Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ! ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ...

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΓΩΝΑ! ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ...ΕΛΛΗΝΕΣ! ΡΕ, ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΑΡΧΑΙΟΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΙ! ΚΑΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΙΔΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ, ΤΟ ΑΝΤΡΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ! ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΚΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! Και λόγω της Βασιλεύουσας ΠΟΛΗΣ... ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ...ΕΥΡΩΠΗ, Η ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ! ...ενώ ανήκει στις στέπες της Ασίας απ΄όπου κατάγεται..Θα λέγαμε,ότι κι  ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ είναι μέσα στο φαύλο κύκλο αυτό!! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΕΙΣ  ΕΛΛΗΝΑΣ...ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...όπως και ο Κεμάλ τους ,ο ΕΤΣΙΒΙΤ, ΝΤΕΜΙΡΕΛ, ΙΝΟΝΟΥ κ.α ονομαστοί , κι όπως και χιλιάδες άλλοι στη Τουρκία, που νομίζουν ότι είναι ΤΟΥΡΚΟΙ! ΤΡΙΧΕΣ ...στο αίμα του ρέει η Ελλάδα, ο Έλληνας!

Σημειώνουμε, ενώ οι πάντες στον Τύπο γνωρίζουν το δράμα στη Θράκη που παίζεται από πολλών δεκαετιών (από το 1960) ..δεν θέλησε, δεν μπόρεσε να σηκώσει ανάστημα ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!..

Για να τρώμε σήμερα στη μάπα τις τουρκικές αθλιότητες! Ρωτάμε τους άφρονες πολιτικούς μας και τους τάχα μου pressmen... : Εγείραμε ποτέ θέμα κατά της Τουρκίας, που ως κοινός πλιατσικολόγος -που είναι η ιστορική ταυτότητα της πλαστικής αυτής χώρας;...  που το παίζει δε και καμπάνταης; Αφάνισε τον ελληνισμό της ΠΟΛΗΣ, της ένδοξης ΙΩΝΙΑΣ μας; ... Και τη μισή Κύπρο; 

Και χαζοβιολάμε ΡΕ;  Εμείς ή ΕΣΥ ΡΕ που σταθερά ψηφίζεις Μορμολίκια; 
hellasnews-agency

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου