Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: "ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ"

"Θα περίμενα στο ξεκίνημά μου, μια υποδοχή με λιγότερη πολιτική αλητεία. Τουλάχιστον ας περιμένατε να στεγνώσει το μελάνι του τρισέλιδου αφιερώματος από την δράση σας, σελίδα 10,11.12, που φιλοξενεί εντελώς δωρεάν η εφημερίδα 30 ΜΕΡΕΣ αυτήν την εβδομάδα.
Κι ύστερα... Το να βάζετε τον τελευταίο άνθρωπο που μπορεί να μιλήσει για δημοκρατικές ευαισθησίες, τον άνθρωπο που υφάρπαξε τις ψήφους της πλειοψηφίας στην Ενωση Γονέων για να διοικήσει η μειοψηφία, να μας κάνει ψευδή σχόλια, ως μαθήματα δημοκρατικής ευαισθησίας, είναι τουλάχιστον προσβλητικό για τον κόσμο!
Ας μιλήσουμε καλύτερα με πολιτικά επιχειρήματα και ας προσθέσουμε ο ένας στον άλλον κάτι θετικό!
Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος"

3 σχόλια:

  1. ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ ΟΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ!!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΟΝΙΜΟΥ ΑΡΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΝ ΧΑΡΙΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΧΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΙΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΧΡΕΩΝΕΙ . ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ...ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: "ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΛΙΓΟΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ".

    Ό,τι πεις δάσκαλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή