Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΡΑΖΩΣΕ! Η ΚΡΙΣΗ ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!

Άλλοτε το εμπορικό Κέντρο 'ΕΡΜΗΣ" επί της Λ. Μεσογείων 256 έσφυζε από αγοραστική κίνηση. Οι πάντες έλεγαν "θα πάω στο Εμπορικό της Μεσογείων" και εννοούσαν το Εμπορικό Κέντρο 'ΕΡΜΗΣ", όπου υπήρχε το πολυκατάστημα JUMBO.  
Σε αυτό το σημείο, πριν από μερικά χρόνια δέσποζε το πολυατάστημα Jumbo! Σήμερα, ερημιά και κατήφεια
 
Το γνωστό κατάστημα προείδε ότι επελαύνει η κρίση κι έφυγε πριν ξεσπάσει το μεγάλο οικονομικό κραχ. Αοπό το 2010 όταν ο πολιτικός εγκληματίας Παπανδρέου μας έβαλε στο άρμα των δανειστών, οι τοκογλύφοι και τα μέτρα τους διέλυσαν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Η αποκαλούμενη "ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας" κατέρρεε μέρα με τη μέρα. Σήμερα, οι μτρήσεις αναφέρουν ότι 85.000 επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτο. 
Μια ανθηρή επιχείρηση, η οποία έβαλε λουκέτο, "υποδέχεται" τους επισκέπτες του Εμπορικού, στην είσοδό του! Ευτυχώς, ακριβώς απέναντί της επιβιώνει επιχείρηση οπτικών

Το Εμπορικό Κέντρο "ΕΡΜΗΣ" απεικονίζει με τον πιο δραματικό τρόπο την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθη η αγορά. Και μετά, σου λένε οι άθλιοι σαν τον Σαμαρά, τον Χατζηδάκη και τον Σταϊκούρα, ότι θα έρθει η ανάπτυξη μέσα από την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές!!! Ποια καταστήματα ρε, υπόδουλοι στους οικονομικούς δολοφόνους της Ελλάδος; Αυτά που με τις πολιτικές σας τούς βάλατε λουκέτο; Ακολουθούν πιστά τις εντολές των τροϊκανών που θέλουν να ισοπεδώσουν ό,τι έχει απομείνει! 
Παντού λουκέτα και ταμπέλες "ενοικιάζεται"! Κανείς πλέον δεν σκέφτεται να επενδύσει σε ένα Εμπορικό ...ισοπεδωμένο οικονομικά. Οι ιδιοκτήτες των ακινήτων, μάταια πασχίζουν να βρουν ενοικιαστή. Στο τέλος, θα θελήσουνν να ξεφορτωθούν το ακίνητό τους. Με τους δυσβάσταχτους δε φόρους που τους βάζει το κράτος της τρόικας, μπορεί να κοιτάξουν να το ξεφορτωθούν όσο-όσο! Θά'ρθει η Μέρκελ και ο Τόμσεν να τους το πάρει για...ψίχουλα!
Δείτε το εμπορικό Κέντρο "ΕΡΜΗΣ" πώς κατάντησε και πείτε μας, ολετήρες για ποια ανάπτυξη μιλάτε; Το "ΕΡΜΗΣ" δυστυχώς κοντεύει να απομείνει ...κουφάρι. Μόνον ελάχιστες επιχειρήσεις λειτουργούν πασχίζοντας με νύχια και με δόντια να κρατηθούν όρθιες μέσα σε μια ρημαγμένη αγορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου