Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤAI! ΜΠΑΡΟΖΟ: "ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΕ ΜΗ ΣΤΑΜΑΤΑΣ"! ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!

Την πεποίθηση ότι οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα θα ολοκληρωθούν έως το τέλος του 2013, εξέφρασε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης τύπου με τον πρόεδρο της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Αλλοίμονο, κάτι παραπάνω ξέρει ο Σαμαράς. Αφού τα έχει όλα προσυμφωνήσει.
O Α. Σαμαράς παρουσίασε τους τέσσερις άξονες:  ανάπτυξη, συνοχή, τραπεζική ενοποίηση και μεταναστευτική πολιτική - πάνω στους οποίους θα κινηθεί η ελληνική προεδρία. Τι λες τώρα; Τραπεζική ενοποίηση, ειδικά είναι πρώτο μέλημα. Να ενοποιηθούν οι τράπεζες για να μπορούν να τις πάρουν έτοιμες-πακέτο οι τοκογλύφοι! Και να μας αποτελειώσουν μια κι έξω...
Ο πρωθυπουργός επίσης δήλωσε: "Η Ελλάδα θα κάνει μια ουσιαστική προεδρία. Οι Έλληνες αθλητές του μαραθωνίου της ελληνικής προεδρίας δεν θα διστάσουν, αλλά θα δείξουν τη δυνατότητα που έχουν να φτάσουν μέχρι το τέλος".
Άλλο που δεν ήθελε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μ. Μπαρόζο, πήρε την σκυτάλη από τον Έλληνα πρωθυπουργό και είπε:"Είμαστε στα τελευταία μέτρα του Μαραθωνίου. Δεν είναι η στιγμή για να σταματήσουμε. Δεν είναι η στιγμή να πούμε στο δρομέα να σταματήσει. Η Ελλάδα πριν όχι και πολύ καιρό ήταν κοντά στο "δε θα μπορέσει να ανταποκριθεί", αλλά τώρα μπορεί να κοιτάξει το μέλλον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση". 
Έλληνα, συνέχισε μέχρι να πέσεις κάτω. Δεν είναι όμως ένας μαραθώνιος. Μόλις τον τελειώσεις έχει ακόμη 1-2 και μετά συνεχίζουν τα παιδιά σου και πάει λέγοντας!
Ε, ρε δούλεμα εσωτερικό και ευρωπαϊκό που τρώμε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου