Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Η ...ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ! ΟΓΚΩΔΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ! 
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη εμφάνιση του Γιάννη Κεχρή ενώπιον των δημοτών στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Λ. Μεσογείων 222 στον Χολαργό. Ένα ογκώδες πλήθος το οποίο ξεπερνουσε τα 500 άτομα έδειξε την εμπιστοσύνη του στον νέο υποψήφιο Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού. 
Δείτε από την μία πλευρά πού φτάνει ο κόσμος. Μέχρι την είσοδο της πρώην Pro Bank. Υπ'οψιν ότι το εσωτερικό του εκλογικού κέντρου ήταν φίσκα μια και πολλοί από τους παρευρισκόμενους δεν έβγαιναν έξω λόγω κρύου! 

Δείτε στο βάθος μέχρι πού φτάνει ο κόσμος. Μέχρι την πόρτα της Eurobank! 

Μετά τον αγιασμό που τέλεσε ο πατήρ Συμεών της Παναγίας Φανερωμένης, ο Γιάννης Κεχρής παίροντας τον λόγο σε μια μεστή ομιλία, απηύθυνε κάλεσμα προς όλους τους δημότες, τονίζοντας ότι "είμαστε νέοι, καθαροί, άνθρωποι που θέλουμε να προσφέρουμε στο δήμο μας και δεν μας βαραίνουν πολιτικά βαρίδια του παρελθόντος". Εξαπέλυσε τα βέλη της κριτικής του και στην προς την παρούσα δημοτική αρχή λέγοντας ότι δεν προσέφερε, αντιθέτως επισσώρευσε προβλήματα στον δήμο και τόνισε ότι είναι απαράδεκτο στον Χολαργό και στον Παπάγο να υπάρχουν άνθρωποι που ψάχνουν φαγητό στους κάδους των απορριμμάτων. Γι΄αυτό πρώτο μέλημα της δημοτικής του παράταξης είναι να εξαλείψει το πρόβλημα αυτό, με την μέριμνα στις μονογονεϊκές οικογένειες, στις πολύτεκνες, τους άνεργους, τους φτωχούς κ.λ.π.

Κριτική επεφύλαξε και στον πρώην Δήμαρχο Χολαργού λέγοντας ότι θα διοικήσει τον δήμο με σύνεση και δεν πρόκειται να κληροδοτήσει στις επόμενες γενιές, χρέη. Όπως επίσης, αναφέρθηκε στο ...απηρχαιωμένο πολιτικό προσωπικό με τις πεπαλαιωμένες αντιλήψεις το οποίο πλέον έρχεται να αλλάξει η "Δημοτική Αναγέννηση Παπάγου-Χολαργού". 

Ο Γιάννης Κεχρής αφού αναφέρθηκε ακροθιγώς σε τομείς του προγράμματός του (ενιαίος δήμος και όχι "δικοινοτική ομοσπονδία", ερασιτεχνικός αθλητισμός, καθαριότητα, τοπική αγορά, Υμηττός, περιβάλλον) έδωσε απαντήσεις και σε όσους ρωτούν γιατί κατεβαίνει δήμαρχος τώρα. Ήταν σα να έκανε κατάθεση ψυχής προς τους δημότες, εξηγώντας τους ότι θα μπορούσε να παραμείνει στον επαγγελματικό του χώρο ως επιτυχημένος γιατρός αλλά το κίνητρό του ήταν η αγάπη γι' αυτό που κάνει, η ανιδιοτέλεια και η προσφορά προς τον συνάνθρωπό του. Όπως ως γιατρός έχει κίνητρο να βοηθά τον συνάνθρωπό του, το ίδιο κίνητρο προσφοράς του έδωσε το έναυσμα να ζητήσει από τους δημότες να τον εμπιστευθούν ως αυριανό δήμαρχο. Ο Γιάννης Κεχρής τόνισε πως έμαθε στην ζωή του να μάχεται έως τέλους και ως πρώην μαραθωνοδρόμος θα τελειώσει -όπως ελπίζει με επιτυχία- την μάχη που ανέλαβε να διεκπεραιώσει. 
Ο Γιάννης Κεχρής παρουσίασε και όλους τους -μέχρι σήμερα -υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους (μετρήσαμε 36 άτομα) ενώ ευχαρίστησε ονομαστικά από μικροφώνου όσους από τους επισήμους τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου. 
Μετά το τέλος της ομιλίας του Γιάννη Κεχρή, στο μήμα ανέβηκε ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς ο οποίος είπε: "Παρατηρώντας την ομιλία του Γιάννη κατάλαβα ότι ο άνθρωπος δεν είναι επαγγελματίας. Είναι δηλαδή αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο τόπος. Αγνούς και ανιδιοτελείς. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται η Ελλάδα μπας και σωθεί.  Και αυτό θα ξεκινήσει από την τοπική αυτοδιοίκηση και μετά θα περάσει σε όλη τη χώρα..." . 

20 σχόλια:

 1. Ποια πόρτα της Eurobank και ποια πρώην Pro Bank; Από τις φωτογραφίες φαίνεται ξεκάθαρα ότι από τη μία πλευρά ο κόσμος φτάνει μέχρι τα Goody's και από την άλλη μέχρι το Δαναό. Επίσης, λείπει και η φωτογραφία που δείχνει προς τη Μεσογείων, καθώς κόσμος υπήρχε και στο απέναντι πεζοδρόμιο, του Νέου Ψυχικού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΗΤΑΝ.
  ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ .ΑΝΕΤΑ .
  ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΕΧΡΗ.
  ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕ Η "ΟΓΚΩΔΗΣ" ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ.
  ΑΝΕΤΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΚΕΧΡΗΣ ΠΕΡΑΣΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ.
  ΟΥΤΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΝΑ ΕΚΑΝΕ.
  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΡΕΘΕΙ,ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗ ΠΛΑΤΗ.
  ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΕΙΣ - ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ.
  Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ.
  ΕΓΩ ΕΨΑΧΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ) ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ(ΣΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ) ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.
  ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΛΛΗΛΟΧΑΙΡΕΤΙΟΝΤΟΥΣΑΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ "ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΣ,ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΕΔΩ, ΕΣΕΙΣ ΗΡΘΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ" ;
  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΕΝΩΜΕΝΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ !!!

  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΣ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ !!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι "μακακίες" λες εσύ πιο πάνω. Πάνω από 500 άτομα, μέσα σε συνθήκες παγετού (6 βαθμοί θερμοκρασία). Πήγα και στην συγκέντρωση του Κεχρή και του Νικολάου. Διπλάσιος κόσμος στον Κεχρή. Αν δεν είχε κρύο θα έκλεινε η Μεσογείων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΘΑ ΕΚΛΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ (ΚΑΤΕΧΑΚΗ) ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ.
   ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ΕΣΥ !
   ΠΕΡΑΣΑ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΚΕΧΡΗ .
   ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ;
   ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.
   ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
   ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
   ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΧΘΕΣ (ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗ VODAFONE) .
   ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΜΙΛΙΑ Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ !
   ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΙΛΙΕΣ Ή ΤΡΕΙΣ Ή ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ !
   ΞΑΝΑΛΕΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ,ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.
   ΤΩΡΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ Ή ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΧΡΟΜΑΓΑΖΟ ΑΠ ' ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥΜΑΓΑΖΟ , ΦΑΓΟΥΡΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ !
   ΕΓΩ ΓΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΨΑΧΝΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ .
   ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΕΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΛΑΪΚΑ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΦΟΡΑΔΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΛΩΝΙ !
   ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ !

   Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΗΤΑΝ 500 ΑΤΟΜΑ , ΗΤΑΝ 503, ΔΥΟ ΣΚΥΛΟΙ ,Ο ΕΝΑΣ ΑΔΕΣΠΟΤΟΣ ,ΤΡΕΙΣ ΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΨΑΡΑΔΙΚΟ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΕΡΕΣΤ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΑΓΙΑΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΕΙΠΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ !!!!!
   ΤΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΚΑΝΕ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΚΑΦΡΗΝΑΣ (ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΑ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΑ) !!!

   Διαγραφή
 4. Εψαχνες να βρεις φαρμακείο για να αγοράσεις τα χάπια σου. Μάλλον μέσα στον πανικό σου είχες παραισθήσεις.... Περαστικά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΗΛΙΘΙΕ , ΕΨΑΧΝΑ AMOXIL ΤΩΝ 500mg ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ .
   ΣΙΓΑ ΜΗ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΔΩ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΣΜΟ Ή ΟΧΙ.
   ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΟΥ Ν ΑΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ !
   ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΟΥΡΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΠΟΥ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕΙΣΠΕΡΙ ΧΑΠΙΩΝ ,ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ !
   ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ Η ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ !

   Διαγραφή
 5. .......ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ ΣΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ !

  ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΑ,ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΑ ΑΝΤΙΑΛΛΕΡΓΙΚΑ ΚΛΠ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ MINI MARKETS ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ,Η ΚΑΣΤΑ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΟΥ ΩΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ .
  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ !

  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ DEPON ΣΕ MINI MARKETS .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. 18 ΑΣΤΕΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 2 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ !!!

  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ !

  ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ,ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΕΧΕΤΕ !
  ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ !

  ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ATM ΤΗΣ EUROBANK ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΑΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΩΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ !!!!!!!

  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ CRASH & BERSTEIN ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΤΟ
  DISNEY XD !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ....ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΑ 20 , ΤΑ ΤΙΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΩΣ "ΑΣΤΕΙΟΥ" !!!!!

  ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ DISNEY XD ΣΤΟ BOOMERANG TV !

  NICKELODEON KAI SMILE ΞΕΠΕΡΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ !!!!

  ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΑΩ ΤΟΥΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΟΠΑΠΑΓΙΩΤΕΣ !!!
  ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ !!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΤΟ ΦΙΛΟΘΕΑΜΩΝ ΚΟΙΝΟ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΝ ΑΠΟ :

  ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ - ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ - ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ - ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ - ΓΕΙΤΟΝΕΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ, ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΕΧΡΗ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ. ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΠΟΙΑ 500 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ? ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΡΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?? ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ ΠΕΡΙ ΤΑ 1.350-1.400 ΑΤΟΜΑ, ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΑ 1.150-1.200 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΣΙΝΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΓΚΑΣ. ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 30,18% ΤΗΝ Α' ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ 69,32 ΤΗ Β'.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΕ .
   ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ - ΔΕΝ ΕΙΧΕ, 200 ΑΤΟΜΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
   ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ Ή ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ;
   ΑΝ ΕΙΧΕ 1500 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ.
   ΞΑΝΑΛΕΩ , ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ !

   ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ BLOG ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ .
   ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ 1500 , 2000, 10000 ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ .
   ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΛΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΑΥΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!!
   Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ 500 ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 503 ,ΔΥΟ ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΑΤΕΣ.

   ΕΙΚΟΣΙ ΔΥΟ ΕΦΘΑΣΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ ΤΙΚΑΡΙΣΜΑΤΑ !


   Διαγραφή
 10. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ , ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΕΧΡΗ .

  "ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΕΧΡΗ"

  ΤΟ ΚΡΥΟ ΕΦΤΑΙΓΕ !

  ΠΟΤΕ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΡΥΟ,ΠΟΤΕ Η ΖΕΣΤΗ , ΠΟΤΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ !

  ΠΑΝΤΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟ 2 ΤΟΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΥΩΝΑ ....ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΥΩΝΑΝ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΚΕΧΡΟΜΑΝΙΑΚΟΙ !.
  ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ "ΔΑΓΚΩΣΕΙ" ΜΙΛΑΜΕ,ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ !

  ΧΑΜΟΣ - ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ .
  Η ΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΑ.
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΟΥΡΑ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ ,ΦΥΣΙΚΑ.
  ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ.
  ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 34 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ.
  ΠΟΛΥ ΙΩΣΗ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ........
  ΧΑΜΟΣ !
  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΤΟΥΣ, ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΚΛΗΤΗΡΕΣ .

  ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ;
  ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ......

  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ;
  ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΡΕΖΙΛΙ ΑΛΛΑ ΕΛΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ !

  ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ;
  ΟΛΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ "ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ" .

  ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ,Ο ΘΕΙΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ,Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ !

  ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΣΥΝΝΕΦΟ .
  ΑΦΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΑΒ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΕ ΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 1599 , ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ !

  ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΑΠΛΟΪΚΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ;
  ΕΧΟΥΜΕ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΑΛΑΓΜΟΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΕΙ ΠΙΑ !
  ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ, Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ, Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ...
  ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ...
  ΖΗΤΩ Η ΦΤΩΧΕΙΑ !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ, Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΤΙΒΟ, Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ..."

   θα συμφωνήσω εν μέρη.
   Ο επαγγελματικός στίβος του κάθε υποψηφίου , τα ποιοτικα του χαρακτηριστικά,η ευαισθησία του για κοινωνική προσφορά ,η ανιδιοτέλεια και το όραμα που έχει ο καθένας ,δεν έχουν καμία σχέση με το εάν θα μπορεί να είναι αποτελεσματικός ή όχι ως δήμαρχος.
   Ας υποθέσουμε ότι και εσύ και εγώ ,τα έχουμε αυτά τα χαρακτηριστικά ..και λοιπόν ;
   Δεν έχει καμία σχέση αν είμαι αυτό που είμαι και εσύ αυτό που είσαι ή αν και οι δύο μαζί έχουμε όραμα !
   Εδώ, στο θέμα μας , απόλυτη σχέση έχει το χρήμα και που θα βρεθεί για να γίνουν όλα αυτά που λένε όλοι αυτοί οι "Ηθοποιοί" .
   Ασφαλώς και γράφεις πολύ σωστά ότι οι μίζες και το πατεσπάνι τελείωσαν αλλά παράλληλα τελείωσε και το χρήμα.
   Στο δήμο,δεν έχουν λεφτά ούτε για λάμπες .
   Τότε γιατί θα βγει ο δήμαρχος ;
   Επειδή είναι καλό παιδί,επειδή εργάζεται όπως εσύ και εγώ ή επειδή είναι ευαίσθητος και θέλει να προσφέρει ;
   Αν θέλει να προσφέρει επειδή είναι ευαίσθητος, ας δώσει 30000 ευρώ για τα συσσύτια στις ενορίες του δήμου,δεν χρειάζεται να γίνει δήμαρχος .
   Για να τελειώνει το παραμύθι λοιπόν από όλους ανεξαιρέτως τους υποψηφίους γιατί πιστεύω ότι όλοι σε ένα καζάνι βράζουν και τα ίδια πράγματα λένε, ας μας πουν τώρα,σήμερα ,

   ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ Ο ΔΗΜΟΣ
   ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑ (ΤΟΚΟΧΡΕΩΛΥΣΙΑ,ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΛΠ )
   ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΕΙΤΕ ΩΣ ΟΡΑΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
   ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ,ΟΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑ 5000000 ΣΤΟ JOKER ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΓΟΡΑΣΑ ΣΠΙΤΙΑ,ΟΙΚΟΠΕΔΑ,ΠΛΗΡΩΣΑ ΟΣΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΕΗ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ.

   ΑΝΤΙΘΕΤΑ ,ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ.

   ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΦΟΡΙΑ ,ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ .

   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΥΤΗ.

   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΧΙ ΑΟΡΙΣΤΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

   ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ,ΣΚΑΤΑΤΖΗΣ,ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ,ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ,ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ, ΜΑΝΑΒΗΣ,ΜΠΑΚΑΛΗΣ,ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ,ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ , ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ .
   ΑΝ ΕΧΕΙ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ Ή ΤΟΥ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ Ή ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ,ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΑΚΙ .
   ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.
   ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
   ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ 7 ΔΩΜΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΗΜΑΤΑ .

   ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΟΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΖΩΗ.

   Διαγραφή
 12. Σας τσούζει που ο Κεχρής θα βγει αέρα!Περαστικά σας,χαπακωθείτε και 18 Μαϊου μετανοείτε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΙΔΙΚΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΑΛΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΩ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΜΑ .
   ΦΙΛΑΡΑΚΟ ,ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ .
   ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ"
   ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ .

   ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ .
   ΛΙΓΟΥΣ ΕΩΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
   ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ .

   ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΚΕΧΡΗΣ Ή ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ .

   ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ "ΗΘΟΠΟΙΟΣ" ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ , ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ.

   ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ .

   ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

   ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΠΕΡΙ ΕΥΡΕΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΣΠΑ , ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ.

   ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ.
   ΕΝΑΣ !
   ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.
   ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΤΖΟΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΣΕΤΑ ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
   ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΣΥΧΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ,ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΧΟΛΑΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ ......ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ .
   ΟΤΑΝ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΥΦΑΝΤΑΣΤΟ.
   ΜΕΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ !!!!
   ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΣΠΑ .
   ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΣΠΑ,ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ;
   ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ ;

   ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΚΤΩ ΑΟΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ MANISH ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑ UΗV HELICOPTER ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟ (ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ) ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΕ ONLINE ΜΕΤΑΔΩΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΩΝ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΧΟΛΑΡΓΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ !!!!

   ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .
   ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. Η ΚΡΙΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΡΙΣΕΩΝ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΦΩΡΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΥΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΗΛΙΑΚΕΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ.

   Διαγραφή
 13. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ...
  6.000.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΞΥΔΗΣ ΣΥΝ 3.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ...
  ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΤΟ ΡΑΠΑΝΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ.
   6.000.000 ΤΑ ΟΠΟΙΑ
   1) ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ
   2) ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ.

   ΤΑ 3.000.000 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΣΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ Ή ΤΟΥ STATEMENT ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ.
   ΕΠΙΠΛΕΟΝ 3.000.000 ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟ ,ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .
   ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ .

   Διαγραφή