Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ: ΝΑΙ, ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ DEBATE!

Δελτίο τύπου Δημοτικής Αναγέννησης Παπάγου-Χολαργου
Με ικανοποίηση και όχι εξ’ ανάγκης αποδεχόμαστε την πρόσκληση που έκανε ο δημοσιογράφος και εκδότης της τοπικής εφημερίδας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" κ. Γ. Βραχιολίδης για την διοργάνωση debate, μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων.
Το ομολογούμενο από όλους  τεράστιο έργο του κ. Γιάννη Κεχρή τόσο στο ΚΑΠΗ, όσο και στους Παιδικούς Σταθμούς του τέως Δήμου Χολαργού, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση τόσο για την αναμφισβήτητη κοινωνική του ευαισθησία, όσο και για τις ικανότητές του να ασκεί επιτυχημένη διοίκηση αντιμετωπίζοντας δύσκολα προβλήματα και βρίσκοντας σωστές λύσεις. Το έργο αυτό θα αναδειχτεί αναπόφευκτα στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί. Παράλληλα όμως θα αναδειχτούν και οι προτάσεις των υποψηφίων δημάρχων για μια σειρά από βασικά ζητήματα που αφορούν τον Δήμο μας, ενώ θα δοθούν και οι απαραίτητες εξηγήσεις για τη στάση τους κατά τη διάρκεια όλης της προηγούμενης περιόδου.
Οι προερχόμενοι από την δημοτική αρχή υποψήφιοι δήμαρχοι θα κληθούν να απαντήσουν σε σειρά ερωτημάτων που αφορούν τη στάση τους και πολλές φορές την πλήρη ή και άκριτη ταύτισή τους με τις επιλογές της απερχόμενης διοίκησης.
Αντίστοιχα, όμως και οι υπόλοιποι υποψήφιοι που προέρχονται από τη μείζονα ή την ελάσσονα αντιπολίτευση, πρέπει να αιτιολογήσουν την έλλειψη πειστικής αντιπολίτευσης και παρουσίασης εναλλακτικών λύσεων, ακόμη και την τοπικιστική συμπόρευση τους ορισμένες φορές, με πρόδηλα εσφαλμένες αποφάσεις της δημοτικής αρχής.
Τέλος, ακόμη και οι εμφανιζόμενοι ως καινοτόμοι-τεχνοκράτες υποψήφιοι, πρέπει αν μη τι άλλο να εξηγήσουν αν οι παρουσιαζόμενες ετερόκλητες προτάσεις τους, μπορούν να έχουν εφαρμογή στον Δήμο μας.
Η συμμετοχή όλων στις αυτοδιοικητικές εκλογές αποτελεί υποχρέωση και καθήκον.  Η απόφαση που θα λάβουμε στις 18 Μαΐου θα καθορίσει την τύχη του Δήμου μας για την επόμενη πενταετία.
Η επιλογή μας θα αντανακλά ευθέως στην ποιότητα ζωής όλων μας, από την καθαριότητα και τους παιδικούς σταθμούς, μέχρι τις υποδομές και το ύψος των δημοτικών τελών. Είναι συνεπώς επιλογή ευθύνης. Είναι επιλογή ανανέωσης και ανάδειξης νέων αυτοδιοικητικών δυνάμεων που θα βασίζονται στην εντιμότητα και στην ανιδιοτελή προσφορά.

Στις 18 Μαΐου, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ

3 σχόλια:

  1. Να γινόταν debate και τις ερωτήσεις προς τους υποψηφίους Δημάρχους να τις απηύθυνε ο κ. Κουγιουμτζόπουλος της εφημερίδας 30 Μέρες, πάει κι έρχεται. Τώρα, με τον ίδιο τον κ. Κουγιουμτζόπουλο υποψήφιο Δήμαρχο, να γίνει debate και τις ερωτήσεις να τις απευθύνουν οι Βραχιολίδης-Καραμανέας, θα γελάσει και το παρδαλό αμνοερίφιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να φανταστεις οτι θεωρουσα σοβαρο ανθρωπο τον Κεχρη , ου να μου χαθω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακόμα δεν χάθηκες με τις βλακειες που λες. Πρόσεξε με την ταραχη που έχεις μην δαγκωσεις την γλώσσα σου και πας απο το δηλητήριο σου, καημένε ανικανε!!!!

      Διαγραφή