Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ! ΗΡΕΜHΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ...

Ακόμη δεν πρόλαβε να εκλεγεί δήμαρχος και κάποιοι δημότες βιάζονται να τον δουν να πιάνει δουλειά για να φτιάξει τον δήμο. Μας υποδεικνύουν μάλιστα και συγκεκριμένα σημεία και μας
δείχνουν εικόνες από τον Χολαργό, λέγοντας: "Δήμαρχε Αποστολόπουλε να μην υπάρχει αυτή η εικόνα στο δήμο μας". Οι εικόνες είναι ...φρέσκιες (πριν από λίγο) από την οδό Φανερωμένης και την οδό Αετιδέων. 

Τα καλαθάκια είναι ξεχειλισμένα από σκουπίδια, το ίδιο ισχύει και με τους κάδους. Τόσο στην οδό Αετιδέων όσο και στην οδό Φανερωμένης. 
Αυτά μας λένε κάποιοι δημότες! 

Ψυχραιμία και ηρεμήστε παιδιά. Ο Ηλίας Αποστολόπουλος δεν έχει ακόμη αναλάβει καθήκοντα. Για την καθαρή πόλη του Χολαργού και του Παπάγου έχει εκπονήσει ειδικό πρόγραμμα και είμαστε βέβαιοι ότι ο νεός δήμαρχος θα τα καταφέρει μια χαρά. Καθήκοντα όμως πιάνει από την 1η Σεπτεμβρίου, δεν είναι ακόμη -επισήμως- δήμαρχος. Να τα πείτε λοιπόν στον Ξύδη ό,τι έχετε. 

8 σχόλια:

  1. Μεγάλα λόγια - Μεγάλες προσδοκίες !
    Έργο θέλουμε να δούμε .
    Να αντικατασταθούν όλοι οι κάδοι ανεξαιρέτως ,σκουπιδιών και ανακύκλωσης γιατί βρωμάνε και είναι χαλασμένοι.
    Μετά να τοποθετήσει σκουπιδοτενεκέδες , αυτούς τους ειδικούς για να κακά των σκύλων .
    Μετά να κανονίσει επιτέλους τις θέσεις και όχι να παίρνουν τους κάδους όπου θέλει ,γουστάρει ή αν έχει "μέσο" ο καθένας.
    Να ξεπλένει τις σκουπιδιάρες που είναι από τις πιο βρώμικες της Αττικής , να ξεπλένει τους δρόμους με τα ειδικά μηχανήματα και να σκουπίζει τους δρόμους με τα ειδικά αυτοκινούμενα σάρωθρα.
    Να φορούν όλοι οι υπάλληλοι του δήμου ειδικές στολές και να μην είναι σαν λέτσοι που πάνε στο καφενέ για πρέφα .
    Να είναι ευγενικοί οι οδηγοί .
    Να βάλει οδοκαθαριστές καθημερινά και όχι κάθε του Αγίου ......,ανήμερα !

    Βρωμάει ο Χολαργός .
    Άσχετες ώρες μαζεύουν τα σκουπίδια .
    Αυτό το χάλι με τα παραγεμισμένα καλάθια αχρήστων μόνο στην Ελλάδα το βλέπεις.
    Βέβαια , γιατί δεν υπάρχουν υπάλληλοι ποδαράτοι ή με ποδήλατα που τριγυρίζουν και όπου βλέπουν καλάθι γεμάτο ,να αδειάζουν τη σακούλα και να βάζουν καινούργια .
    Και να θέλεις να ρίξεις κάτι , το ρίχνεις απ' έξω ή το παίρνεις σπίτι σου αν πας.
    Αν είσαι με κανένα γκομενάκι τι να κάνεις ;
    Να της πιάνεις το χεράκι με το ένα χέρι και με το άλλο να κρατάς τις μύξες σου ;
    Τώρα θα τα πούμε από τη καλή , από τον Σεπτέμβριο .
    Τώρα θα δούμε την υλοποίηση του τρομερού προγράμματος των "μαζί για τη πόλη μου" και στη κορφή ανέβα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ είναι το πρόγραμμα σου για την καθαρή πόλη .

    http://mazigiatinpolimas.gr/index.php/2014-04-30-13-33-02/%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%AE-%CF%80%CF%8C%CE%BB%CE%B7,-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%81%CF%86%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD.html

    Ξεκίνα τον Σεπτέμβριο λοιπόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ούτε μια μέρα ανοχής στο νέο Δήμαρχο .
    Ξεκινάει από Σεπτέμβριο.
    Έχει τρεις γεμάτους μήνες για να προγραμματίσει τα έργα του και φυσικά το πρώτο έργο του Σεπτεμβρίου.
    Ας μη πάει διακοπές , ας κάτσει σπίτι του,με τη γυναίκα του και το μωρό τους που είναι ότι καλύτερο .
    Ας σκεφτεί και ας προγραμματίσει τι θα κάνει λοιπόν από τον Σεπτέμβριο .
    Καμία ανοχή .
    Οι δικαιολογίες του τύπου " δεν έχουμε λεφτά" , "Βρήκαμε καμμένη γη" , " Δεν υπάρχουν λεφτά στα ταμεία" , "Έχουμε δάνεια να πληρώνουμε και μαζί και τις αμοιβές των υπαλλήλων μας" , " Δεν ξεκίνησε το ΕΣΠΑ" , " έχουν μπλοκάρει τη χρηματοδότηση" και όλα αυτά και παρόμοια , δεν μπορούν ,δεν πρέπει και δεν πρόκειται να σταθούν.

    Γνώριζες τον Δήμο , είχες τη πείρα υποτίθεται , ήξερες τι συμβαίνει.
    ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ,λοιπόν . Ξεκίνα τα έργα και την υλοποίηση τους από τον Σεπτέμβριο αλλιώς να φέρνεις το μωράκι σας να παίζει μαζί με τα δικά μας σε αυτά τα άλση .
    Επίσης , έχε υπόψη σου ότι εκεί που πήγαινες για ψήφους , στο άλσος Χολαργού - παιδική χαρά , υπάρχει ένα σκάμμα με άμμο που παίζουν τα παιδάκια.
    Εκεί έπαιξε και το δικό μας παιδάκι μάλιστα την ημέρα που ήσουν και εσύ εκεί και ζητούσες τις ψήφους μας, στην είσοδο του άλσους ,με τα ζωάκια(πάπιες,κοκόρια,χελώνες κλπ) .
    Μάθε λοιπόν ότι το παιδί μας που έπαιζε μέσα στο σκάμμα με την άμμο ,έπαθε δερματίτιδα εξ επαφής ή αλλεργική δερματίτιδα και γέμισε την επόμενη μέρα με σπυράκια στα πόδια του και στα χέρια του.
    Η παιδίατρος μας είπε ότι πρόκειται για αλλεργία εξ επαφής και όταν της είπαμε τι έγινε είπε να μην τολμήσουμε να ξαναπάμε εκεί το παιδί μας .
    Το σκάμμα δεν κλείνει και οι γάτες κατουροχέζουν δήμαρχε όταν η παιδική χαρά είναι κλειστή.
    Ευκολότερα από έναν σκύλο , μια γάτα μπαίνει από τα κάγκελα και τα κάνει στην άμμο με το σκάμμα και μετά πάνε τα παιδιά μας και παίζουν.

    Κλείστε το σκάμμα με την άμμο το γρηγορότερο .
    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΥΧΟΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ,ΣΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ, ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΝΤΑΝΤΑΔΕΣ .

    ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ .

    Το σκάμμα με την άμμο πρέπει να καταργηθεί άμεσα ή να κλείνει ερμητικά όταν η παιδική χαρά κλείνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά, η Τσικρικώνη δεν έχει οριστεί από τον Ξύδη αντιδήμαρχος καθαριότητας; Δεν είναι τώρα μαζί με τον Αποστολόπουλο; Δεν της έδωσαν οι χολαργιώτες 400 σταυρούς(εκτός αν πριμοδοτήθηκε ή έκανε τά ρουσφέτια στο εργοτάξιο).Γιατί φωνάζετε;Αλήθεια ποιός θα κάνει τη μελέτη καθαριότητας;Μην ακούσω τον Ντριβαλά ή τον Ζήκα να διαμαρτύρονται για ιδιώτες στην καθαριότητα.Ούτε καν για την τιμή των όπλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Τσικρικώνη καμαρώνει πρώτη μούρη δίπλα στον Αποστολόπουλο και μάλιστα οι Χολαργιώτες την ξανασταύρωσαν. Ποιός φταίει τώρα; Η Τσικρικώνη που είναι ανεπαρκής στα καθήκοντά της; Ο Αποστολόπουλος για τις καλές επιλογές στο ψηφοδέλτιό του; Ο Χολαργιώτης που είναι δυσαρεστημένος αλλά την ξαναψήφισε και εκτίμησε τα νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο του νέου δημάρχου;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμε, η καθαριότητα δεν είναι το σπουδαιότερο.Το colpo grosso του Ξύδη και του κλώνου του είναι το ΓΠΣ Παπάγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ήρεμοι είμαστε.Απλά ο νέος δήμαρχος του 62% με τις ψήφους των κεντροαριστερών , θα μας βρίσκει συνέχεια μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή