Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Σήμερα έγινε η άρση της ασυλίας των βουλευτών Ζαρούλια και Κασιδιάρη. Αύριο θα ακολουθήσουν των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. 
Η διαδικασία προχωρεί κανονικά. 
Όπως και το σχέδιο για το ξεδόντιασμα της Χρυσής Αυγής, της φυλάκισης όλων των βουλευτών της και της κήρυξης του κόμματος εκτός νόμου, βαίνει ΄λοπως το θέλει η κυβέρνηση. 
Εμείς πάντως, θεωρούμε ότι η Χ.Α. θα βγεί εκτός νόμου σε ημέρα και ώρα που δεν θα μπορεί να αντιδράσει και να δημιουργήσει άλλον φορέα, την 'Εθνική Αυγή" όπως έχει ανακοινώσει. 
Επειδή εκεί στην Χ.Α. είναι και λιγάκι...μπουνταλάδες, θα τους πιάσουν στον ύπνο. Νομίζοντας ότι το σχέδιο να τους βάλουν λουκέτο δεν θα ευοδωθεί και ότι θα αφήσουν τη Χ.Α. να συμμετάσχει στις εκλογές, θα τους έρθει ως κεραμίδα στο κεφάλι αυτό που θα πάθουν. Τη Χ.Α. θα την ξηλώσουν, θα τη θεωρήσουν δηλαδή εκτός νόμου, την προτελευταία ή τελευταία μέρα κατάθεσης κόμματος στο Πρωτοδικείο, για συμμετοχή στις εκλογές! Η Χ.Α. θα βγεί εκτός νόμου στο τσακ, σε ημέρα δηλαδή που δεν θα προλαβαίνει να καταθέσει την ίδρυση και συμμετοχή της "Εθνικής Αυγής" στις εκλογές, με αποτέλεσμα και εκτός νόμου να βγει και να βρεθεί στα...κρύα του λουτρού! 
Θα πάθει καζίκι μεγάλο!

1 σχόλιο: