Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ! ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ!

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε χθες το μεσημέρι στη Βουλή. Αιτία ήταν ο... βόθρος του κοινοβουλίου, ο οποίος πλημμύρισε, δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.
 
Όπως αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, λόγω της... δύσκολης κατάστασης, ορισμένοι βουλευτές βρήκαν την ευκαιρία και απέδρασαν εκτός κοινοβουλίου, ενώ άλλοι αντιμετώπισαν προβλήματα αναπνοής. 
 
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Δρ. Μαρκογιαννάκης: «Παρ' ολίγον να λιποθυμήσω από τη μυρωδιά. Ήμουν μέσα στο ασανσέρ και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Πω πω βρώμα! Σου ερχόταν όντως να λιποθυμήσεις» έλεγε σε συναδέλφους του βουλευτές. 
 
Η μυρωδιά, όπως γράφει ο Βηματοδότης, έδιωξε και τους «συνηθισμένους» πελάτες του καφενείου, αλλά και τον κ. Κ. Τασούλα, ο οποίος προσήλθε την Τρίτη καμαρωτός στη Βουλή για να επιδείξει σε συναδέλφους του ένα παλαιό ελβετικό... ρολόι τσέπης μάρκας Cyma, που όπως έλεγε (και κανείς δεν μπορούσε να τον διαψεύσει) του το έκανε δώρο ο αείμνηστος Ευάγγελος Αβέρωφ.
 

2 σχόλια:

  1. ΤΟΣΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καιρός ήταν ! Ο "ναός" της Δημοκρατίας τους, έπρεπε έργω να δείξει τι σόι "ναός" είναι αυτός, ο ατιμάζων κάθε ιερό και όσιο. Η μπόχα τους έπνιξε, η βρώμα τους έλουσε.

    Ψηφίστε τους, ο "ναός" δεν πρέπει να αδειάσει. Οι σιωνιστές θα μας βάλουν κακό βαθμό, θα πουν ότι είμαστε ... άθεοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή