Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ): ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ


Ο Γιάννης Σταθόπουλος "κατεβαίνει" στους πολίτες και στις γειτονιές της Αγίας Παρασκευής για να συνδιαμορφώσει με τους δημότες το πρόγραμμα του συνδυασμού του. Αφουγκράζεται τα προβλήματα και συζητώντας με τους δημότες θα οργανώσει την στρατηγική του προγράμματός του.
Εν των μεταξύ το γραφείο τύπου της παράταξης του Ι. Σταθόπουλου (ΝΙΚΗ των πολιτών Αγίας Παρασκευής) εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού:

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ
  
Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ΄΄ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής΄΄ συμμετέχει και στηρίζει τις δράσεις των Δήμων Ελληνικού – Αργυρούπολης, Αλίμου και Γλυφάδας που είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή και Δευτέρα 16-17 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας (πρώην αεροδρόμιο Ελληνικού) εναντίον της ιδιωτικοποίησης του Ελληνικού από το ΤΑΙΠΕΔ.
Το δημόσιο συμφέρον και η ανάπτυξη δεν εξυπηρετούνται με το ξεπούλημα των 6.240 στρεμμάτων του Ελληνικού και της παραλίας του Άγιου Κοσμά. Παρά το ότι είμαστε πολίτες που μένουμε στην άλλη άκρη του Υμηττού πιστεύουμε ότι είναι απαράδεκτο να μην αξιολογούνται σωστά οι τεκμηριωμένες προτάσεις του Πολυτεχνείου και της Αυτοδιοίκησης για την αξιοποίηση ενός τεράστιου κομματιού της Αττικής, και να εξυπηρετούνται συγκεκριμένα συμφέροντα, σε βάρος της κοινωνίας των πολιτών. 


                                                                             Το Γραφείο Τύπου
                                                           της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
                                                     ΄΄ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγίας Παρασκευής΄΄



1 σχόλιο:

  1. Έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις στον υποψήφιο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής:

    Θα έχει ο δήμος Αγίας Παρασκευή σταθμό μετρό με το όνομα Αγία Παρασκευή έξω από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής;

    Γιατί ο σταθμός μετρό του που είναι εντός Χαλανδρίου να ονομάζεται Αγία Παρασκευή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή