Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΕΝΑΣ ΠΑΛΑΙΟΣ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ...

Αγαπητοί  συμπολίτες.
Ονομάζομαι  Αναστάσιος  Κεφάλας  του Ευαγγέλου και  της Χαρίκλειας, είμαι κάτοικος  Χολαργού από το 1966 έτος το οποίο αποτελεί και τη χρονολογία γεννήσεως μου. Η οικογένειά μου είναι στο Χολαργό από το 1953. Οι περισσότεροι από σας μας γνωρίζουν από την μακρόχρονη (1953-2012)  επαγγελματική μας δραστηριότητα στο χώρο του εμπορίου ηλεκτρικών ειδών και κατασκευή ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων.
Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά κατόπιν προτροπής του φίλου και συμμαθητή μου κατά τα σχολικά μας χρόνια Χάρη Κουγιουμτζόπουλο.
Τον Χάρη τον γνωρίζω αρκετά χρόνια, ξέρω τον χαρακτήρα του, τι άνθρωπος είναι και πόσο καλά γνωρίζει τα θέματα της αυτοδιοίκησης. Η συνδρομή μου σε αυτόν του τον αγώνα ήταν άμεση. Μελέτησα τις 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και διέγνωσα μέσα από αυτές τις ανάγκες του Δήμου για μια καινούρια καινοτόμα παρουσία σε κάτι που είναι δοκιμασμένο και επιτυχημένο σε άλλους Δήμους με απτά αποτελέσματα αλλά και με ελάχιστο κόστος, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό στην εποχή που διανύουμε. Η δική μου προσφορά σε όλο αυτό το εγχείρημα θα έχει κοινωνικοοικονομοτεχνικό χαρακτήρα γιατί είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι η οικονομία πρέπει να κοιτάζει και να λειτουργεί προς όφελος της κοινωνίας τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο και όχι αντίστροφα όπως συμβαίνει στις μέρες μας. Η κρίση χτυπάει τη δική μου οικογένεια όπως όλους μας και είναι επιτακτική ανάγκη να κοιτάξουμε πλέον κατάματα τους ανθρώπους-συμπολίτες μας γιατί πιστεύω ότι η μονάδα φτιάχνει το σύνολο. Να είστε σίγουροι ότι δεν θα διστάσω να συγκρουστώ προκειμένου να διασφαλίσω τα συμφέροντα των Δημοτών και κατ επέκταση του Δήμου.
Με αυτά τα λίγα λόγια διεκδικώ την ψήφο σας με τον συνδυασμό 8 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ και  υποψήφιο δήμαρχο τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο μήπως κάποια στιγμή ξεφύγουμε από την λήθη του παρελθόντος και αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο. Ευχαριστώ ! 

      

9 σχόλια:

  1. Αυτά είναι όλα πολύ ρομαντικά και ωραία ,δεν παύουν όμως να είναι θεωρητικά .

    Να σε ψηφίσουν οι δημότες επειδή ο ρόλος σου θα είναι με κοινωνικοοικονομοτεχνικό χαρακτήρα γιατί είσαι ένας άνθρωπος που πιστεύει ότι η οικονομία πρέπει να κοιτάζει και να λειτουργεί προς όφελος της κοινωνίας τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο και όχι αντίστροφα όπως συμβαίνει στις μέρες μας. Η κρίση χτυπάει και τη δική μου οικογένεια όπως και τη δική μου οικογένεια όπως όλους μας και είναι επιτακτική ανάγκη να κοιτάξουμε πλέον κατάματα τους ανθρώπους-συμπολίτες μας γιατί πιστεύω ότι η μονάδα φτιάχνει το σύνολο.Μας λες να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς προκειμένου να διασφαλίσεις τα συμφέροντα των Δημοτών και κατ επέκταση του Δήμου.

    ................μάλιστα.

    Πες μας τώρα με ποιούς να συγκρουστείς για να διασφαλίσεις τα δικά μου συμφέροντα ;

    Αν με κοιτάξεις κατάματα θα γίνει έκρηξη , θα με ερωτευτείς, θα μειώσεις τους δημοτικούς φόρους, τα τέλη....δεν έχω ειλικρινά καταλάβει όπως δεν έχω καταλάβει πως η μονάδα φτιάχνει το σύνολο !
    Έχω πολύ ισχυρές ενστάσεις αγαπητέ μου .
    Αν η μονάδα φτιάχνει το σύνολο ,τότε όλα θα ήταν διαφορετικά σήμερα από το 2008 .
    Θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι το σύνολο φτιάχνει την μονάδα και για να γίνει ένα σύνολο χρειάζονται πολλές μονάδες μαζί οι οποίες θα έχουν ένα κοινό στόχο και σκοπό,να φτιάξουν τη μονάδα ή τις 5-10 μονάδες που διοικούν λανθασμένα 10.990.000 Έλληνες.

    Άντε και να το παραβλέψω , πες μας τι θα κάνεις ως σύμβουλος στο δήμο .

    1,2,3,4,5 πραγματάκια.

    Αυτά που γράφεις και λες είναι πολύ ωραία όπως σου είπα και ρομαντικά αλλά είναι γενικόλογα ,αερολογίες και τζάμπα λόγια .

    Εγώ μπορούσα να γράφω άρθρα επί άρθρων αν ήμουν υποψήφιος σύμβουλος ή δήμαρχος.
    Να λέω ότι μπορώ να σας κάνω μέχρι και να πετάτε, να λέω ότι θα γίνει ο ΠαπαγοΧολαργός μια πόλη-κράτος που σε κάθε οικόπεδο θα αναπτυχθεί η αγροτική οικονομία εκτρέφοντας κατσίκες,πρόβατα και ότι η κάθε πολυκατοικία θα παρασκευάζει το τυρί της, το γάλα της, το βούτυρο της και θα δίνει και στις άλλες πολυκατοικίες.
    Θα έλεγα ότι πρέπει να κοιτάμε στα μάτια τους δημότες (αυτό το λένε όλοι αλλά όταν τους κοιτάξεις στα μάτια και τους ρωτήσεις που θα βρουν το παραδάκι, κάνουν ότι δεν σε βλέπου,ότι τυφλώθηκαν από την ομορφιά μου, ότι έβγαλαν κριθαράκι στο μάτι ή ότι έπαθαν μικροβιακή οφθαλμική λοίμωξη ή ίωση ή ότι τους έχει πειράξει η αλεργία).

    Με κατάλαβες τι σου λέω ;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βγαίνεις και εσύ όπως και όοοοοοοοοοοολοι οι άλλοι και οι άλλες και λέτε τα ίδια πράγματα ,τα ίδια βαρετά πράγματα που ναι μεν είναι πολύ ωραία να τα ακούει κάποιος αλλά στη πράξη δεν εφαρμόζονται.

    Φαντάζομαι θα οδηγείς, θα βλέπεις σε τι χάλι βρίσκεται ειδικά ο Χολαργός.

    Δεν υπάρχει πολυκατοικία χωρίς να μας λέει "φόλα στους φασίστες" ,χωρίς γκράφιτι, με σκουπίδια και τρισάθλιους κάδους και με ειδικά προβλήματα στις διάφορες γειτονιές, στη δική μου έχουμε ένα σχολείο - φάντασμα για παράδειγμα που όλοι κάνουν ότι θα το κάνουν κάτι και τελικά τα χρόνια περνούν και δεν γίνεται τίποτα.
    Μου θυμίζει τη γέφυρα Περάματος- Σαλαμίνας που 70 χρόνια λένε ότι θα γίνει γέφυρα,σήμερα λένε ότι θα γίνει υποθαλάσσια αρτηρία αλλά μέχρι στιγμής το μόνο που έχει αλλάξει είναι τα ferry boats.

    Άκουσε φίλε μου τι θα σου πω.

    Θα ψήφιζα κάποιον που θα μου έλεγε αλήθεια, που θα έκανε τους δημότες να πονέσουν και να στεναχωρηθούν από τις αλήθειες που θα ελεγε.
    Θα ψήφιζα κάποιον που θα μου έλεγε ότι "δεν υπάρχουν λεφτά και δεν θα κάνω τίποτα απολύτως παρά μόνο να προσπαθήσω με νύχια και με δόντια να συντηρήσω ότι υπάρχει"

    ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ "ΘΑ" ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.

    ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΙΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΨΗΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ ΔΥΟ- ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥΛΟΥΠΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΠΟΥ ΖΩ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ............

    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΛΕΥΚΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειστε ολοι τοσο εξωγηινοι που μας θεωρειτε ΖΩΑ . Μας λετε ενα καρο παπαρες λες και ειμαστε αναλφαβητοι. Αποχη και λευκο θα εχουν την πλειοψηφια . Δεν ειμαστε λοβοτομημενοι ρεεεεεε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ "ΣΚΟΤΩΘΕΙ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ (ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ) !!!!
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΚΟΨΕ ΚΑΤΙ !

    ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΠΡΙΝ !

    "ΜΕ ΠΟΡΔΕΣ,ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΥΓΑ"

    ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ .

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ26 Απριλίου 2014 στις 3:57 π.μ.

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΤΑΣΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ...ΕΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ...
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑΣΟ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ , ΣΟΒΑΡΑ ;
      ΣΕ ΠΟΙΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ;
      ΑΚΡΙΒΩΣ,ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ,ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ " ΑΚΡΙΒΟΘΩΡΗΤΗ ".

      ΤΟ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ,ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΛΕΥΚΟ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ .

      ΤΕΛΟΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΕΒΡΙΣΑ ΟΥΤΕ ΒΡΙΖΩ ,ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΚΡΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ "ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ" ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ !

      ΚΥΡΙΕ ΙΩΑΝΝΗ , ΑΝ "ΣΚΟΤΩΘΕΙ" ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΑΣΟΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ,ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ !

      ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .

      Διαγραφή
    2. "ΑΚΡΙΒΟΘΩΡΗΤΗ ΚΡΙΤΚΗ" ,ΕΝΝΟΩ.

      Διαγραφή
  6. ΙΩΑΝΝΗΣ Δ.ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ28 Απριλίου 2014 στις 4:55 π.μ.

    ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ,

    ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΠΕΡΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΑΣ ΛΟΓΟΥ...
    ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΠΩΜΥΜΟ (!) ΛΟΓΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΑΣ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ... ΩΣ ΤΟΤΕ ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΟΘΩΡΗΤΗ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ...

    ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή