Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ!

Ψηφοφορία θρίλερ ήταν η χθεσινοβραδινή για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Παπάγου (συντελεστής δόμησης-ύψος). Η ομάδα Τίγκα (Τίγκας, Κουκής, Κουτάκης, Κούτρα, Ευαγγελοπούλου, Ίσκος) καταψήφισε σύσσωμη το σχέδιο. 
Η ομάδα Κεχρή κράτησε ...ισορροπίες. Ο μεν υποψήφιος Δήμαρχος Κεχρής καταψήφισε τον συντελεστή δόμησης ο δε Νομικός απουσίαζε αλλά έστειλε επιστολή την οποία ανέγνωσε ο Δήμαρχος, στην οποία δήλωνε ότι τάσσεται υπέρ του νέου Πολεοδομικού σχεδίου. 
Εκεί που υπήρξε διχασμός ήταν στην ομάδα Αποστολόπουλου. Ενώ ο Ηλίας Αποστολόπουλος φάνηκε ότι θα καταψηφίσει το σχέδιο, τελικά το υπερψήφισε. Το υπερψήφισαν επίσης οι κυρίες Τσικρικώνη, Δημητριάδου. Αντιθέτως, το καταψήφισαν οι Αυγουρόπουλος και Αθανασάκου-Μουντάκη. Μάλιστα, η κ. Μουντάκη λέγεται ότι εξέφρασε τη δυσφορία της για το γεγονός της διασπασμένης ψήφου!
Ο Δασκαλόπουλος ψήφισε υπέρ του σχεδίου. Το ίδιο έπραξε η ομάδα της Πολυκαλά και της Νικάκη. 
Ο κ. Σταθογιάννης και η κα Βεντουζά ψήφισαν υπέρ της παραμονής του υπάρχοντος σχεδίου. 
Ο Περικλής Ζήκας καταδίκασε το γεγονός ότι ο Δήμαρχος έφερε προεκλογικά ένα τέτοιο σοβαρό θέμα ενώ πρέπει να το εξετάσει η επόμενη δημοτική αρχή. 
Η ψήφος του Δ. Τούτουζα προκάλεσε ποικίλα σχόλια (μάλλον αρνητικά) διότι όπως φαίνεται ήταν αυτή που έκρινε θετικά υπέρ του Ξύδη την ψηφοφορία. Ενώ υπήρχε ισοψηφία (15-15) με θεωρούμενη αρνητική την ψήφο του Τούτουζα, τελικά ο δημοτικός σύμβουλος είπε στο Προεδρείο ότι έκανε λάθος και η ψήφος του ...γύρισε θετική υπέρ του σχεδίου, με αποτέλεσμα ενώ το σχέδιο θα απορριπτόταν (με τη διπλή ψήφο του Προέδρου του ΔΣ) τελικά το σχέδιο ψηφίστηκε με την αλλαγή της ψήφου του Τούτουζα!!!     
* Στο ΓΠΣ αρνητική ψήφο έδωσαν 4-5 άτομα μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Κεχρής

1 σχόλιο:

  1. Να χαρώ εγώ κάτι τύπους με συνέπεια, μπέσα και λόγο. Οχι Δήμαρχοι δεν θα εκλεγούν, αλλά ούτε για καθαρίστριες στο Δήμο δεν κάνουν. Καλύτερα να μεταδημοτεύσουν, να πάνε να "σώσουν" και κάναν άλλο Δήμο. Προλαβαίνουν. Ου να χαθείτε, ξεφτίλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή