Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΟΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗ Ν. ΥΟΡΚΗ!

Δυστυχώς κι ένας Έλληνας υπάρχει μεταξύ των εννέα αγνοουμένων από τη φονική έκρηξη της Τετάρτης, που ισοπέδωσε δύο κτίρια στο Ανατολικό Χάρλεμ της Νέας Υόρκης.
Πρόκειται για τον 42χρονο Ανδρέα Παναγόπουλο, ο οποίος εργάζεται και ζει στην Αμερικανική πόλη, επί μία 25ετία και κατοικεί στο συγκεκριμένο κτίριο, που κατέρρευσε, τα τελευταία 10 χρόνια.
Την είδηση επιβεβαίωσε η σύζυγός του - Λατινικής καταγωγής Lisbeth Perez -, μιλώντας σε Έλληνα δημοσιογράφο, όπως μετέδωσε ο ant1, ενώ ήδη έχει ειδοποιηθεί και η οικογένειά του στην Ελλάδα.
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα «σημάδι» του Ανδρέα Παναγόπουλου, σε κάποιο από τα τρία νοσοκομεία της περιοχής, με την οικογένειά του και τους οικείους του, να συνεχίζουν την αναζήτησή του. 
Ο 42χρονος βρίσκεται στην άτυπη λίστα - δεν έχει εκδοθεί, ακόμη, επίσημη λίστα από τις Αμερικανικές Αρχές - των αγνοουμένων κι όχι των θυμάτων από την έκρηξη.
Σχετικά με τον «κατάλογο» των θυμάτων, μέχρι στιγμής οι νεκροί έχουν φτάσει τους τρεις και σχεδόν είναι βέβαιο πως, η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή αερίου, όπως εξ αρχής είχε πει και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ ντε Μπλάζιο, ενώ οι τραυματίες έχουν ανέλθει στους εβδομήντα τέσσερις.
[08.17]: Δεν έχει βρεθεί ακόμη ο Έλληνας αγνοούμενος, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ant1, σε τηλεφωνική σύνδεσή του με τη Νέα Υόρκη, είδηση που επιβεβαιώνει η ίδια η σύζυγος του αγνοούμενου. Οι πληροφορίες που μεταδόθηκαν πως, ο Ανδρέας Παναγόπουλος, ευρέθη σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης δεν επιβεβαιώνονται.
[09.39]: Δυστυχώς, αγνοείται, ακόμη, ο Ανδρέας Παναγόπουλος, σύμφωνα με στενό φίλο του, που επικοινώνησε με τον ant1 και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Παπαδάκη.
epoli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου