο στις φυλακές Κορυδαλλού Νίκο Μιχαλολιάκο, αλλά και γενικότερα στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής. 
Πριν από λίγες μέρες ο Ρώσος καθηγητής και συγγραφέα Αλεξάντερ Ντούγκιν, ο θεωρούμενος μέντορας του Πούτιν, έστειλε επιστολή στον φυλακισμένο Νίκο Μιχαλολιάκο.  Στη επιστολή του ο Ρωσος καθηγητής αναφερόταν με τα καλύτερα λόγια στις γεωπολιτικές προσεγγίσεις και θέσεις του κόμματος και ζητούσε να ανοίξει ένα δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του κόμματος και του think tank που έχει ιδρύσει ο ίδιος στην Μόσχα. 
Μόλις πριν από λίγες μέρες ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε συνέντευξη στην μεγάλη οικονομική εφημερίδα της Ρωσίας, RBC.
Τέλος, να σημειώσουμε τον ρόλον του βουλευτή Αρτέμη Μαθιόπουλου, ο οποίος πριν από λίγες μέρες βρέθηκε στην Ρωσία μαζί με εθνικιστές από 4-5 ευρωπαϊκές χώρες, συμμετέχοντας σε ομιλία στην Μόσχα. Το ίδιο διάστημα, διεξαγόταν αγώνας της ΤΣΣΚΑ όπου όσοι ενθυμούνται, πολλοί οπαδοί της ρώσικης ομάδας είχαν αναρτήσει μέσα στο γήπεδο πανό, υποστηρικτικά των δολοφονηθέντων μελών της Χρυσής Αυγής! Παρόμοιες σκηνές επαναλήφθηκαν και στε αγώνα της Δυναμό Μόσχας.

Όπως αναφέρουν πηγές, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Α. Μαθιόπουλος εκτός των άλλων προετοίμασε το έδαφος για την αναμενόμενη επίσημη πρόσκληση προς την ηγεσία της Χρυσής Αυγής και τον Ν. Μιχαλολιάκο από την Ρωσία!  Κάτι που θα γίνει στο αμέσως προσεχές διάστημα.
Όπως φαίνεται ξεκάθαρα η Ρωσική ηγεσία και τα ρωσικά ΜΜΕ δείχνουν  αποστασιοποιημένα από την αντιμετώπιση που έχουν τα δυτικά ΜΜΕ προς την Χρυσή Αυγή. Τα κόμματα των εθνικιστών ανεβαίνουν σε όλη την Ευρώπη και αυτό προφανώς το έχει δει ο διορατικώς Πούτιν γι' αυτό τον λόγο κάνει ανοίγματα και προς την Χρυσή Αυγή και προς τα αντίστοιχα σχήματα της Ευρώπης.   

4 σχόλια:

  1. Γράψτε σωστά το όνομα του βουλευτή της ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κούνια που σας κούναγε και δεν σας μπρομυτούσε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γραφετε οτι ο αγωνας ηταν της cska ενω στην φωτο απεικονιζονται οπαδοι της ντίναμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή