Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΟΙ ...ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ! "ΠΟΥΛΑΝΕ" ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ. ΔΕΙΤΕ...

Αφρικανοί μάγοι ψάχνουν για θύματα, προσποιούμενοι τους Χριστιανούς!
Λες και δεν έχουμε εμείς τον Χριστό, λες και δεν διεδώθη ο χριστιανισμός από τους Έλληνες στα πέρατα όλου του κόσμου, λες και οι δικοί μας ιεραπόστολοι δεν δίδαξαν τον Χριστιανισμό στους Αφρικανούς! Λες και δεν βάφτισαν πολλούς από αυτούς στο όνομα της Αγίας Τριάδος.Ω του θράσους, έρχονται οι...αφρικανοί μάγοι να μιλήσουν για τον Χριστό στην κοιτίδα του χριστιανισμού, την Ελλάδα! 
Δείτε τον Rev. Francis Εzeali ο οποίος έχει γεμίσει με αφίσες την Θεσσαλονίκη για συνέδριο που κάνει από τις 7 έως τις 9 Ιουνίου με θέμα: "Ο Ιησούς Χριστός είναι η απάντηση"! Τόσο πολύ ...πουλάει Χριστό ο Βέλγος στην καταγωγή Αφρικανός, που λέει "Ελάτε να παραλάβετε τα θαύατα του Ιησού"! Λες και πουλάει ζαρζαβατικά στο Σούπερ Μάρκετ! 

Η Ελλάδα της πολυπολιτισμικότητας όπου ανθεί κάθε καρυδιάς καρύδι. Ένας αχταρμάς τον οποίο τον έχει επιβάλει η νέα τάξη πραγμάτων για να κιμαδοποιήσει-πολτοποιήσει την Ελλάδα, τον λαό της και την Ορθοδοξία!

2 σχόλια:

  1. "Η Ελλάδα της πολυπολιτισμικότητας" ειναι ακομα ΠΑΡΑ πολυ μακρια, και οσο τετοια πραγματα παραστανουν ρεπορταζ δεν προκειται να προχοραμε σε μια καλυτερη κοινωνια.
    Η Ορθοδοξια δεν προκεται να κλονιστει απο το "πισευω" (η ακομα ΜΗ-πιστευω!) των αλλλων. Η Ορθοδοξια ζει μια χαρα σε χωρες που ΕΙΝΑΙ πραγματικα πολυπολιτισμικες και υπαρχουν Ελληνες μεταναστες, Γιατι, λοιπον, φοβαστε ο,τι μηπως φθαρει μεσα στην "εδρα" της?

    Και οσο ποσταρετε τετοια πραγματα σαν "ειδησεις" δεν προκεται να σας παρω στα σοβαρα σαν εγκυρη και σοβαρη πηγη ενημερωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ !


    http://www.stougiannidis.gr/hat/21467.jpg


    http://www.pame.gr/images/LOGO/trapeziki-xounta.jpg

    http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20131001/low/assets_LARGE_t_420_54253718.JPG

    ΑπάντησηΔιαγραφή