Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΘΑ ΤΟΥ ΤΑ'ΧΩΣΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΒΡΟΥΤΣΗ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ;

Τέτοιους γενναίους δημάρχους θέλει ο λαός! 
Είδατε την γυναίκα πώς μίλησε στον υπουργό Εργασίας; Τού είπε "Ντροπή σου, δεν είσαι υπουργός μου, δεν νομιμοποείσαι να κάνεις όσα κάνεις". Τον θεώρησε ηθικό αυτουργό για τον θάνατο της 13χρονης από μαγκάλι. 
Εσείς τι είπατε όμως κ.κ. Δήμαρχοι του Χολαργού και Παπάγου προς τον κ. Βρούτση; Χαιρετούρες; Μήπωσ εσείς βοηθήσατε να είναι ανάλγητος απέναντι στον λαό; 
Ο νυν Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού είχε φωτογραφηθεί με τον κ. Βρούτση πριν από καιρό όταν ελάμβανε διαβεβαίωση ότι το ΙΚΑ θα παρέμενε στην θέση του! Ξέρετε τι έλεγε η ανακοίνωση του Δημάρχου στις 12 Φεβρουαρίου; Ιδού: "Η παραμονή του ΙΚΑ στο Χολαργό εξασφαλίστηκε μετά τη συνάντηση που είχε εκ νέου ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ξύδης σήμερα το μεσημέρι με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση, ο οποίος έδειξε μεγάλη κατανόηση στο αίτημα του Δήμου μας, όπως αυτό του εξετέθη από το Δήμαρχο, με επιχειρήματα, τεκμηρίωση και προτάσεις". Τόση ήταν η ...κατανόηση που έδειξε ο κ. Βρούτσης που μετά από ελάχιστους μήνες κατάργησε το ΙΚΑ! Άκουσε την τρόικα κι έγραψε στα παλιά του παπούτσια και τον Δήμαρχο Ξύδη και τον λαό του Παπάγου-Χολαργού! 
Τον χαρακτηρίσατε "πολιτικό εγκληματία κύριε Ξύδη"; ΌΧΙ! 

Βέβαια, ο κ. Νικολάου τον περασμένο Δεκέμβριο είχε χαρακτηρίσει τον κ. Βρούτση, δημοσίως "κωλόπαιδo". 
Δείτε το βίντεο: 

Αλλά ως εδώ. Απ ότι μάθαμε έγινε ντόρος, ο κ. Νικολάου το "κωλόπαιδο" το έκανε "παλιόπαιδο",  είπε ότι υπήρξε φίλος του ο κ. Βρούτσης και το επεισόδιο έληξε εκεί! 
Κύριοι, ο Χολαργιώτης και ο Παπαγιώτης ζητούν δημάρχους γενναίους και να βάλουν στη θέση τους όλα αυτά τα πολιτικά πρόσωπα που ευθύνονται για την καταστροφή των εργαζομένων και της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου