Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ: ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ…ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ!


ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ!
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ 18% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ!!!
Του Μάκη Βραχιολίδη
Μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι «ο λαός με την ψήφο του έστειλε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση, αλλά απέρριψε και την ανατροπή που προωθούσε ο ΣΥΡΙΖΑ»!
Με άλλα λόγια, ο Αντώνης Σαμαράς πήρε το μήνυμα για να συνεχίσει να πρωθυπουργεύει για άλλα δύο χρόνια, στα οποία προφανώς θα πάρει νέα, εξοντωτικά σε βάρος του λαού, μέτρα. Διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές των όσων δήλωσε, μπορεί κανείς να διαπιστώσει τους σκοπούς και τις προθέσεις του. Το μήνυμα λοιπόν το εξέλαβε ως ψήφο εμπιστοσύνης, μια και όπως είπε ο ίδιος «είναι ευτύχημα για την Ελλάδα ότι, παρά τα τεράστια προβλήματα, η κυβέρνησή μας άντεξε στις ακραίες επιθέσεις εναντίον της, ενώ όσοι προσπάθησαν να δώσουν χαρακτήρα δημοψηφίσματος στις ευρωεκλογές απέτυχαν! Δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ούτε την αστάθεια, ούτε την αβεβαιότητα, ούτε την ακυβερνησία που επιδίωκαν. Το σύνθημα, «σήμερα ψηφίζουμε, αύριο φεύγουν» έπεσε στο κενό!", υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός, για να καταλήξει: “Αποτρέψαμε τα χειρότερα για την Ελλάδα, σήμερα αποτρέψαμε τον χειρότερο εφιάλτη... τώρα θα προχωρήσουμε στο τελευταίο μέρος της διαδρομής: να βγούμε οριστικά από την κρίση”!
Το … «τελευταίο μέρος της διαδρομής» έως το 2016, ο Αντώνης Σαμαράς θα αναλάβει την πραγματοποίηση του χειρότερου μαρτυρίου για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Η Μέρκελ θέλει τον Μεσσήνιο στο πρωθυπουργικό θώκο για να αρμέξει τα φιλέτα της χώρας και να… ξεζουμίσει περαιτέρω τον λαό.
Ο Αντώνης Σαμαράς από την πλευρά του απέκλεισε κάθε συζήτηση για προσφυγή σε εθνικές εκλογές, με ανάλογο τρόπο με τον οποίο «έκλεισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον σκανδαλώδη «φάκελο» Μπαλτάκου! Ενώ σε κάθε άλλη χώρα, οι αποκαλύψεις Μπαλτάκου θα έριχναν σε μερικές ώρες την κυβέρνηση, στην Ελλάδα, όχι μόνο δεν άνοιξε …κυβερνητικό ρουθούνι αλλά στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο Κασιδιάρης για παράνομη βιντεοσκόπηση ιδιωτικής συνομιλίας!!!

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ!
Ποιος όμως γνωρίζει αλλά και ποιος έθιξε το γεγονός ότι, μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, μας κυβερνά πλέον το 18% του εκλογικού σώματος; Πώς προκύπτει αυτό; Ιδού: στις εκλογές της 25ης Μαΐου εψήφισε το 59,7% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μαζί συγκέντρωσαν ποσοστό 30%! Τουτέστιν, το 30% του 59,7% των ψηφισάντων, μεταφράζεται σε 18% του εκλογικού σώματος!
Μπορεί το 18% της ολιγαρχίας να ρυθμίζει τις τύχες του υπόλοιπου 82%; Το 18% της κυβέρνησης Σαμαρά, είναι δυνατόν να καθορίζει τη μοίρα ενός λαού και να τον εξαθλιώνει περαιτέρω; Είναι δυνατόν το 18% να ψηφίσει τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με τη ΔΗΜΑΡ των 14 βουλευτών, ουσιαστικά να αποτελεί «ξένο σώμα» στη συνείδηση του λαού, μετά το ποσοστό του 1,30%  που της έδωσαν οι ψηφοφόροι; Και ενώ υπάρχει πλήρης αναντιστοιχία με την θέληση του λαού, ο κ. Σαμαράς θα κληθεί να τηρήσει τις νέες ντιρεκτίβες της Μέρκελ ή να διορίσει τον νέο διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος;

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ: «Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ»
Τη συνταγματική ανωμαλία την οποία θα φέρει στη χώρα η συνέχιση της διακυβέρνησης της χώρας υπό τον Σαμαρά, επισήμανε με δηλώσεις του ο Αλέξης Τσίπρας.  Κάλεσε τον πρωθυπουργό «να μην διανοηθεί να εφαρμόσει τα σχέδια που έχει στο συρτάρι του για λιτότητα, για περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, σε απολύσεις, στην ιδιωτικοποίηση του νερού, σε εκποιήσεις δημόσιας περιουσίας». Μετά δε τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Παπούλια, ο Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε προειδοποίηση στον πρωθυπουργό να μην προχωρήσει στον διορισμό νέου διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς και στον διορισμό νέου επιτρόπου, χωρίς την σύμφωνη γνώμη του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ παράλληλα ζήτησε εκλογές. «Η λύση είναι η προσφυγή στις κάλπες συντεταγμένα και το συντομότερο δυνατόν, για να αποκατασταθεί η δημοκρατική ομαλότητα, υπογράμμισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. 
"Ελεύθερη Ώρα"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου